73

Анонимен

преди 2 години

До Сърбинате, чичовците, аслъ това си го могат. При това не им пука далие е направено добре или не..

72

тя

преди 2 години

Евала на братята сърби !Така трябва, да имаш твърда , постоянна , независима политика !Тогава само ще те уважават !Мекотелите никой не ги "бръсне " ! Всеки само ги използва !

71

Сърбина

преди 2 години

Вучич иска хем парички и петролче от Масква, хем парички и търговийка с ЕС. Ако успее да го направи го признавам за политически гений. Но и американосите не са глупави, ще му спретнат конфликт я в Косово, я в Босна или Черна Гора и ще го занимават години наред и въобще няма да може главата да си вдигне от проблеми.

70

Мистър Пропър

преди 2 години

Русия няма повод да реве защото изтребители на НАТО само са следели пътнически самолет , а за сметка на това Русия ги сваля от чужда територия

69

Krom

преди 2 години

Сив? И с крила и опашка? Значи е на НАТО! Руските са жълти и нямат ни крила ни опашка! Аман от руски и сръбски клоуни. И кой окаян пилот на НАТО ще влезе точно в момента над Русия бе, дРогаре? Ако ще ползвам думите на визшите *** - тотален фейк. Надолу един "разбирач" пък го изкара израелски?! Щото вида звездата на Давид на снимката ли бе, ль/ольо? Целата статия е като бялата акула в Черно море - сякаш същото, ама съвсем различно.

68

Е, И

преди 2 години

Каквото повикало, такова се е обадило.

67

Striker

преди 2 години

Така ще бъде навсякъде за вас, от тук нататък! Май забравихте 1999-та. Да не ви я припомним набързо:)

66

Израелска тактика

преди 2 години

Това е израелска тактика. Те правеха такива аеро-фатки в Сирия, ама руснците им свалиха няколко самолета и спряха. Тук нещо НЕ Е наред в това инфо, но засега е неясно какво! Значи, би могло изтребител така да се вмъкне в Русия в сянката на пътн.самолет, ама това едва ли е било съвсем НЕзабелязано. И сръбските пилоти са го видели. И ако не са могли да го обстрелят (вероятно: не са искали!), то защо не са му пратили прихващачи - поне на излизане да го изпроводят както трябва? Ще се разбере, де!

65

Ван Ванич

преди 2 години

Има ли някой, който да вярва и на една дума на рУския иЗЕДНИК?

64

L.

преди 2 години

Колко много специалисти и по въздухоплаване и ПВО имаме тука... Чак комплекси почва мда получавам.

63

Анонимен

преди 2 години

Вече въпроса с руските "съобщения" става да хванеш къде лъжат, а не дали лъжат.

62

До асан

преди 2 години

Сърбите свалила точно ЕДИН стелт и по-точно ф117, само че трябва да се уточни, че при бомбардировките над Сърбия американски стелт самолети(б2 и ф117) са извършили 2000 полета над Сърбия, в това число се броят и разузнавателните полети, 70% от успешните попадения са дело именно на стелтовете. Сега сметни успеваемоста на сърбите 1/2000 и ми кажи пак, дали е голяма гордост.

61

6557454

преди 2 години

Много яко :D Как да идентифицират самолет, който лети на 1 км ПОД тях :D Тия и да лъжат не могат :D

60

Ss

преди 2 години

Въпросният изтребител е летял на 1 км. под сръбският пътнически самолет, затова не са могли да го свалят. Пво на НАТО не е надеждно. В началото на войната два безпилотни апарата летяха над небето на НАТО. Единият даже падна чак в Загреб.

59

ООН на гъби

преди 2 години

Ето такива управленци трябват на света. Точни и директни. Когато виждат проблем да го назовават с истинското му име, а не да говорят завоалирано и половинчато, току-виж некоя либерастка латентна мека китка се обидила.

58

Анонимен

преди 2 години

Наистина трябват отговори, но как само се изказва сръбският президент! Дали някога ние ще имаме такива държавници или ще заменяме тикви/ББ/ с кратуни/КП/?

57

Анонимен

преди 2 години

67 ЗАЩОТО РУСКОТО" ПВО" Е КАТО " РУСКАТА АРМИЯ" ГОЛА- ВОДА + ОЩЕ ПО ГОЛА- ВОДА! СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ВСУ БОМБАРДИРА БЕЗПРОБЛЕМНО РУСКИЯ БЕЛГОРОД???

56

Анонимен

преди 2 години

По глупаво описание на изтребител не съм чувал, " най вероятно бил СИВ" ХАХАХАХ, а не беше ли синьо- жълт?

55

Бърников

преди 2 години

Е па голема работа, искал е да му прочете регистрациния номер.

54

Анонимен

преди 2 години

Абе бомби и томахавки по сърбия и мордор докато мърдат!