339

Анонимен

преди 2 години

Полковник, никой ли неразбра, че украинците са в тяхната си държава...

338

Двг

преди 2 години

Абе в Мариупол украинци бяха тези, които не пускаха цивилното население да се евакуира и стреляха по тези, които се опитваха

337

Анонимен

преди 2 години

Русите така направиха и в Алепо, бомбрдираха болниците и цивилните на първо място. Това е армия която се командва от наследниците на Чикистите (сега ФСБ). Правят мърсотии и отричат до дупка, такава им тактиката.

336

Анонимен

преди 2 години

Тактическите ракети "Точка-У", чиито фрагменти са открити в близост до жп гара Краматорск, се използват само от украинските въоръжени сили.

335

Анонимен

преди 2 години

Толкова много ***, хората ли неразбират? Примерно Ердоган взема Кърджали, българите искаме да си го върнем и има цивилни жертви и ние ставаме нацисти защото си защитаваме държавата. Според русофилите ние ще сме си виновни, то Кърджали си е на Турция. Абе народа изпростя, трагедия. Няма друга държава в света където голяма част от хора да се кланят на чужд президент / Путин / и да не защитават българско.Трагедия..

334

Maybe

преди 2 години

Проверено ли е, че са руски ракети или просто така си върви пропагандата?

333

Анонимен

преди 2 години

Щом преди 100 години света е повярвал на Ататюрк , че християните сами подпалили кварталите и че башибозука изпълнявал хуманитарна мисия, що сега да не повярвам на свободната и демократична журналистика.

332

До До Анонимен 314

преди 2 години

Точно руснаците имат изгода от такъв обстрел, в който те уж не били изполвали вече такъв вид оръжие (изобщо не им е проблем да го използват специално за случая) ! И не случайно това стана целенасочено по време на визитата на Фон дер Лайен, най-вероятно с цел именно да бъде дискредитирана Украйна ! Твърдението ти за "живия щит" също не важи - Зеленски призова жителите да се евакуират по-скоро, заради планираната руска офанзива !

331

До Елка е лъжец

преди 2 години

Руската армия не ги използва, но сепаратистите -да ! При това на руската армия изобщо не й е трудно да си ги набави, за да направи уж че украинците са ги изстреляли ! КГБ-то е изкусно във всякакъв вид монтажи и фалшификации, и това изобщо не е тайна !

330

Марк Рюте

преди 2 години

Лъжата в политиката не е грях! - евроатлантическа ценност.

329

Елка е лъжец

преди 2 години

Руската армия много отдавна не използва ракети "Точка Y"

328

До Анонимен 314

преди 2 години

Руснаците нямат екипажи, които да работят с Точка-У, даже и да бяха изровили някоя трофейна. Но по-важното е, че руснаците нямат никаква изгода от такъв обстрел. Нито военна, нито политическа. Хората в Краматорск са про-руско настроени. Краматорск е част от Донецка област и хората там са гласували на референдум за ДНР! За какво им е на руснаците или на ДНР да убиват собствените си хора??? Обратно -- ВСУ има полза да не се евакуират и да ги използват като жив щит! И за пропаганда, разбира се!

327

Анкета

преди 2 години

Смятате ли, че заради победата над Русия е оправдано да се послъже малко (или много) в публичната информация?

326

az

преди 2 години

Коментиращите са руски *** на копейки платени и сега ги е яд че няма какво да си купят.

325

ww

преди 2 години

не знам кои вярва на ООН това вече не е организация за защита това е покер зала с големи залози които даде повече за него гласуваме

324

Анонимен

преди 2 години

Някой да си направи труда, да види какви са разликите между валутите, ..между стокообмена, ....между гласуванията в ООН . Между противниците на Русия, които са 18% и останалите, които тук се споменават само като 2 държави Индия и Китай с незначително население, но иначе литва с огромното си население се отказва от руския газ

323

Анонимен

преди 2 години

Гледайте видеото с Юрий Подоляк.Обяснява как украинците са убили тези хора и обвиняват руснаците.

322

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Само ЦСКА Москва ! Апропо,на вчерашният концерт на "The Exploited" - за мен , най-великата пънк банда получих одобрението на двама от членовете за туй,че нося Руско знаме. Уверявам Ви,че вокалът на тази легендарна група е най-доброто създание на света.

321

До 370

преди 2 години

Така са им наредили Господарите им. Тоя сайт е проклет и служителите му ги очаква жестока съдба

320

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Поредната Укро пропаганда. Украинските военни избиват проруското население. Нещо което правят вече 8 години НЕСПИРНО .Руската Армия е единствената оказвала първа помощ на ранените. В телеграм канала Операция Z има достатъчно видео материал който доказва думите ми !