230

до ак-17

преди 2 години

пии си хапчетата

229

АК-47

преди 2 години

Цяла Европа е пропищяла от техните претенции. И в Германия, и в Швейцария, и в Молдова, и къде ли не. Искат да ги обслужват, като в хотел, безплатно, да им поднасят храна, да им сменят спалното бельо. А сирийските жени с малки деца в палатки по лагери!!! Наглостта на украинките е безкрайна. Да ги обслужват тези, дето се развяват с украинското знаме.

228

+++

преди 2 години

Преследваме като животни по горите и по пътищата сирийците и авганистанците,настаняваме ги в казарми с телена ограда и решетки,а украинците в хотели по морето.Това не е ли лицемерие и двоен стандарт.Северозападна България е свободна има толкова запуснати села, защо не ги настаняват там.Идват с толкова много пари значи могат и наеми да плащат и жилище да си закупат.Целта не е България, целта им е без визи в Европа това не го ли разбраха управниците ни.И на тези нахалници ще им сърбаме попарата.

227

Нели

преди 2 години

До АнонименПрав си, то почти всички се настаниха край морето. ще изкарат за наша сметка безплатна почивка. Стой та гледай украинките как ще се опнат по плажовете.

226

Абе

преди 2 години

Едва ли са взели да си измислят, а и по принцип украинците не са прекалено изнежени !

225

Анонимен

преди 2 години

Като за хора бягащи от война - претенциите им са прекалено високи, та чак нахални. Все пак не са на курорт. И защо не са пожелали да застанат пред камерата?

224

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се как без джакузи? И кога ще приключи това хрантутене на тая пасмина. Като не им харесва - обратно към Украйна. Аман от гащници с претенции.

223

интернешънъл

преди 2 години

В Иран афганистанците ги тъпчат по 2000-3000 хиляди човека в подземни тесни складове спят на бетона като копърки в консерва един до друг ,а нужника е едина кофа в ъгъла...складове. Но тук може би става дума за некви богати украинци или руски украинци

222

Вътре

преди 2 години

До Вън Македонци няма има българи пребивани и убивани от комунистите и сърбите докато не кажат ,че са македонци .Самите македонци са толкова наплашени от едно време ,че още шепнат като казват,че са българи. ...

221

Антрополог

преди 2 години

В Украйна има над 5 милиона етнически руснаци и те бягат към ЕС,а не към Рассия. И разбирасе гледат да злепоставят украинците с подобни изцепки.

220

Анонимен

преди 2 години

за толкова пари - толкова работа!

219

Стамен

преди 2 години

Да питам, тия бягат от война или идват на курорт?...

218

Haгъл

преди 2 години

"Смятате ли че ще ми дадат разрешително"...

217

Анонимен

преди 2 години

Като така страстно желаете руснаците да идват да ни "освобождават", къде ще се дянете, когато пристигнат ордите им! Къде ще скриете жените, дъщерите и бабите си, както и имането си? Може би вярвате, че ще ви поканят да танцувате валс или казачок!

216

...

преди 2 години

10 лева е спането в тая къща, но човекът иска да изкара 40...

215

Дедо Гочо

преди 2 години

Защо украйнци избягали в България от войната говорят с децата си по улицата на руски ?

214

Справедливоств

преди 2 години

Да не би да искат 5зезден хотел. 40 лв. разходи на ден 70 % от хората в Б-я не могат да си го позволят.

213

Анонимен

преди 2 години

ей продажни хора ..готови са да свирят на американски кларинети само и само да земат некое доларче

212

Анонимен

преди 2 години

Родителите ти сигурно наистина са били ужасно заети , след като никога не са се поинтересували от факта , че не си се научил да пишеш и не си ходил на училище.

211

Анонимен

преди 2 години

ето радвайте се на новият световен ред наложен от Сащ ... да ама не ... събудиха мечката ...европейците са роби на сащ и ще оберът шамарите