42

тя

преди 2 години

Бежанците вън от хотелите !

41

Анонимен

преди 2 години

Ами украинците да си продават джиповете и да плащат наем

40

Анулирайте

преди 2 години

Силен сезон, ама не, защото почва Третата Световна.

39

питам

преди 2 години

С откриването на сезона циркът по морето започва , защо бежанците бягат по черноморието ,София ,Пловдив а не по малките градове и села.?

38

До Кака Мара

преди 2 години

Да си се родила украинка като искаш море. Стой си далече от морето и бачкай цял месец за половин стипендия на украински хран-тутник.

37

Анонимен

преди 2 години

Защо не държавни бази в Брезник, Трън или Вълчедръм? Сирийците и Афганистанците къде точно по морето са настанени?

36

123

преди 2 години

А защо трябва да са по морето. Има толкова безлюдни села и малки градчета, за които би било добре да се запълнят. Защо всичко се съсредоточава по морето и големите градове. Бягат от нещо ужасно, но не са дошли на почивка.

35

Анонимен

преди 2 години

Украинците да ги пращат на Камчия и на Росенец да поразчистят малко бляци. Добре са ни дошли!

34

Кака Мара

преди 2 години

От 30 години не съм виждала морето.Ще ми се да отида до Дуранкулак на стоп/нямам толкова пари а живея в Западна България/.И после автобус,хотел на морето,пълен пансион и пей сърце.Ако не може месец поне седмица,а?Какво ще кажете десетки хиляди като мен?Ама не можело,ние не сме бедни мигранти,пардон бежанци.За нас остават мечтите-само те са безплатни.

33

Оо

преди 2 години

Няма оттърване от тая напаст.Нагли искат всичко за без пари, били бежанци.А зеленото влечуго не иска мир ,а оръжие.Е и как ще се спасим от тия навлеци??

32

пак този

преди 2 години

Ковид мерките за ЕС да не отпадат, че онези имат по 300 смъртни случая за ден. Да влязат в червената зона и да не се мъкнат тук.

31

Анонимен

преди 2 години

Добре, но да не им се продават цветни спрейове, щото нашарват де що сварят със свастики и азовски призиви.

30

Анонимен

преди 2 години

Силен сезон... значи са решили да фискализират всичките си приходи. Е****и и тарикатите,войната е на 400-500кма, а те очаквали силен сезон... смяяях

29

Анонимен

преди 2 години

Силен сезон... знапи са решили да фискализират всичките си приходи, е****и и ***, войната е на 4091500км. приматитета очскеали силен сезон... смяяях

28

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо ама колко ДЪРЖАВНИ бази има по морето? Аз сам чувала за 3 ...МВР,НСА и БДЖ...има ли други...голями? Да не се бъркам нещо....ама в мутроландия няма държавно почти нищо

27

до 25

преди 2 години

''Вижте в Германия къде настаняват украинците!'' Гледах клип как една украинка се жалва от условията в бежански лагер в Швейцария, тя мислела, че в апартамент щели да я настанят, а те в общи стаи. Че и насериозно се взема жената, направо пентхаус да и дадат на Ривиерата.. Супер нагло племе!

26

Ашколсун

преди 2 години

''Хотелиери в Слънчев бряг настояват час по-скоро да се отворят държавните бази по морето, за да бъдат преместени украинските бежанци, настанени в хотелите.'' Сетиха се, досега де дрямаха..

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българското Етническо население в Златни пясъци иска бази,несъмнено. Иска НЕПОБЕДИМИ РУСКИ ВОЕННИ БАЗИ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!ДА ЖИВЕЕ БЕЛАРУС! ДА ЖИВЕЕ СЪРБИЯ! ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

24

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти вече виждах украинци, не изглеждаха бедни, как ще ги пращате в държавни бази?

23

Абе

преди 2 години

Брендо,нали беше украински граждани за заслуги ,дали и на него ще осигурят хотел ?