44

анонимен

преди 2 години

За какво ни е гръцко море?-нашето си е бетон.

43

Възмутен

преди 2 години

Стига си плашил хората.Протокола за лечение си виж,че убихте много хора с него.НЕАДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ... и броене на жертвите,това е страшното.Дори лекари съветват да не ходи човек в болница.На крака да идеш,без да се задушаваш и след две седмици да те довършат с неадекватно лечение... и за много пари обаче.И без документи...пито-платено!Ноо....Бог ще съди!

42

Анонимен

преди 2 години

То ще има нов пик на СПИН от украинските урви дето надойдоха ти за някакъв грип се тревожиш

41

Делтавръхнасладоледа

преди 2 години

Мустакатият цирей вече изпитва остър глад за тлъстите хонорари на Биг Фарма които лапаше в продължение на две години за популяризиране на многоигления и ненужен пенкилер. Пожелавам му да подобри рекорда на жалкия антидоктор Кунчев, който изкара два месеца на кислородна тръба след две игли на Пфайзер.

40

Любо

преди 2 години

Свършиха парите и започнаха да мечтаят за нови вълни.....еле пък тоя е хептен смешен..../доктор/??????

39

Анонимен

преди 2 години

чакаме новите тестове, за да се докаже пикът

38

viarvasht

преди 2 години

vie neste po viarata i niama da poviarvate na napisanoto ot men (da prez mai ito v nacaloto) se vrushta pandemiata kovid ;

37

Ауу!

преди 2 години

Интересно кой и с какви средства го е убедил, че ще има нов пик?

36

Анонимен

преди 2 години

На симита не му стигат парите и се напъва за далавери. Как се не наядахте и накрадахте?

35

Питбула

преди 2 години

Ще ИМА нови ПРЕДСРОЧНИ избори скоро. В България ще се появи и Украинска партия в парламента на България не може така само турска партия требе да има и на Укрите също.

34

Бустура

преди 2 години

Така че още от сега да се ПОЧВА с БУСТЕР след БУСТЕР започнете и ДЕЦАТА те са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАРАЗИТЕЛИ и преносители на всякакви вируси, бактерии и микроби.

33

До 34

преди 2 години

Простия си ти, като си мислиш, че някой вярва на тая измама. Със същия успех можеш да твърдиш, че са умрели и десет пъти по 37000. Ковидарите фашисти ще си получите заслуженото, всичко се връща !

32

До 34

преди 2 години

Къде са тези 37000 умрели бе му.хльо, ти лично ли ги брои и им прави аутопсиите?

31

Анонимен

преди 2 години

37 000 умряха от " измамата". Колко трябва да си прст за да продължаваш да твърдиш , че е измама.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да ходим до Гърция или другаде. Ковид си върлува у нас на воля. Ниска ваксинация, нетестване, статистиката показва само върха на айсберга. Само броят починали от ковид и лежащи в интензивните е верен. И ясно показва мащаба на заразата. На глава от населението имаме най-висок брой в интензивните в Европа. И няма нищо чудно в това. 30% ваксинирани, от които доста фалшиви. Нищо добро не ни чака.

29

само питам

преди 2 години

Това ЦРУ ли му го е казал?

28

моето мнение

преди 2 години

Ами щом Викито Нюланд му го е казала, значи е верно! Тя знае с какво са се занимавали лаболаториите на ЦРУ в украйна!

27

според мен

преди 2 години

Чакайте сега! На ред е войната! Всичко по реда си! След войната идва новата пандемия и после пак война и така до ликвидиране и последния човек!

26

Анонимен

преди 2 години

Свърши далаверата с Ковид, Симидчиев! Ако още си се усетил, питай твоите ортаци, с които 2г. бяхте окупирали всички медии да всява те паника. Повечето от тях се преориентираха към други печеливши неща. Кантарджиев стана жури в онова изпростяващо ТВ шоу и търси таланти, Витанов пише математически прогнози за войната в Украйна... Само ген. Годжи излезе най умен и се оттегли от ТВ екрана от 1г., останалите от Ковид-шайката още не могат да преживеят факта, че вече никой не се интересува от тях

25

Нане

преди 2 години

Тоя, още ли не е при бай Ставри...)))