28

анонимен

преди 2 години

Русия е с малко население,слаба икономика,която изнася главно суровини и с бедно население. Една Украйна я затрудни. Русия ще се срине икономически и съседите,главно в Азия,ще и вземат територията. Най-вече Китай,които е с 10 пъти повече население и 15 пъти повече индустрия. На Китай му е нужен Сибир и скоро ще го има.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен:"Руснаците (сега) не могат и да се приближат до това,което е Япония." Ще мине време - ще наваксат, но японците не могат да се развият толкова колкото би могла Русия - нямат нито място нито ресурси. Ей това много ги нерви.

26

Анонимен

преди 2 години

До L. Твоята ценностна система е на нивото на ония племена от Бразилия. А това, че живееш малко по-добре от тях си е бонус от запада.

25

Анонимен

преди 2 години

Разликата между икономическото развитие и стандарта на живот между Япония и Русия е наставнима.Руснаците не могат и да се приближат до това,което е Япония.

24

Анонимен

преди 2 години

Япония отпраща руски дипломати, а ние ги гоним....... Сващате ли разликата?!

23

L.

преди 2 години

И тия сън не спали. Земя за две ракети и се перчат.

22

Бай Гроздан

преди 2 години

Водеха преговори да сключат официален мир след края на ВСВ,а част от тези преговори бе статутът на 4 курилски острова,само че след първите санкции от страна на Япония,Путин не прие обяснението,че са защото Русия е агресор и каза преговори йок.

21

до 6

преди 2 години

Прав си брато, но не си ли разбрал, че там където управляват диктаторски режими, такива държави са все още в 19-век на феодализма и нямат нищо общо с цивилизования свят. Тартор на феодалните отр. епки са главатарите на крепостните мужици и разлика между руският цар, който отмени крепостното право и юдо-хазарина Ленин, който след завземането на Зимния дворец възстанови крепостното право. През 21-ви век феодализмът ще изчезне завинаги, заедно с най-развитата му фаза- т. н. юдо-хазарски комунизъм.

20

Анонимен

преди 2 години

До Димитър 18 Няма да върнат Курилите, защото, си отрязват пътя на бойния флот към тихия океан. Ако стане война, а света е във война и сега пак ще трябва да овладяват тези острови. Ето какво става сега в Украйна. Дадоха и независимост, и сега трябва да я връщат в руското геополитическо пространство , но с много жертви и от двете страни. Затова японците ще им ядат "Курилите"

19

Анонимен

преди 2 години

Руснаците най-много предпочитата японските автомобили. Но Япония вече няма да им ги продава и ще се наложи да се качват пак на ладите и москвичите.

18

Димитър

преди 2 години

Май ще връщат Курилите...

17

запознат

преди 2 години

На японците им е малко Хирошима и Нагасаки! Искат още!

16

Като гледаме запада

преди 2 години

Англия и Япония са като плъхове в кофа когато отдолу са запалили огън.

15

картограф

преди 2 години

Страните със огромен дълг - сещу страните със бъдеще. Интересно противостояне!

14

Анонимен

преди 2 години

Русия отрича. А бе има ли нещо, което империята на злото да е признала?

13

Анонимен

преди 2 години

тия са бита карта като хлибарки са на тая територия гъстотата им е толкова голяма че са аут

12

Анонимен

преди 2 години

тия са бита карта като *** са на тая територия гъстотата им е толкова голяма че са аут

11

Така де

преди 2 години

Явно е, че целият цивилизован свят се е изправил срещу сибирските монголи!

10

Анонимен

преди 2 години

Тия така и така са си още във война, по примера на краварите и *** могат да пуснат 2 атома

9

Анонимен

преди 2 години

Някой не е ли наясно, че дипломатите по света освен да се занимават с паспорти, визи и посещения развиват и шпионска дейност. Просто не мога да разбера какво е това учудване сега. Винаги е било така. За какво са тези посолства? Всички знаят.