41

Иво

преди 2 години

ДБ за пореден път не знаят какво точно искат и какво правят

40

Петър

преди 2 години

Явно Прокопиев е решил да сложи друг човек начело и затова сега неговия глашатай Иванов почва да лае!

39

Анонимен

преди 2 години

Могат се за да се забавят влизането в сила на новите изисквания за кредити и постепенното вдигане на лихвите! Христо пак цака народа с безконтролна инфлация!

38

КАРАКАЧАНОВ

преди 2 години

и защо да се оттеглят за да поставиш твои човек дакато не е паднало правителството.а следтова и да падне ти да си лапкаш *** ненаялсе.

37

Анонимен

преди 2 години

Нямат наяждане Доминиращите бабуини .

36

Анонимен

преди 2 години

Подписът на Каримански стои под измамен договор за 1,2 милиона лева. Измамна сделка с клошар. Няма по-лесно дело за измама. Има подписи, свидетели, показания.

35

Анонимен

преди 2 години

Аман от цирковите номера на Тошко Африкански и Господарят му Слави Учиндолски. Има разследване и документи от журналисти за измамна схема с подписа на тяхното протеже. Събират некачествени отпадъци и после виновни журналистите и медиите.

34

Големанов

преди 2 години

не знае миличкия чия ръка да целуне сега и за по-лесно си иска един претендент, един вариант, да му е мирно на главата

33

Чичо

преди 2 години

Щом непрекъснато повтарят че ,,въпреки всичко ,коалицията е стабилна",това означава че не е ! Всички разбират че разбият ли се веднъж,доста хора ще останат извън парламента ,както стана с тези предишните гдето ,,се Изправи"ха и..........изчезнаха на политическото бунище!...

32

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ками.... Имах гадже от вашата фирмма... Питай Жоро Пешев. Не ме карай да те макам скед работа ! С рози.... Спри да триеш мила моя ;)

31

Анонимен

преди 2 години

Внимание, внимание, тук коментират платени руски ***. Те са част от хибридната война на фашисткия руски режим срещу България! Не се поддавайте на дезинформация

30

Че

преди 2 години

Аре бе, коалицията. Нали един и същ гз целувахте? Вече взе да ви мирише ли? Той новия, дето ще зацелувате, може и по-мръсен да се окаже... Ама нали е гз, целувай там...

29

НПО

преди 2 години

Нека се има предвид, че този *** с корем на сумист няма нито един ден трудов стаж, спрени са му адвокатските ларва и от години се издържа от грантовете на Отворено общество.

28

Анонимен

преди 2 години

До БиографияИ затова понеже е от Македония иска да пусне РСМ в ЕС и да вдигне ветото. Вижда се какво патриот е майка му, пусни си един запис, на който тя в Пазарджик 1990 г защитава Ахмед Доган и нарича българите и.зверги!

27

Ай Сиктир

преди 2 години

Българския политически живот рязко се украинизира. Враждуващите клики водят неконтролируема медийна война предимно с добре приети, но не дотам морални средства - лъжи, обиди, инсинуации. Раята гледа в захлас и не може да разбере къде пак се обърка работата...

26

Финансист

преди 2 години

И без управител на БНБ-то ще съмне. Както и без настоящите политици и техните лидери. Дори и пролетта вече настъпва, а ще има и лята, а пък после есен и зима. Както е било преди настоящите депутати, министри и политически лидери. Честито на работещите в банките.

25

?!?

преди 2 години

Тези са скопенна коалиция. Вредни са и жалки. Това трябва да приключи.

24

..

преди 2 години

Ристьо и *** от ДБ да мълчат

23

Z

преди 2 години

Това чака и тукашните предатели. Ние знаем кои са и ще ги предадем където трябва.

22

Уикипедия

преди 2 години

Там пише кой е Бойкикиев . Тя нали еруски пропаганден сайт!