68

До глупак 78

преди 2 години

Каскет, заради такива плебеи като тебе, се очертава вблизката петилетка да не можем да достигнем до 1000 левасредна работна заплата ! Като до тогава се очаква и хлеба да го купуваш по 5 лева . . .

67

пу т л ер от бункера

преди 2 години

А складовете за боеприпаси са училища, детски градини, болници, жилищни сгради, гари, молове пътища и всякаква инфраструктура.

66

Анонимен

преди 2 години

Хей то малко късно става. За нещо се замислих, някой да знае - какво стана с колоната към Киев, нали за ден-два руската армия щеше да стигне до града?

65

РАША Е НАША

преди 2 години

До Анонимен 56 само че обратно укрофашистите се предават на рус и се радват че са останали живи

64

Помощ

преди 2 години

Нищо, братушки, унищожавайте складове ! Ние пък ще пратим на украинците 2 пъти повече муниции от унищожените ! Защо да залежават у нас мунициите ? По-добре да ги наврат в задниците на агресора !

63

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Ама да не си помислите че това е "война"? Неее, това една "военна операция", в която ще подхвърляме малко ракети върху мирните граждани! Просто ей така, Вова да си пробвал играчките!

62

Повече

преди 2 години

такива новини!

61

Реалист

преди 2 години

Фашистите са в Кремъл! А Вовата да му пазят място до мумията на другия Вова! Или поне някой от двойниците

60

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

59

Българин

преди 2 години

Мачкай, Влади!

58

Химическа атака

преди 2 години

Министърът на отбраната Резников каза, че Украйна се нуждае от помощ от западни партньори.А именно - реактивни системи за залпово стрелба с обсег на действие над 40 км, противокорабни ракети, танкове, бронирана техника и артилерия с калибър 155, а не 152 като при оръдията съветско производство.По случая са взривили цистерна с 4 тона азотна киселина и обвиняват руснаците.Това е точно където руснаци се намират и всички ще умрат.Няма логика руснаци сами да се тровят.Пак ще умрат невинни деца...

57

Анонимен

преди 2 години

Има въздушен мост до обсадените в Мариопол, но цензурата у нас е жестока и затова не знаете

56

радо

преди 2 години

Фалшиви новини

55

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред,Русия ! Знам ,че възстановяването на Руско-Българска Одеса е започнало. Знам,че Одеспани ще елиминират нацистите на Азов и Бандера! Одеса е кодът и Пътят за Освобождението на Майка България от Турско-Еврейско робство! Напред,Русия!

54

Анонимен

преди 2 години

Медиите продължават да крият загубите на украинския военен персонал. През последните две седмици темата старателно се избягва.

53

Анонимен

преди 2 години

Нали руснаците бяха унищожили всички изтребители на Украйна? Ко стана а? Той и склада като изтребителите е унищожен.

52

Сб

преди 2 години

На този свят има два типа, жертви и насилници и още защитници на жертвите. За да защитите жертвите трябва да проявите насилие. Изключително самонадеяно е внушението че каквото и да се обърка ще може да го поправите и да го защитите. Победителят взима всичко за да загуби на свой ред. На този свят Никой не умира като победител, има само трагични губещи и ненужното страдание.

51

Анонимен

преди 2 години

Eййй Байдане , дайте им на тези хора ракети да могат да пердашът по руските градове, давайтееееее, те знаят как да се справят с въшкарите .

50

Анонимен

преди 2 години

многознайковци разбиращи всичко за войната се ширят на воля тук, четете прогнозата на Витанов, там е истината

49

Solar Power

преди 2 години

До Мичмана:Теб какво те притеснява това ? Украинците са си в Украйна и си се бият за своята родина. Ще си ползват каквито методи и както им е угодно. Понял ? Нещо против ? И тук да ми дойдат рус ки коп еленца ще ги стрелям както намеря за добре щом са НЕКАНЕНИ ! А и други да ми дойдат у дома разни цин гета да крадат си ги стрелкам с въздушната както си реша ! Понял ? Моят дом е моята крепост!