169

bolbov

преди 2 години

Пътят и на двата народа е един.Отново с победното червено знаме под ръководството на КПСС.Виждам как на много места червеният флаг е заел своето място над административните сгради.Когато народите са обединени от великите идеи на комунизма те се превръщат в едно цяло.Да живее СССР!

168

Шиши

преди 2 години

Никой да не се съмнява в победата на руската армия. Украйна ще загуби още от своята територия благодарение на *** зеленски. Запада тика Украйна към катастрофа.

167

Лллл

преди 2 години

Успех Русия !!!

166

ей, палячовци

преди 2 години

Не знам дали не се сещате, че ако украинците бият руснаците в Донбас, вероятността за което е точно 0 %, Путин ще ги направи на радиационна пустиня. За Русия тази война не може да приключи по никакъв друг начин, освен с пълната капитулация на Украйна и смърт или съд и вечна каторга в Сибир за зеления наркоман. Хамериканците ще изцапат с кафяво гащите отзад, а просТо Киро ще пробва да избега в Канада, ама Гешев няма да го остави и ще го прати при бай Ставри. После разбира се ще иде при него.

165

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.Следващата седмица ще има Матросов на амбразурата.Само че Матросов го играеше през ВСВ а сега ще бъде наших Вива Путина на амбразурата.И ще се включат омонци зад редовите руски войничета,който пред тях са украйнците а отзад куршум в тила ако започнат да отстъпват.Само напред ,ще се мре за Родино Расий за Сталино!!!!

164

До 186

преди 2 години

Малееве ТАЛА СЪМ СА СМЯЛ... ЕВАЛА КЛOУн

163

Анонимен

преди 2 години

Потвърдено е зеленски е зависим от наркотични вещества представете си путин луд диктатор срещо неоравновесен наркоман

162

Анонимен

преди 2 години

Дано империята на злото да загине. Дано, но едва ли! Аз все тая надежда, че някой пиян мужик ще гръмне една ракета в някой ядрен силоз в Русия и ще се свършат мъките на белита хора. Няма да има нужда повече да се съобразяваме с онези селяци/варвари от североизток!

161

Путкинн

преди 2 години

Бе хора, дайте един вестник, да четем дали свърши войната. И нет няма. Тука в бункера ни свърши тоалетната хартия и боба, искаме да излизаме.

160

ПАРАНОЯТА НА ПУТИН

преди 2 години

Свърши ли войната, да излизам от бункера

159

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица украинците ще разбият руснаците и войната ще приключи, но само ако украинците пожелаят това. Мисля, че няма да се спрат само с Донбас и Луганск. Крим ще бъде приобщен към Украйна отново.

158

Анонимен

преди 2 години

"Много ми хареса тази непропорционална тактика на украинците -- И на мен, просто баталион от украинската морска пехота се е предал без бой в мариупул..." --------------------------- дам, 50 дена защитаваха Мариопул с всички сили, изчакаха да срутят 99% от сградите на главите им и батальонът се предал....ти пък гледай още путиноробската пропаганда и се питай що цял живот си аутсайдер!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Много ми хареса тази непропорционална тактика на украинците -- И на мен, просто баталион от украинската морска пехота се е предал без бой в мариупул... Най-боеспособните части на украина... Не са луди да слушат какво вие говорите, хората предпочитат да останат живи... и се предават. А вие може да продължавате да се надъхвате от лъжите на западната пропаганда.

156

Империя на злото

преди 2 години

До тато. Хич не ни се прави на интересен. Ние помним и знаем кои са иззродите, знаем много добре и манталитета и нагласите на кремълските зомбита. Защото не им за първи път - Чечения, Грузия, Сирия. Да се връщам ли и към Унгария 1956, Чехословакия 1968, Полша 1980, Афганистан 1979-1989.

155

Кличко

преди 2 години

Много ми хареса тази непропорционална тактика на украинците - пропускат танковете, после смазват зад тях поддържащите части и след това джавелинчета по спрелите танкове. И така блокират и задръстват пътищата за друга техника. Ама така е, когато си си у дома и знаеш къде и как да устроиш засади. Въшливите ушшанки бяха намразени от украинците завинаги и ги чака дълга жестока партизанска война. Втори Афганистан.

154

Тато

преди 2 години

Много силна информационна война от страна на Сащ и техните васали в Европа!Успяха да накарат милиони хора да мислят, че руснаците нахлуват, за да избиват населението, сякаш това ще им помогне при евентуално дълготрайно усвояване на територии. Пълен смях. И несложните хорица вярват на Сащ за всяко нещо. 😅

153

Още ли вярвате

преди 2 години

Няма да има сражение за Донбас- руснаците се страхуват от 600 000 украински войници

152

Аз есмь царь

преди 2 години

Победа России безоговорочно и точка!

151

Krom

преди 2 години

До Когато чета коментар - а ти разбери, че не е важно на кило колко хора са. Важен е научния и техническия потенциал, а той все още е в полза на Америка и ЕС. Освен това, Япония, Сингапур, Тайланд и Южна Корея определено не са с БРИКС. Така че, малко не си наясно. За Китай пък са важни богатите пазари, а те не са нито в Русия, нито в Бразилия, нито в Южна Африка. Бегай обратно в час по икономика!

150

Анонимен

преди 2 години

До Когато чета коментар, БРИКС - ХАХАХАХАХА, поредната рушка партенка от която нищо не става. Сделано в пятница.