61

Иван до ПроСоТо

преди 2 години

Човек,ти с всичкия ли си?!Като гледам,май,имаш нужда от психиатър,ама от сериозен психиатър!Но,за съжаление,лечение,за хора като теб, не е измислено и няма и да бъде.ФАКТ!!!

60

ПроСоТо

преди 2 години

До Ice Cream..каква "ТАЙНА" полиция тай подгонила па теб бре?..

59

ПроСоТо

преди 2 години

Тодор Живков е явление в нашата история!..Знам,знам че е много "спорна" личност,но....по време на неговото управление,КАКТО И ДА ГО НАРИЧАТЕ,България се превърна от изостанала земеделска страна в СРЕДНОЕВРОПЕЙСКА по стандарт държава!..Звучи банално,но е ФАКТ!..-Земеделието,животновъдството,промишлеността,"хай-тек" технологиите ЗА ОНОВА време,АРМИЯТА,космическата ни програма дори,РЕДЪТ И ДИСЦИПЛИНАТА ТОЙ-Живков,успя да ИЗДИГНЕ до небивали висоти..Да не споменавам здравеопазването,обучението и ощ

58

Ice Cream

преди 2 години

Знаете ли каква длъжност е заемал Тодор Живков в първите месеци след Девети Септември? Бил е шеф на тайната полиция,и е давал лично заповедите на Мирчо Спасов главореза и кърволока.Става дума за чистките без съд и присъда до Февруари-Март 1945г.Времето наречено ,,тъмните месеци'' и ,,ловът на вещици''.

57

анонимен

преди 2 години

Срам за селото.

56

Анонимен

преди 2 години

то в с. Дъскот, като няма здравна служба, поне да има такъв музей на мъртви хора

55

Анонимен

преди 2 години

Това има България,с това се хвали!

54

казано е

преди 2 години

Роба не иска да е свободен,той иска да има роби!

53

&~~

преди 2 години

какво да кажем - *** селяни...

52

Един Българин

преди 2 години

Новината говори за нашия голям СРАМ!

51

Анонимен

преди 2 години

Държавна сигурност започна да възстановява даже комунистическите престъпни лидери: под ръководството на неграмотния правешки печатар, Белене избиваше българи, само защото не бяха съгласни да са роби в концлагера, който руснаците спретнаха в България. Правенето на музей на Живков в България е като да направят музей на Хитлер в Германия.

50

да попитам

преди 2 години

на откриването имаше ли делегация от бсп ? а и кой е разрешил отваряне на музей на бай Тошо ?

49

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

А Музей на Сталин кога, чакам с нетърпение?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Комунизъм винаги е имало,има и ще има и в бъдеще!Защото непрекъснато се раждат мързеливци и некадърници!И да ги трепеш полза няма-имало ги е и ще ги има!

47

Анонимен

преди 2 години

Тодор е живял незаконно с Мара. Нямали са брак. И затова той е бил изгонен от селото!

46

Анонимен

преди 2 години

Няма що, много развити бяхме, няма що! Само с един СССР се хвалехме! Докато Запада се развиваше с бурни темпове, ние не искахме да го погледнем, освен скъпия ни задръстен СССР! САЩ бяха далеееч по-напред в технологичен и културен план. Затова България си остана в миналото. Сега да дойде СССР да ни спаси, вскара ни в калтаняма измъкване! Вече 32 години! Защото заради Комунизма България се изчерпа и досега се усеща дори

45

77

преди 2 години

Извинете , разплаках се от тези мили спомени. Щом се успокоя , ще споделя и аз !

44

През 90-те...

преди 2 години

...правих една реставрация на мебели и вещи, които бяха дарени на музей "Баба Тонка" от наследници на аптека Силаги. Имаше доста интересни неща, най-вече шлифовъчна машина за цилиндри на очила в различни диоптри. Един ден донесоха кашон с документи, писма и снимки, свързани с историята на аптеката-тя се е намирала на пъпа на града, до бившия магазин на Геройката, срещу бивше концертно бюро/часовника/. Аз си харесах една пощенска картичка от 1912г, снимка на гола ***, но заради марката.

43

Ali Osman

преди 2 години

Moje li az da podnesa v znak na uvajenie 2 Varela s L.A.Y.N.A.Tova zaslujava tozi Diktator.

42

Иван

преди 2 години

99% от коментиращите тук "любимия"си строй,не можеха да пътуват и да видят тогава как хората живееха на запад (а ЛЮБИМИЯ ВИ РЪКОВОДИТЕЛ и шайката селянду.и около него си скъсаха г.зовете да търкат седалките на самолетите) .Само че,за щастие,аз имах тази възможност и видях.Така че,хайде престанете с бръщолевенията си за "гнилия капитализъм" и ги обяснявайте на някой друг тези неща,защото сте смешни и жалки!