44

Анонимен

преди 2 години

Глупавите френски маннггалли ще изберат пак разбира се гло0балистката гнида макарон

43

Бигот

преди 2 години

Льо Пен като нищо ще спечели, либераския квичеж ще се чуе до Марс

42

Анонимен

преди 2 години

Французите май бая са насъбрали на 6а6ое6а. Ако осъдят жена му за педофилство ще ме накефят.

41

Нещата за Путин

преди 2 години

се подреждат...новата Ос се Оформя Окупирана Украйна, Унгария, Сърбия, Австрия (уж неутрални), Швейцария (бяха неутрални, но вече не и ще бъдат прегазени), Франция. Явно тоя път разделението ще е на Север и Юг, а не на Изток и Запад!

40

Анонимен

преди 2 години

И двамата са симпатяги! И Макарона и Льо Пенка, който и да победи, все тая!

39

Анонимен

преди 2 години

Много почнахте да разбирате от политика.

38

Анонимен

преди 2 години

Макарона след всички простотии дето сътвори едва ли ще му се получи

37

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 41. Не бързай с някакви избори през юни. До юни Русия и Китай ще размажат глобализаторският перверзен фашизъм и ..Аз не видях нито един претендент във Франция,който да каже мила дума за Н.В.Володя Путин .Дори Путу го мрази. А Марин льо Пен се противопостави на подвигът 'Военна операция "...подвиг срещу нацисткият либерализъм. Какво да кажа,освен,че чистката предстои на световно ниво.

36

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Който и да спечели,ще спечели с гласовете на арабите,евреите,арменците,цuranuтее ,турците,испанците сефарди и разни други с френски паспорти. Френският глас бе е решаващ,защото Французите са малцинство. В България положението е също толкова критично. За момента само нашите братя и сестри по кръв келтска Шотландците са куражлии. След Великите Руснаци!

35

Анонимен

преди 2 години

До Чудя се изтриха ме,сигрно се счита за пропаганда в изборния ден

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 36! Точно за Филипо гласувах на по-предишните общински и е.с.парламентарни избори в Страсбург. И какво от това? Какво направиха страсбургчаби на следните избори? Престанаха да гласуват за "Фронт Насионал" и респективно за приемникът на тази партия. Аз съм с Френският Народ и неговият гняв! Аз обичам Франция и съм Exploited !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Макрон е обещал купони за храна,дано не се подлъжат хората.

32

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Е нали Филипо ги изкарва всяка събота и тя ли.Той Филипо излезе от нейната партия.

31

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Никой от тези,които се надпреварват за президентска власт във Франция не гладува...никой ! А гладът тук е чудовищен ! Вече гласувах веднъж за Марин льо Пен и това се случи в Страсбург. Не я понасям вече,защото за последните единадесет години не е изкарала веднъж Френският Народ на улицата,за да смаже еврейщината. Нито веднъж! Марин е интернет гърл!

30

Анонимен

преди 2 години

Цял свят праща оръжие на Украйна. Германия обяви, че вече няма какво да изпрати. Били на минимума с оръжие. Упукаха толкова трилиони за да подклаждат войната. Думи нямам.

29

от 39

преди 2 години

Ей *** долни, кyрви загбени! За нищо не ставата! Даже за общи работници на минимална не ставате! Вие сте разхищение на кислород, вода и кожа!!! Слаби, гнусни и незначителни. Това ли създаде Аспарух? Затова ли беше всичко! Тая дръжава има нужда от строяване!

28

Анонимен

преди 2 години

Всеки уважаващ се французин не трябва да забравя великото прецакване от страна на САЩ, Великобритания и Австралия. Буквално в последния момент отмениха поръчки за десетки милиарди и се усукаха като лека жена. Англосаксите са безпардонни и неслучайно те бяха най-големите главорези на османската империя. Където са отишли са направили война и кланета. Франция винаги е протягала ръка към България! Във всяко едно отношение! Там са се спасили нашите богомили и връзките са много силни все още!

27

Анонимен

преди 2 години

Франция трябваше да престане да съществува след ВСВ ...

26

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Германия са започнали специална операция по залавяне на неонацисти от придошлите "бежанци" от Украйна. В немския Кауфланд нсе продават знамена Азов, десен сектор, айдар, бандера. След края на тази война ще е много любопитно как ще реагира Европа, която лаеше и осъждаше преди да е запозната с фактите! В Украйна най-големия агресор са мародерите и нацистите. Ще имаме подобие на нюрнбергския процес и ще стане всичко кристално ясно.

25

Анонимен

преди 2 години

Жалко за тази велика нация. Шарл де Гол беше човек на място, но останалите позволиха на англосаксонците да подчинят Франция и сега са послушни пешки на англосаксоците..