38

Анонимен

преди 2 години

Насколько надо быть зомбированные и, что верить пропаганде Брюсселя и Вашингтона? Вы не хотите даже ударить по клавиатуре и посмотреть независимые от США и России фото и виде.

37

Паню Баирски

преди 2 години

Не се ли изчисти България от продажните русофили, никога няма да се оправим.

36

Паню Баирски

преди 2 години

Така мислиш, Калфин, защото си комунист. Всички комунисти са сизкривено мислене.

35

Анонимна

преди 2 години

Ами, ако ще гоним Митрофанова за непристойно поведение на дипломат, тогава какво според вас следва да направим с другата - Херо Мустафа. Значи не е морално и достойно за едната страна да се държи така, а другата може да дава директни насоки за работата на всички институции в България, включително и НАП. И като сме тръгнали да гоним - защо не изгоним и украинските посланици, които си позволиха да настояват за промяна на имената на софийски улици, площади и т.н. Е няма такова лицемерие!

34

Митрофанова каза

преди 2 години

"Българският народ не подкрепя антируските реторика и политика на правителството в София В знак на подкрепа ние получаваме телефонни обаждания и писма по обикновената и електронните пощи от множество български граждани и това показва, че гражданите на тази страна като цяло не подкрепят антируските политика и реторика на властите в България". Точно така е. Но на нашите политици не им е приятно да им кажат, че са слуги на чужди интереси.

33

Анонимен

преди 2 години

Щом не трябва да гоним митрофановица, според калфин, тогава да изгоним калфин, той е виновен за скапаняшкия пенсионен закон, и неуредиците с пенсиите които започнаха. Или, най-добре заедно с митрофановица да изхвърлим от България всички олигарси, техните клоуни, всички агенти на ДС и родата им, всички разни приватизатори, всички НПО-та, комитети за дружби и техните представители в България. Тогава може и да отлепим от дъното, където ни завряха фигурантов, БКП-ДС и харвардите.

32

Кико

преди 2 години

Вземи си я в къщи!

31

Глеб

преди 2 години

Защо ? Да не ви е страх ?! С руснака така се работи честно и със сила , за да не остане с грешно мнение . Кой ще ви уважава ако вие не уважавате знамето на което служите . Изгонете я , пеша да си ходи

30

Анонимен

преди 2 години

Вън Сащ от България!

29

Стамат

преди 2 години

До 28 Аве гаврош,повечето от техниката е дадена от Русия за да оазим СССР и нас.Сащ ти продават 55 годишни хварчила,подариха една пратка Хъмви,които директно отидоха за скраб.Къв Сащ кви 5 лева?!Забърши жълтото от устата и пробвай пак!

28

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова се появи с военна униформа, когато я представиха като новия посланик на Русия. Правеше някакви намеци.

27

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова сама се изгони. Ако няма реакция от правителството значи не признаваме международните норми и правила в дипломацията. По-вероятно се сервилничи пред Путин т.е. показваме зависимост.

26

Анонимен

преди 2 години

Да дойде Патриарха от КГБ за 24 май и да ни каже КОЙ Е ДАЛ АЗБУКА! ДА СЕ ПРОСНЕ В КРАКАТА МУ ВИЦЕТО, ДА ТРОПА ПО МАСАТА НА ПРЕЗИДЕНТА И ТОЙ ДА ГЛЕДА КАТО ПРОВИНЕН УЧЕНИК !ТОВА Е ДОСТОЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ! ДА ДАВАМЕ 30 ГОДИНИ МИЛИОНИ ЗА РЕМОНТ НА ВОЕННА ТЕХНИКА НА РУСНАЦИТЕ!ЕХ.....КОЛКО РУБЛАДЖИИ ИМА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!КАТО МАРОКАНСКИ СКАКЪЛЦИ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ДРУГАРИТЕ!

25

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах защо не пускаме Македония за ЕС ние първи сме я признали за суверена държава

24

Анонимен

преди 2 години

Калфин вземи си я вкъщи са ти прави брифинги на закуска в кухнята

23

Анонимен

преди 2 години

И в крайна сметка чий цар е Самуил???

22

IQ 3.14

преди 2 години

еее пак почнахте от сабале с правоверните коментари . нищо, после професионалистите ще отговарят поред пред инстанциите. неизбежно е, като смъртта на орка.

21

Стамат

преди 2 години

На карта са заложени,репутацията и егото на Кирцата.Или преглъща истината че Митрофанова е права за 85% българска подкрепа за Русия,или приказките му пред Мустафа и *** и цялата еврошайка са пълна измислица.Затова е цялата дандания.Само че,Кирца,когато бензина стане по 5 кинта лятото и хлябва по 3 лева,ти си пътник.Пътник е Нато и ЕС,но нека агонията продължи още малко.

20

абе,русофил мързелив

преди 2 години

До Анонимен 22 Хич не чакай да ти дават,ти ще даваш,перекенде!

19

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДАТЕЛИ! БЪЛГАРИЯ НЯМА ИНТЕРЕС МАКЕДОНИЯ ДА Е ЧАСТ ОТ ЕС. АЗ НЯМАМ, ДОРИ НЯМАМ ИНТЕРЕС БЪЛГАРИЯ ДА Е В ЕС. ДОРИ 1 ЛЕВ НЕ Е СТИГНАЛ ДО МЕН ОТ ВСИЧКИ ТИЯ ЕВРО ПОМОЩИ. ПЛАЩАМ СИ ВИНЕТКИ, ЧУПА СИ КОЛАТА ПО ДУПКИТЕ. И ВСИЧКО ТАКА. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БУЛЕКСИТ.