10

Луд гидия

преди 2 години

Е, едно време на село, нямаше детска градина, директно на училище. И пак се образовахме! След училище, научаваш си за утре и айде към нивата! Тежки времена бяха!

9

Анонимен

преди 2 години

Когато си платиш винаги ще има място за децата!

8

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен с това решение! Който има баба и дядо да си ги праща при тях, но да освободи мястото за другите деца, за да могат повече родители да работят!

7

Михаил Попиванов

преди 2 години

Лошото е, че родителите от малки си изпускат децата, пращат ги на детска градина с очакването да ги направят там "професори", да, ама не! В детските градини ги занимават с игри, рядко с образователни дейности, ядат и спят. Приберат се вкъщи и мама и тати изведат пак детето в близкия парк, играе си, не го занимават с образователни дейности. Дадат му телефончето и така. Много грешен подход на възпитание имат днешните мама и тати към децата си. Трябва да се промени това нещо

6

Анонимен

преди 2 години

Колко ли родители осъзнаха, че могат да си гледат децата сами, но ще ги пратят отново на детска градина защото ги мързи да се занимават с тях? :р На мен съседите ми в Младост работят дистанционно имат 2 момичета и чакат трето, но ги пращат на детска щото като децата ги няма правят любимите си неща - пушат трева и играят електронни игри. Всъщност и аз съм доволен щото си пуфкаме и цъкаме заедно. Да живеят детските градини!

5

До 4

преди 2 години

Подкрепям, като учител съм твърд застъпник на идеята. Моят внук е на 5 години, но още от 2-годишна възраст започнахме да го учим на азбуката, числата, да пише ченгелчета, буквички, да смята. Родителите му го записаха на английски език за деца, когато беше на 3 години и половина. Сега е на 5 години, но умее да говори на английски език като , смята големи числа вече, чете спокойно леки текстове. Все пак един бъдещ мъж трябва и да е умен, да класи с интелект, не само с мускули.

4

ДО КЪМ НЕГРАМОТНИТЕ

преди 2 години

РОДИТЕЛИ. Алоо, стига си шлевите децата само с играчки, телефончета, джаджи и тем подобни глупости. Купувайте им книжки за оцветяване, с букви, цифри, числа, образователни неща, за да си развиват мозъка и гънките от ранна възраст. Даже купете им речници по български и чужд език - има специални такива за деца, езиково обучение в ранна детска възраст. После се чудят защо децата им стават наркомани, алкохолици и са прости като дъски...

3

Анонимен

преди 2 години

Пратете ги по селата. Има детски градина с 2-3 деца. В София вече е претъпкано, ама претъпкано до космоса.

2

Анонимен

преди 2 години

Прогонихте ги с пЛандемията, сега ги търсите. Ами не - баба и дядо ще ги гледат. Родителите не са барбарони да ги разигравате според зависи от вятърът на правителството..

1

ПЕТЯ ПР0СТИТУТКООООО

преди 2 години

кой ще накара един етнос