64

На глупаци ни правят

преди 2 години

ББ уж крадеше по 8 милиарда на година НО Резерва в БНБ достигна 14 Милиарда. Кирчо и Кокорчо не крадат имат НУЛЕВА толерантност към корупцията НО за 9 дни в края на годината похарчиха 9 Милиарда по 1 Милиард на Ден потрошиха Резерва на БНБ и го доведоха за 3 месеца до 6 Милиарда и ИСКАТ БНБ.ББ като просто момче от народа с Едно чекмедже с банкноти от 500 Евро излезли от употреба от 2018 и няколко Кюлчета го свалиха а тези искат 45 тона Кюлчета от БНБ и Всички ги търпим и им се радваме да лъжат!

63

Анонимен

преди 2 години

ИТН ги знаем, че са русофили, то 80% в парламента са такива :)) Не очакваха Киро да е проевропейски настроен, мислеха че е техно кученце русофилче.....:))) Ива само се излага, но предполагам ония дългуч, дето не може да отлепи от диванчето я е накарал :))

62

Анонимен

преди 2 години

Игра на постове ..вижда се че друго не ви вълнува

61

Анонимен

преди 2 години

78 Ивето никога не е била симпатична с фъфленето си. Освен, на специални хора, като нея...

60

Анонимен

преди 2 години

Постове, постове, парчета от баницата...Това ли, ви е "стабилната коалиция"и промяната?

59

Анонимен

преди 2 години

Ивето ми беше симпатична, кефеше ме нейното меко произношение, ама с такъв русофил шеф като Славчо, само се излага :))) Много им е неудобен Кирил Петков, оказа се, че не е русофилче като тех, сега гледат да го дискредитират :)))

58

Анонимен

преди 2 години

76 "Инвестирали", под масата. Каримански е работил за Кюлев, по време на разграбването на държавата през 90 те на миналия век. Не е участвал само Костов, а БСП/ДС, ДПС, СДС, НДСВ.

57

Анонимен

преди 2 години

Що му търсят къв пост да му дадат, тоя не може ли да работи нормална работа?

56

Анонимен

преди 2 години

Кои хора 20години инвестират в свои хора?

55

Анонимен

преди 2 години

70 Ами тя Лена Бориславова взе толкова за незначителна работа в ББР. Щом искат Гюров за шеф на БНБ, представяте ли си, колко ще взема, ако предлагат на Каримански 15 000 в СВ. Тези не се задоволяват без звуцифрено число с три нули накрая, по харвардски а да работата, по руски.

54

Анонимен

преди 2 години

73 Кои хора са инвестирали, в кого? Другарите от БСП и компания ли? Зависим шеф на БНБ е много опасен за България. Това ли е промяната?

53

Анонимен

преди 2 години

Не може да отиде в Световната банка.Ходи му се ,но няма да го пуснат.Хората години са инвестирали в него .Сега им трябва за шеф на БНБ.

52

обективен

преди 2 години

Не са се оакали а са се омазали с ако.

51

КРАЙ!

преди 2 години

Край, дами и господа! Киретата официално приключиха и се саморазпуснаха. Тази токсична "коалиция" официално приключи. Днес Радев каза, че няма да освободи ген.Тонев, защото докладът на *** е повърхностен и несъстоятелен. Това е нож в гърба на Просто Киро. Тези се оака*ха, преди да са пръд*нали. Този срамен фарс приключи. Финито! Конец!

50

Анонимен

преди 2 години

Заплата в световна банка е 10-15 хиляди $ които бг ще плаша. В БНБ са 30 хиляди лева на месец. И в двата случай бг е ощетена доста за нищоправци които само си клатят краката

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Киро и Асан опитват да овладеят и БНБ... - __- Щях да напиша точно същото!

48

Анонимен

преди 2 години

Киро и Асан опитват да овладеят и БНБ, за да може да крадат на дебело и не обезпокоявано, и някой да замита следите на грабежа който ще устроят, сега вдявате ли?

47

Анонимен

преди 2 години

Като е корунпиран защо му е предлагал пост? Или така е разбрал, че е корунпиран? Ако е така, то тогава какъв е простокиро? :)))

46

51 ви

преди 2 години

Едно е да предлагаш, друго е да можеш? А защо досега не е направено-можеш ли да си отговориш, и тогава да предлагаш!?

45

ГУСПОЖО

преди 2 години

ВИЕ С ТЕЗ 9% ДЕ. СЕ БУТАТЕ?!??. КОГАТО ИМАХТЕ 22% ДА БЯХТЕ МИСЛИЛИ. А НЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ САМИ И САМО ВИЕ. ВАШИЯТ ВОЖД И СЦЕНАРИСТИТЕ ПОД ЗАВИСИМО-СТАСТА ВИ ОТ БИБИТКО И ДПИСЕТО ВИ ДОКАРАХА ДО ТУК. ПРОС... И СТЕ.