323

Анонимен

преди 2 години

Война се води само на 1/10 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

322

УКРАЙНА ТРЯБВА ....

преди 2 години

..ДА Е ВЪОРАЖЕНА , КАТО ИЗРАЕЛ ТУК В ЕВРОПА , ЗА ДА УСТОИ НА РУСКАТА ГАДОСТ...!ТОВА ПРЕДСТОИ , В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЗА УЖАС НА РУСИЯ!!!!!!!!!!

321

Сата НАТО

преди 2 години

Маратонките са най-удобните обувки за охрана в градски условия, ако не ти е известно. Кубинките са за полето и окопите, Не си по-умен от СБУ, питай Копейкин, и той щи каже.

320

Анонимен

преди 2 години

В един друг сайт имаше снимки от разходката на двамата из Киев. Като видях охраната с каски, бронежилетки и .... маратонки, направо ми стана жал за руските войници, срещу какво нещо са изправени.

319

Анонимен

преди 2 години

Зеленски обаче винаги се облича в ... зелено. Слочаенос?

318

До тиквата 434

преди 2 години

Ти, змиярино като ги разправяш тези хуморестки верваш ли сиили преди да седнеш да злословиш по медиите, си зобнал от . . . белото !

317

Къде

преди 2 години

Джонката прекосил Украйна с кола. Тоя го издаде, че не е там.

316

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Западът ще се бие с Русия до последния украинец!" По скоро Русия се бие до последния руснак. Западът задуши Русия с ръцете на Украйна, а ооорките щяха сами да се бият с НАТО. Шантави руснаци само боя ги лекува.

315

Анонимен

преди 2 години

Джонсън е казал на Зеленски че трябва да се въоръжи като Израел ако иска да просъществува Украйна в съседство с руските джихадисти целящи да ликвидират Украйна и украинците както арабите Израел.

314

ъъъ

преди 2 години

Сега е наред и дядо Байдън да отиде да се поклони на украинската суперзвезда и да му връчи почетен Оскар.

313

Анонимен

преди 2 години

Цял свят праща оръжие на Украйна. Германия обяви, че вече няма какво да изпрати. Били на минимума с оръжие. Упукаха толкова трилиони за да подклаждат войната. Думи нямам.

312

Анонимен

преди 2 години

Явно украинците са искали да убият Джонсън и да кажат че са руснаци и така да предизвикат голяма война ама разузнаването на русия е разбрало

311

мдаааа

преди 2 години

Очаквахме и доживяхме..... ДъeБъ имат вече организирана платена ШAЙKA от плaтени тpoлове... Има ги и тук налазили са във форума и те се отличават със злобните и лъжливи писания срещу Pyсия и против над 80% нормални българи, които искат неутралитет и НЕ изпращане на оръжие на нео нацистите!!!

310

Да благодар на путин

преди 2 години

Тоя рошаф ПЕЗЕВЕНК беше пътник, но да благодари на Путин след започването на спец операцията...

309

Анонимен

преди 2 години

Зелката не е в Киев Чорлавия няма да иде на среща с файтон. Назначените управници на света не са свикнали с никакъв друг транспорт освен по въздух. Та на кое летище кацна гулайджията.

308

Анонимен

преди 2 години

До 463 Нацизма няма нищо общо с антисиметизма куха глава. Краен национализъм се нарича нацизъм и да евреин може да е нацист. Толкова си можете двойкаджийте по история

307

баба мара

преди 2 години

две откачалки в бункера отвратителна картинка

306

Анонимен

преди 2 години

Какво става с малките копелдачета- децата на Путинчо от КаЕбаева?

305

Анонимен

преди 2 години

Раша- тъдейските опорки из форума къртят миФки. А Путин яде як пердах в Украйна . Откак му отнеха черния колан, съвсем се изложи . Старостта не прощава. А и Путин не е нещо друго, а бандит с власт.

304

Анонимен

преди 2 години

Колко глупости са писали кабеГейските ***. Някакви бабешки коментари за ,,наркомани,,. Един старчок даже е писал,че ,,няма лак за нокти,който издържа цял месец,,. От България ли пише тоя колхозник? Ето такива деменции защитават кремълския злодей.