20

Анонимен

преди 2 години

Кукавице ти в кои свят живееш!Щото ние тука от 30 г. живеем от заплата до заплата и ако остане нещо го заделяме за непредвидени ремонти по жилище или коли или ей такива кризи дето твойте тъпкачи ни пускат регулярно през 5-7 г!!

19

Анонимен

преди 2 години

Това е като да кажеш: Само готините деца носят найк или адидас... Гледам на запад бягат от тези застраховки, защото хем ниска доходност, хем при по-височка инфлация направо си си на загуба, инфлацията ти изяжда вложените пари или пък парите, които ще получиш след време.

18

Анонимен

преди 2 години

Тази ни казва, че ако не си даваме парите на мутрите, сме с ниска застрахователна култура.

17

Анонимен

преди 2 години

1. Застрахователна култура има, когато застрахователя не е измамник, не вкарва съучастие на всякъде за да прекара застрахования.2. Застраховката се изплаща при събитие бързо и коректно, не се вади вода от 10 кладенци. Застрахования не търси адвокат и съд за да му се изплати щетата.3. Българите са достатъчно бедни за да им е приоритет застрахователната култура.Има и други причини, но и тези стигат.

16

Лойд

преди 2 години

Твърде добра си е застрахователната култура на българина; консервативна и със здрав смисъл: застрахова се от всякакви сладкодумни измамници, като стои далеч от тях и не се доверява на обещанията им.

15

Хахахах

преди 2 години

И след застрахователно събитие, застрхователя съди задтрахования. Това е висока култура.

14

Й

преди 2 години

Когато започнат да плащат, незабавно ще се повиши. Пари за нищо!

13

Застраховка за побой

преди 2 години

Застраховка за побой от служители на охранителните фирми , а защо не и от служители на МВР ! Колко добре звучи и даже ехти !

12

Анонимен

преди 2 години

Един познат си беше застраховал сградата с офисите срещу природно бедствие. Падна мълния върху сградата и имаше щети - отказаха да му платят застраховката, щото попадението на мълнията не било пряко, те плащали само при пряко попадение.

11

Анонимен

преди 2 години

За да спечелиш от животозастраховане, трябва да умреш... Българите поради ниска застрахователна култура не искат да припечелят по този начин.

10

Анонимен

преди 2 години

Светла Несторова я искаме там в ...... !

9

Анонимен

преди 2 години

Ало измамниците твърдят, че на българските старци им липсва благотворителна култура и напоследък не искат да хвърлят парите през терасата.

8

Анонимен

преди 2 години

Застрахователите в България от времето на ВИС-2 са си същите мошеници.

7

Анонимен

преди 2 години

Направете едно изследване в колко случаи на катастрофи застрахователите са платили лечението на пострадалите. Ще се убедите, че лечението се покрива изцяло от здравната каса, ако са осигурени. В цивилизованите държави, застрахователя поема лечението на пострадалите автоматично, по административен ред - тук трябва да по съдебед ред да изискаш от застрахователя да ти плати парите за лечение. В България застраховането е бандитизъм, това е причината българина да го избягва, а не застрахователна култ

6

Анонимен

преди 2 години

Застрахователите много ни лъгаха с годините и е нормално да се откажем от тях. Като да им дадем парите са много любезни, но когато има събитие, нещата се променят.

5

Перко

преди 2 години

Тя и другата култура хич я няма, но не се оплакваме. Усещаме лешоядите отдалече.

4

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо не ви плащат за възникнало застрахователно събитие ? Защото на някой свой човек вече са изплатили няколко стотин хиляди от застраховка Живот !

3

Ягуар

преди 2 години

Преведено означава, че не искаме да плащаме и на тия лешояди! И без това само прибират парите, а като трябва да плащат изчезват! Водих години дела за пълното 6аско на открадната кола!

2

Край

преди 2 години

За сметка на това пък застрахователите обират държава и общини по закон задължително. Попитайте финансовия министър колко харчи държавата годишно за застраховки и колко получава обезщетения от застрахователи. Ще видите една разлика от десетки милиони в полза на застрахователите. Законна даже задължителна далавера

1

Анонимен

преди 2 години

Това е мантрата на застрахователните леш.ояди. Отказа да се оплетеш в мрежите на измамите им, те наричат "липса на застрахователна култура". Застрахователна култура за тях означава да им дадеш едни пари, срещу които при застрахователно събитие най-вероятно няма да получиш нищо - ще измислят сто причини да не ти изплатят застраховката.