106

646

преди 2 години

Айде тоя да не се обяснява, че имало разлика между бежанците от Украйна и тези от Близкия изток и Африка, които нарушавали държавната граница! Защо я нарушават бе ***! Тия хора, ако пожелаят да влязат по легален път, както им се полага и по закон, ако бягат от война, ще ги пуснете ли както пускате украинците! Не не ги пускате и хората са принудени да търсят втори начини да преминат границите! Не6таст ник! Третирате тези хора като ***! Как не ви е срам бе бок 7уци!

105

Случаен минувач

преди 2 години

Значи приятели ми се обадиха, че в момента Варна е наводнена от украинци. Много били нахални, превзели били моловете, пререждали са в магазините. А имало и джебчии. Ще плъзнат и към София, тогава ще видим какво е.

104

Анонимен

преди 2 години

73 000 украинци са влезли в България, 20 000 са поискали стстут на ВРЕМЕННА закрила. 20 000-те хиляди са майките с децата. Около 1/3 от всички. Тези с джиповете са главно на своя издръжка. 40-те лева на ден не ги получават украинците, а директно се изплащат на хотелиерите. т. е. остават в български ръце. Това са фактите.

103

Немо

преди 2 години

Отгледах дете. Построих къща. Засях много дървета. Какво повече? За едната чест живеем. Никога вече комунизъм - социализъм. Социализма е едно недоносче...Знаете чия е репликата. Долу Корнелия. Долу БСП.

102

Егач

преди 2 години

Това лято съм на морето поне 4 седмици. Разбрах че украинките са много по лесни от рускините.

101

Немо

преди 2 години

Никога вече руско робство. Който освобождава, той заробва. Ха познайте кой го е казал. Готов съм да умра в бой за свободата на отечеството. Много сме - силни сме!!!

100

Хемус

преди 2 години

Във Варна руска реч се чува!Едни клингонци се мъчат да ми приказват на български,нямах психика да ги изтърпя и им викам давайте на руски!Направо го запяха езика!Обаче много *** парчета са

99

Анонимен

преди 2 години

Искам да се сетите кой покани украинската и.з.мен в България. Само след няколко месеца нашата държава ще пламне в размирици ,болести ,омраза...... Тогава искам Кирил Петков, същия ,който заедно с няколко стотин безмозъчни твари от България ,които доведоха украинците, да бъде съден и наказан от цялото ни общество за предателство,измяна.....

98

ха-ха-ха

преди 2 години

До факт Да, по 40 евро на седмица, а ние им даваме по 140 евро, тоест бъркат в джоба на българина с по 100 евро на седмица. Ако българите имаха минимален доход 200 евро на седмица, животът ни ще е песен. Но тази песен е само за украинците, коити вместо да ги разселят в Западна украина, където няма военни действия, ги натресоха на държавите от ЕС.

97

Анонимен

преди 2 години

Тези украинци, които според публикацията са получили временна закрила, няма да се върнат в Украйна,а това са над 10% от украинците. На тях разрушена Украйна, която 5-7 г. няма да се възстанови и с президент като актьора Зеленски не им трябва, те вече стават граждани на Европа и света.Веднаж усетили благата на Европа (не тези на България, Румъния,Молдва), те няма да се върнат в корумпираната си държава, още повече,че Русия ще си върне Черно море с Одеса,индустриалния Донбас,аПолша- Галиция с Лодз

96

Кака Мара

преди 2 години

Идват,ама ние внасяме всяка година много повече в Европа.Така че това са пари от всеки един от нас.

95

факт

преди 2 години

Парите за украинците идват от ЕС

94

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е , дали рубладжиите усещат че със всеки влязал украинците у нас, десет русофил се пребоядисват. Дали ще има вещи се руски знамена, дали ще има походи на безсмъртния полк, дали питинските вълци ще обикалят по пътищата. За щастие ни вливат здрава украинска кръв в болната ни държава

93

Анонимен

преди 2 години

Трябва да намалим доходите на българите, да има за лукса на украинците.

92

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че влизат хора, които ненавиждат комунизмът и комунистите.

91

Анонимен

преди 2 години

Руският е първи език за всички украинци. Все пак в СССР не е било разрешено да се говори на украински и те са възпитани от поколение наред да говорят руски. Затова първият език им е руски, а вторият език вече е украински. Ако Путин не беше окупирал Крим и Донецк, то и досега руският щеше да е сигурно и по телевизиите им и навсякъде. Но след като Путин окупира украински територии, украинците започнаха навсякъде да говорят украински. Това не значи че не знаят руски. Те и белорусите знаят и руски.

90

Анонимен

преди 2 години

Укрите горива да не ползват за да подпомагат Путин.

89

Пенсионер

преди 2 години

73 000 украинци х 40 лева = 2 920 000 лева на ден!!!!! Мила Родино, ти си земен рай, ама не за нас, пенсионерите..

88

Анонимен

преди 2 години

20 000 х 40 х 365 = 292 милиона ще ни струват укрите на година и в това не влизат безплатен градски транспорт, безплатни детски градини, училища, здравеопазване, не им искат винетки и тол такси и т.н.

87

Анонимен

преди 2 години

Копейкин имал фатална среща с украински майки и сега пелтечи