35

Анонимен

преди 2 години

Да се смееш ли, да плачеш ли, представете си как бачкаторите в Черно бил отиват на работа с ценности и пари, за да могат сега тези да ги обират, нямам думи. Ние не сме американци и британци да вярваме на това което говорят, ние разсъждаваме и логиката се бие с думите ви.

34

Анонимен

преди 2 години

Русия е виновна за всичко що се случва на тоя свят. Американците са най-убави. Правете си изводите

33

А????

преди 2 години

Киев какво?

32

Моят коментар

преди 2 години

Вече не знам ,кой кого отвлича и държи за заложник. Не е ли резонно да си помисля ,че украинци са ги отвлекли и го приписват на руснаци? Тоя зеленият да прочисти първо своята страна от терористи готови на всичко в името на националистическите си лайнярщини !

31

Маа,ви

преди 2 години

Няма ли кой да спре путянската дезинформация? От платени *** които дезинформират постоянно с лъжи спуснати от масква. Защо не се самосезира прокуратурата и да се изловят платените които тролят от България

30

Анонимен

преди 2 години

Украйнците правиха манифестация. През цялото време крещяxa че не са неутрални. Обаче никой не обясни че това са укри и манифестация е тяхна.Носеха тяхните знамена и крещяха от наше име. НИЯ СМЕ ПРОТИВ НАМЕСА ВЪВ ВОЙНАТА. САЩ И УКРАЙНА ПРЕДИЗВИКАХА ТАЗИ ВОЙНА И ДА НЕ ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

29

Ужас

преди 2 години

Заради посещението на Урсула в Украйна, наци режима устрой касапницата и провокацията в Краматорск,ужас,ужас...

28

До Посрани мисирки

преди 2 години

Ако предварително са замисляли удара с ракетата (което може и да е вярно, защото преди това са събирали хората за уж евакуация и са ги концентрирали в района на гарата), са направили огромна глупост, защото от ракетата след падането са останали достатъчно едри детайли, за да бъде разпознато, че е ТочкаУ, която е на въоръжение само в Украйна и освен това вече е установена точката на изстрелването - на около 40 км западно от Краматорск, което е територия под контрола на Киев.

27

Инфо

преди 2 години

08.04. При агресията на украинците с ракетен комплекс Точка-У върху жп гарата на Краматорск са убити трийсет мирни жители и повече от сто са ранени.

26

Анонимен

преди 2 години

Урсула се е разтичала да търси подкрепа за военната индустрия личи си кой и плаща голямите пари. Само не разбирам защо взимат заплати от държавата след като не работят за народа си

25

АБИ ИДИОТИ

преди 2 години

НЯМА ЛИ ДА ПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ЦЕНИТЕ НА ОЛИОТО И ХЛЯБА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ???????

24

Посрани мисирки

преди 2 години

Забелязах как случая с ракетата изчезна за час щом стана ясно че зеленски е убил собствените си граждани с своя ракета. Търпят поражение и започва да прави непростими грешки. А нашите медии не смеят да напишат нищо без нареждане от горе. Позор защото в телеграм пише че днр са превзели вече пристанището и екипажите са в безопасност. Вижте поне с нашите направете връзка ***

23

Анонимен

преди 2 години

Когато руснаците намерят дете, което е загубило родителите си и е ранено и го заведат в болница, укрите почват да реват "руснаците отвличат деца". И как са разбрали, че руснаците отвличат деца - ами руснаците му дали лаптоп, за да се обади по скайп на дядо си, че е живо и къде се намира. На това укрите му викат "отвличане".

22

факт

преди 2 години

Писна ми вече от наци Украйна.

21

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интересува какво обвинява Киев.Така както никой не го интересува какво обвинява Русия. Запада нарича себе си Демокрация , обаче и за момент не се опитват да решат въпроса с дипломация ,с разговори ами се надпреварват да пращат оръжия защото от тях се печелят money

20

Анонимен

преди 2 години

Днес укрите пуснаха видео как убиват човек защото не може да произнесе правилно украинската дума "поляница". Укрите смятат, че който не произнася тази дума правилно, е руски шпионин и това им е теста за откриване на руски диверсанти. Някакъв коментар от феновете на укрофашагите?

19

Лошо е , това ,че

преди 2 години

Когато Украинските нацисти публикуват и кажат нещо , Запада , нашите и ФАШ тръбят това което тия фашисти казват !!!!!! Без доказателства , без нищо !!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Украйнското посолство си позволи да нарежда на България да си променя имената на улици и площади. Украйнците са наглеци да вземат да заминават за Фащ и там да им кажат на янките как да си кръщават улиците

17

ХА ХА ХА

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ ДА ВЗЕМА АВТОМАТА И ДА ОТИВА ДА ГИ ОСВОБОЖДАВА ! ДА НЕ ДАВА САМО РЕЖЕСИРАНИ КЛИПЧЕТА СЪС ТРУПОВЕ !ХАЙДЕ ЗЕЛЕН КЛОУН ....ДА ТЕ ВИДИМ КОЛКО СИ ЯК ! АМА НЕ ОТ ФАШ ?????????

16

Анонимен

преди 2 години

Мръсния зеленски, нацист. Не може да издържаме тази напаст укра, хората един ден ще се усетят, тези са много нагли и найални