39

П.К.

преди 2 години

Ката ден медиите само това говорят и пишат. И...ха днес, ха утре ще има предсрочни избори. Ние това не само си го знаем отдавна, но и сме сигурни при всички щуротии, при всички недомислия, що сътвориха тия. Само че, ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ НРАВА И МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИТЕ. И НЕ ПОДОЗИРАТ ТИЯ БЪЛГАРИ КАКВО ЩЕ ИМ СТОВАРЯТ НА КОРАВИТЕ ИМ И НЕПОХВАТНИ ЧУТУРИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ...

38

Анонимен

преди 2 години

БНБ - започва с думата българска, не е нито на ПП нито на ИТН нито на Киро.Иначе КТБ - не ви е виновен Бойко, а собствената ви алчност - само ненормален може да си държи парите там при положение, че лихвите за влог с над 100 хил. лева бяха по-всики от тези за заеми в други банки, сами се сетете това пирамидата на Цв. Василев ли беше или нещо друго.

37

как

преди 2 години

как ще се разпадне? ааа, не може, колко има още за крадене, а пък събори ли се бараката, ще видите парламента през крив макарон! затова сте се хванали за ръце като удавници!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,к.36 КТБ фалира заради триото Пеевски,който я обезкръви заедно с ББ и С.Цацаров. На нея й трябваха 600 млн.евро свеж капитал, но премиерът отказа да даде тази сума. Основни вложители в КТБ с висок дивидент бяха магистрати - прокурори и съдии,които 2 дни преди обявяване на банката във фалит си изтеглиха влоговете. Подобен вариант се разигра с В.Божков, на когото заради 700 млн.лв Спецпрокуратурата на И.Г. запорира историческа сбирка и картинна сбирка на стойност само първата 2 млрд.?

35

Анонимен

преди 2 години

НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ТОШКО ВИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ

34

убаф човек

преди 2 години

Ние българите сме убави ора, но от некъде ни идват *** политици, това е проблем и ние страдаме невинни.

33

Анонимен

преди 2 години

До ИмеАбе, има колега, защото 2014 ако имаше независим и политически неангажиран гуверньор нямаше КТБ да фалира. Сега сценарият на пионките на Васил Божков и Цветан Василев е същият - да закрият Спецпрокуратурата, за да не им се търси сметка за подготвяния фалит на цялата ни банкова система по примера от 1996 г.Не забравяй, че бащата на Кирил Петков е комунистически номенклатурчик и точно такъв приватизатор, с тези пари Петков живее и учи в Канада, с нашите крадените от българите пари.

32

Анонимен

преди 2 години

България има два основни проблема:- Политиците и пътищата. Единият проблем може да се реши с валяк, но с пътищата е по-сложно!

31

Анонимен

преди 2 години

Стискайте палци Киро да не рече, че Турция е малка сергия с баклава!

30

просто и ясно

преди 2 години

фор ден Лайхен: няма промяна за ветото към Северна Македония - няма пари за възстановяване!

29

Анонимен

преди 2 години

Слафчовият Каримански трябва да се разледва за банкова измама за 1,2 милиона лева. Трябва да му предложат пост в ареста и после в затвора. Чалгарите защо не са разследвали по гугъл техният скъпоценен кандидат и незаменим експерт. Тошко Африкански нали разследва Петков, Василев, а Каримански пропуснал.

28

РСМ

преди 2 години

От 63 депутати на т н Промяна 42 са стипендианти на Америка за България и Отворено общество на Сорос. Това са грижливо подбрани и изхранвани с години майцеподавци и национални предатели.Не случайно от първата минута от тях чуваме, че в РС Македония няма българи, че ветото е безсмислено и е наложено от шовинистите в България, че Македония няма нищо общо с България и т.н.Оставка!

27

Дали бе

преди 2 години

Щом като заговорят "ние сме единни", "коалицията няма да се разпадне " , значи нито са единни нито коалицията ще остане дълго. Тик, так, тик так

26

Анонимен

преди 2 години

500 джавелина и 800 стингера просто няма как да се използват в Украйна, вече няма и от кой, това е огромно количество портативно оръжие което може да се изплозва навсякъде, не само в Украйна, но и да се продаде на черно в Европа.

25

Име

преди 2 години

До Анонимен 18,БНБ отговорна институция?! Явно не знаете, че реално след въвеждането на валутния борд, тя почтии няма никакви функции. А иначе сте прав за комсомолеца-***

24

Анонимен

преди 2 години

Ще се разпадне много скоро, а Минчо повече политика няма да види. От всички издънки на ПП-тата този е най-голямата.

23

Много е просто

преди 2 години

Купуват се рубли от борсата в Санкт Петербург и с тях с купува газ от Газпром. Единственото изискване валутата с която се купува да се депозира преди това в руска банка, може с евро, с долари, с всякаква валута каквато могат да намерят рубли на борсата. Разбира се това е само възможност, ако не им харесва курса на борсата, може да потърсят рубли от другаде, и скоро в западна Европа ще има много брокери които ще предлага рубли на конкурентни цени.

22

Анонимен

преди 2 години

Европа просто не разбира последствията от доставка на тежко въоръжение и какви линии прекрачва.

21

Анализатор

преди 2 години

Изчегъртват вече "промяната".Що ревеш бе момче, Боли ли като ви вадят зъбките?

20

Гражданин

преди 2 години

Няма да се разпадате. Ще карате така, докато всички партии в коалицията паднете до 2-3 процента. А ганььо най-после да разбере, че трябва да престане с експериментите.