136

Анонимен

преди 2 години

ЗАЯВЯВАШ НУЛЕВА ТЪРПИМОСТ КЪМ КОРУПЦИЯ НО ТИ ВНАСЯТ В ПАРТИЯТА 250 000ЛВ И СТАВА МИНИСТЪР- НЕЕЕЕ ТОВА НЕ Е КОРУПЦИЯ, НО КАКВО Е ТОГАВА?

135

От Вселената

преди 2 години

Между Май"Мун"Ата и човекът на бъдещето, може да се допусне Мост или емоционален вектор. Но между Глу"Па"Ка и бъдещето, такъв вектор или мост е невъзможен! Т.е. между сегашния роботизиран или зомбиран човек-машина и бъдещето, не може да се прокара Мост или вектор. Човекът, който се оставя да го водят като овца непризвани водачи, човекът, който е зомбиран от тях, не върви към бъдещето, него го тикат уж напред, обаче това "друго напред" всъщност не е към бъдещето.

134

От Вселената

преди 2 години

С какво май"мун"ата е по-добра от негово Величество Глупакът, същият този, който от наивност или глупост все препречва Пътя на собствената си еволюция? Глупостта, наивността, овчедушието, това не са качества по Пътя към Бога. Това са недостатъци. По-добре е наистина като пример май"мун"ата в еволюционенния план, отколкото човекът-***, защото май"мун"ата и тя също еволюира по Закона на Създателя. А глупакът се противопоставя на този Закон с глупостта на своя "Ум".

133

bbbbb

преди 2 години

Няма как цените да са изгодни, когато имаш само един доставчик. Стига с тая руска привързаност. Русия ви бърка в джоба и ви ограбва, ама все към нея търчите. Ами заслужавате си съдбата да сте най-бедната страна в Европа....

132

Помоощ Промяна

преди 2 години

Тиквондера от Банкя вече цяла година не е на власт И КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ? Ахааа, цената на бензина скоро ще стане 4.50лв/л. .... Хляб... олио... зеленчуци ... месо... всичко стана на ДВОЙНИ цени . Изчезнаха някакви си милиарди... Управляващите изтеглиха няколко бързи заема към 20 милиарда ... Ще купим още няколко "хартиени" самолета на Сууупер цени и още по сууупер забавена доставка ..... И тука някакви гербери се опитват да ни убеждават че нямало промяна ... Как бе ? Не я ли виждате ?

131

Анонимен

преди 2 години

1 дол.74.85 руб.1 евро 81.71руб е сега курса можеш да си купиш евтин газ дали путин ще ти разреши или ще искаш разрешение от дядо ти бай-дън

130

Анонимен

преди 2 години

"Страната ни е една от най-зависимите от Москва държави в сферата на енергетиката" -- и какво от това ако цените са изгодни. Малоумникът не разбира елементарни неща или се прави, че не разбира. От тридесет + години българската икономика се свива заради европейска и американска зависимост, някой прави ли нещо по въпроса?

129

Анонимен

преди 2 години

1 щатски долар е равен 80,25 руски рубли. Катастрофа за американските санкции. Петков е нацпредател -- оставка. Всяко отлагане на решението на проблема с премиера води до загуби в милиарди. Утре ще сключи нова неизгодна сделка със сащ, в която ще загубим милиарди. Бройте си парите и гледайте цените -- петков не е в състояние да спре инфлацията, той я поддържа с неизгодни политики, които нямат никаква икономическа основа а обслужват амер. геополитика.

128

Анонимен

преди 2 години

До 666И сега вие защо не я променихте тази сделка , нали сте по-добри, нали Мустафата ви спонсорира пикливия протест от Орлов мост?

127

666

преди 2 години

До неразбрал --- Питай за тия самолети Тиквочището и Шкембе Воевода, те направиха тази уникална за САЩ сделка

126

Анонимен

преди 2 години

Кире, как ще отидеш на форум и ще говориш за корупция, кой бизнесмен ще дойде у нас. Гърците обраха ЕС, опростиха им милиарди, да си чул грък да плюе грък, просто не си за този пост. Онази с мустака не ти ли казва какво да не говориш?

125

Анонимен

преди 2 години

До неразбралСигурен ли си че са ненужни? Радев защо не ти купи сега нужни от 20202 г?

124

Анонимен

преди 2 години

Петков, ти си символ на корупцията в Бълагрия с далаверата Гемкорп, където участва Ринат Ахмедов.

123

Анонимен

преди 2 години

голям дипломат е този, няма що

122

БГ

преди 2 години

Много се плюе по комунизма и комунистите,но такава подлост, лицемерие и предателство не е имало както сега при тази демокрация.Този про-даж-ник първо да упознае нравите на Руснаците,тогава да плюе по тях.Руснаците не са подли К-У-Р-В-И като украинците и западняците

121

дърт

преди 2 години

Корупцията и спекулата са двата основни стълба на тъй наречената пазарна икономика.

120

Анонимен

преди 2 години

корупцията трябва дв се изкорени, корупцията е голямо зло

119

Най-умният

преди 2 години

"Петков: Корупция се използва от държави като Русия за влияние" - което си е така, така си е, кво да кажа повече?!

118

Анонимен

преди 2 години

Корупция е налице в целия свят и Русия по никакъв начин не прави изключение. За жалост точно ние сме сред първенците по този показател. Тръгнал Петков и той да плещи, в позицията "Присмял се хърбел...". Чуди се как да ол иже западния за д ник и изглежда изключително жалък.

117

Анонимен

преди 2 години

Какво прави това недоразумение на природата на нешо което се казва "икономически форум" ????