429

Анонимен

преди 2 години

Нарочно написах коментар в стара тема, за да докажа тезата си, че митрофановски *** бдят денонощно при всяка тема - стара или нова)))) Изказват се като за последно. Усещат, че копейките секват.)))

428

До Гатанка

преди 2 години

Вземат пари от руското посолство, за да цапат България едни върожденски мюмюни с партизандки имена Гатанка, Ватенка, Партенка и т.н.

427

Гатанка

преди 2 години

Взима пари от американското посолство, за да цапа руското на българска територия. Що е то? Отговор: "Национален предател"

426

Го!

преди 2 години

Срещу един пост на нормален гражданин скачат по 20-30 ***. Смяаатай колко дълбоко са жегнати. Нали било хулиганска проява? Що се спрягат? Ще направят възрожденски ленински съботник, ще изчистят боята. Какво толкова. Но - не търси възрожденец за работа. Само за лозунги, и то когато се чувстват защитени в тълпа

425

Браво, българи

преди 2 години

Мюсюлманско рушофилски братство от Възраждане газ пи кае

424

Анонимен

преди 2 години

Вчера израелската армия уби, за пореден път, десетина цивилни сред които майка на 6 деца. Ще ходят ли смелчаците пред израелското посолство да изкажат възмущението си? Никой не оправдава войната и военните действия, ама цялата истерия ми идва малко много. Саудитците са убили близо 300 хиляди цивилни в Йемен, международната общност дори не казва гък. Дори в края на март имаше конгрес на Световното правителство там.

423

MONAD

преди 2 години

Доказаха вече чрез серийния номер на ракетата, че е украинска а не Руска.Украинците убиват цивилни без да им мигне окото, особено ако са руско-говорящи.

422

Анонимен

преди 2 години

Абе трябва да им свалят гащите да ги пребият и да им залеят задниците с челвена боя.Палячовци нещастни.

421

те

преди 2 години

До 52 са тарикати...не пикаят срещу вятъра

420

до 471

преди 2 години

А Русия да бомбандира градове и да ги разрушава какво е! А, и да убива хора! Това било вандализъм, а онова в Украйна сигурно за вас е "хуманизъм". Знаеме че сте некрофили.

419

Анонимен

преди 2 години

Тука ги поздравявам, браво!

418

Анонимен

преди 2 години

Я, па, тия двамцата! Безплатно ли са отишли?

417

jonsy

преди 2 години

Клоуни жадни за внимание....

416

Справедливоств

преди 2 години

Гледам интерю и журналистите тъпо мълчат и не ги питат, ако всеки, който не ги харесва залива домът им с боя как ще реагират. Дали няма да ореват студията, как властите не си гледат работата и, че извършителите трябва да са в затвора. И адвокатската гилдия защо мълчи? Смятат ли за нормално поведението на колегата им и не нарушава ли законите на държавата.

415

Анонимен

преди 2 години

бой и еб.анье за тиа краварски ***. същите настояваха за принудително сиропиране на всички!!!

414

8 Септемврийци

преди 2 години

Ако бяха други бих ги подкрепил. Но точно тези . . . Моля моля! Явно се разиграва някакъв театър. Стана ясно че Русия ще загуби войната в Украйна и решиха че така и така няма да повлияят на изхода на войната, но затова пък могат да се законспирират като активни борци срещу рашизма.

413

Анонимен

преди 2 години

Тия клоуни пак ли правят шоу

412

Анонимен

преди 2 години

ХОХЛИТЕ и поддръжниците им започнаха да на"сират вече всичко.

411

Joko

преди 2 години

Не ни занимавайте с тези палячовци.... След като им биха шута от политиката, сега се чудят с какви маймунджилуци да се покажат отново... Инфнантилна табота...

410

ера

преди 2 години

на това му се казва вандализъм в май-чиста форма