286

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че САЩ ще го отнесат страхотно. Ако още малко изнаглеят и половината им градове ще са покрити с ядрени гъби. А вие, ***, ще плачете с кървави сълзи! ***!

285

Анонимен

преди 2 години

Ако не се съобразяват с населението, ... ако искат да запазят забележителностите... един бомбен килим и всичко ще е за някоолко часа изчистено . Разбира се - Русия пази хората (не бандерите, които ползват бабичките и децата за щит...)

284

Sikander

преди 2 години

До Анонимно 316.Анонимчо!Няма по добър приятел от Америка за Русия.Ако помниш 50 години радио гласът на Америка предупреждаваше С.С.С.Р че с тяхната комунистическа икономика ще пострадат много лошо.А болшевиките се правеха на глухи.И какво стана. 1989 година от 17 републики остана само Русия.И от 350 милиона останаха 145.Така е, който не слуша истински приятел.А най големият неприятел на С С.С.Р. беше България. Ние ги лъжехме казвайки напред към комунизма братушки и така ги набутахме в блатото.

283

Да се чете

преди 2 години

Русия е участвала с 5-10 процента от военните си възможности в Украйна.

282

Чичо

преди 2 години

Не е много далече времето, когато големите сражения, които тепърва започват ще отминат и грохота на войната постепенно ще утихне, преминавайки постепенно в нелегалност и диверсии. Но междувременно много фалшификации ще бъдат разобличени и много западни машинации разкрити. За това кой е заинтересуван от случващото се, на кой му пука ,или не, за мирното население. Броени дни ни делят от част от подобни разкрития , например в Мариупол, от който с такова усърдие продължават опитите да спасят "своите

281

Анонимен

преди 2 години

Целта на всяка война е да се премери военната мощ. Русия и САЩ на практика воюваха помежду си, но на чужда територия- в Афганистан, в Сирия, а сега и в Украйна. Потърпевши са жителите на страните, на чиято територия се водят войни. САЩ подстрекаваше украйнците срещу Русия и сега те са потърпевши. Пука им на американците на хиляди километри, че тук умират хора. Важно е американците да са добре и от войната печелят те- инфлацията обезценява кредитите им. Печеливш обаче е и друг враг на САЩ-Китай.

280

Анонимен

преди 2 години

До Ром"с По данни на рассия загубите на укрите може и да са 99%, но като гледам колко разпарчетосани съветски возила има из Украйна ми става тъжно за пабедителите - чебурашки. Явно всичко върви по план. ;)

279

До 298

преди 2 години

Не бе, планът беше "изобщо да не нападат Украйна" ! Даже "иронизираха" Щатите да кажели кога точно ще е нападението !

278

Анонимен

преди 2 години

Направо 50 % е изгубила .. Защо сте толкова скромни ... Украйна настъпва в Москва и Китай ...Давайте още ... Знам, че можете ..

277

Новина

преди 2 години

Пропуснали са новината , че в мавзолея на Ленин са поставили ново легло - за другаря Путин.

276

Ром"с

преди 2 години

А украинската страна по данни на Русия към 40 000 убити военни..това колко % е ?

275

ПроСоТо

преди 2 години

Рашъните разполагат със шест хиляди бойни ядрени глави..Разполагат и с 13 000 танка ../да не беха и 16 000/..Та :-Какво се оказва според тия шматароци:?..-Русия е "изгубила" 20 процента от шесте хиляди бойни ядрени глави,което прави цели ХИЛЯДА И ДВЕСТА такива бомби и най-малко 2600 танка в тая инвазия !...Боже,Боже!!!...Човещинка си е да послъгне некой ,но такава ..ШИЗОФРЕННАИДИОТИЯ вече идва много!..Прекалено много!..НЕПОНОСИМО много!

274

Анонимен

преди 2 години

До 304 до...: откъде смяташ това? Това са големи градове.

273

Анонимен

преди 2 години

И тези проценти са най-добре подготяените войници на руската федерация. Това са по-амбициозните и по-фанатични типове.

272

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Русия е загубила поне 75-80% от военните сили, в момента молят за мир и искат да плащат репарации на Украйна, но великият вожд Зеленски е непреклонен и ще се бие до пълна капитулация на агресора. Въпрос на дни е украинските войски да влязат в Москва.

271

...

преди 2 години

Хайде, хайде русофилчета, стига сте се оправдавали, всички помним пламенните речи на руски политици и журналисти, че Киев пада до 3 дни, после стана 1 седмица и така, а сега ревете че такъв бил плана и тая 60км колона около Киев явно е била на разходка. Целият свят видя че и за *** за зеле не стават. А това че не могат да вземат Харков вече 7 седмици, а той е на 50км от руската граница, даже няма да го коментирам. *** се от яд!

270

Колхозник

преди 2 години

Висш служител в сферата на отбраната от САЩ заяви...Говорилият при условие за анонимност служител не посочи колко военни подразделения са понесли толкова значителни щети...Значи висш служител, ама анонимен, ама не посочил колко подразделения са понесли щети...Колко удобно за дезинформация на западния читател относно истината

269

Анонимен

преди 2 години

При живата сила загубите са 10 към 1 . Обаче украинците бързо докарват нови подвижни мишени а руснаците искат първо да ги изтощят . Ще се проточи много дълго време но така или иначе като ги изтощят достатъчно ще вземат квото са решили да вземат. Това май ще е новорусия както му викат . В нея не е Киев . Кво ще стане после е по важно. Ще спрат ли евтините ресурси за ЕС . Ако ги спрат ЕС ту ще падне като социализма . Тогава пак така стана . СССР спря евтините ресурси и соца падна . Сега ЕС ту

268

Solar Power

преди 2 години

Войната във Финландия също беше една лъжа в Русия. Мол отов казваше ,че хвърляли хуманитарна помощ а те мятат бомби ! Та и така е в момента няма руски войски в русия всички са преоблечени украинци в руски дрехи :) Тези опорки само за първолаците стават :) Ако путин напусне Украйна няма да има проблеми и няма да има нужда да четем за всякакви опорки, изнасилвания, убийства и т.н.

267

Solar Power

преди 2 години

До да видим сметката:Сметката ще я представят западните страни около 9-ти май :) Путин ще се изтегли от Украйна. Крим също ще бъде загубен а Луганск и Донецк вероятно автономии. Задържания резерв ще отиде за репарации. А руснаците ще трябва много много да се постараят за да правят бизнес с някого !!! ЕС няма да си поволи повече от 10% енергийна зависимост от Русия (както прави Китай междувпрочем) :) Става както през 1945-та, судетите,австрия,полша и накрая лакомо ду *** ....