31

За Витков!

преди 2 години

Кой ги пусна там?! Явни саботажи от гербодепесарските ***.

30

ахаха

преди 2 години

Да ходят да протестират пред на БОЦЕ къщата в Банкята,нали той им обещаваше магистрали и пътища... една Витиня не можа да оправи за 12г... тия пред парламента тръгнали на протест като че се едно министъра ще щтракне с пръсти и готово... аман от *** български народ

29

Аз промяната

преди 2 години

Изобщо знаеш ли изобщо значението на думите които пишеш Кой те е възпитавал или си израснал без грижи може би си някой лишен от всякакво внимание и това ми било промяната Ужасна подмяна Ужасна подмяна Само простотии глупости и обиди Толкова си можете подмяната Променете се подмяната

28

До аз промяната

преди 2 години

Тая и тя се самоопределя като цял народ, на ало, откога 1 гювендиханъм е цял народ бе? Ти освен да обслужваш правоверните за друго не ставаш! Ей дърти комунисти си бяхте и такива си останахте от харем гроб! То и на вашата гювендиханъм *** бай тошко се самоопределяш като баща на нацията, ама като фалира големия брат и го събориха от властта! Да знаем, че ви липсва времето когато с една нощ обслужване в харема получавахте червено книжки и ви бутаха нагоре, ама комунизма умря!

27

Анонимен

преди 2 години

Направете още и още фирми, разделете участъците на лотове от 500 метра да има за всички на софрата. Пътища, железници, комуникации, енергетика здравеопазване, образование - приоритетни отрасли за държавата. Никакви частни интереси. Държавата ТРЯБВА да се грижи за тях. Това сега какво е? *** до паразита. Лапачка на корем.

26

Аз промяната

преди 2 години

До 21 и 23 ВИЕ освен да пишете лъжи ама огромни лъжи освен да обиждате освен да мразите освен да клеветите нещо друго знаете ли можете ли назначените драскачи Пишете срещу България Мразите Държавата в която живеете Приказките ви са празни кухи едни и същи и без съдържание Когато разберете че не пишете срещу мен а срещу България тогава ще бъде късно ако изобщо разберете Вас не ви интересува Нищо освен да хулите и какви са тези грозни пошли обиди Така вървете да говорите с Подмяната

25

А даде на Зеленснски

преди 2 години

Пари няма да оправи България, иначе Киро прати едни безотчетни за войната на Зеленски! Никой не му потърси сметка за какви хуманитарни дейносте ги е изхарчил шута!!! Най-вероятно е за военни.. Киро, знаеш ли колко дупки щеше да запълниш с тези 50 милиона, които с лека ръка даде на Зеленски, който очевидно жертва народа си в името на неясно какво, освен парите, които САЩ му пращат!!! Киро, а знаеш ли българскаат поговорка "На гол тумбак чифте пищови"? Не я знаеш, знаеш само да теглиш дългове..

24

Петров

преди 2 години

Българската политика: всеки вика другия е виновен. на Боко му бяха виновни комунистите , на тези пък Боко, няма оправия.

23

До House M.D.

преди 2 години

Най вероятно защото още в началото и има табела, че камиони над определен тонаж трябва да се отбият през алтернативен маршрут за да не сринат коларската пътека до край. Няма я вече Лилянчето да я пуснат като хипопотам да отъпче пътеката и да създава илюзия, че е минал валяк от там.

22

До аз промяната

преди 2 години

Направили те, работни места за младежкия ешалон на гроб, да имат местенца да се крият на сянка докато чакат поредния турски тираджия да мине и да го обслужват! Това направи ханъмата ви! 1 път в тази държава няма които да прилича на нещо! 12 години уж строиха, а накрая 1 км няма! За 12 години трябваше цялата държава да е в магистрали от край до край! Египтяните с чукове и длета са направили Хеопсовата пирамида по бързо, по качествено и по евтино от 1 км несъществуваща магистрала на ханъмата ви!

21

House M.D.

преди 2 години

Простете невежеството ми, но защо не минават по магистралата?

20

До аз промяната

преди 2 години

И какво е почнал битки? Хемус вече е по дълго в строеж отколкото е планираната дължина на трасето! Русе - В. Търново още си е на ниво рисунка. Освен да се меcти датата за почване на работа все по далече нищо друго не е направил бибитко гювендиханъм! Е да взеха се едни милиони за 20 пъти рисуване на едно бъдещо трасе от което няма и 1 км направен! Тия мокри фантастики за направени от младежкото БКП пътища ела ги разказвай в Северна България да видиш как ще ти се смеят хората!

19

Аз промяната

преди 2 години

Служебните правителства блокирана всичко в България Никакви ремонти никакви поддръжка на и без това окаяните ни пътища строени още по татово време Борисов беше започнал нещо да прави но нали асфалт не се яде Направиха преврат болшевиките и вече втора година пътищата ни се рушат в истинският смисъл на думата както и всичко останало НОВИТЕ стари ЖАДНИ алчници саботират разрушават *** Оставка по неотложност

18

Анонимен

преди 2 години

Парите за пътища сега са в джобовете на фирмите от кръга на Радев и Петков - затова Радев защитава спонсора си Пламен Бибиков, а Петков Васил Бижков. Това са им спонсорите на пикливия протест, всеки ден ми плащаха по 50 лв.Не случайно закриват Спецпрокуратурата, за да няма кой да им разследва далаверите и престъпленията.

17

Оствака!

преди 2 години

До анонМи нямам против, защото тъкмо про тези фирмички пътищата бяха перфектни, а сега при вашите фирмички се краде три пъти по 50 и в същия момент пътища няма.Вие сте най-крадливото парвителство за последните 30 години.

16

Строител

преди 2 години

До момента няма такова дъно, като продължаваме подмяната. Незабавно оставка на тия самозабравили се крадци! Най-слабото правителство, което сме имали в новата история. Срам!

15

Анонимен

преди 2 години

Нито един метър път не е положен след като Румен Радев и Кирил Петков заграбиха властта в България миналата година. Построеното вече се руши от дъждовете, защото не е въобще консервирано.

14

Анонимен

преди 2 години

В България всеки втори е шеф!Нема друга такава държава!Толкова много вожд и толкова малко индианец!

13

анон

преди 2 години

До Анонимен 5: аа нямаш против да си крадват... договор за 50 милиона, става 500милиона, а извършената работа е за 350милиона... и 90% от договорките не са по БГ законите... Тез фирмички трябва да ги фалират и да не им дадат стотинка повече и всички държавни поръчки да започнат от начало. Докато в БГ строители не излезнат на чисто - никфи пари...

12

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Путин да дойде.Той ще оправи и пътища и блокове,всичко ще изравни със земята,и започваме от начало!Всичко ще национализира пак да стане държавно и всички на полето да се трудят!Много началници станаха тука!!!!