113

До евродепутатите

преди 2 години

Нека 95% от вашите огромни заплати да се изпратят като помощ в Украйна. Защо от общите фондове?

112

анонимен

преди 2 години

Русия,която вероломно нападна свободна Украйна,ще бъде изгонена,а също икономически ще бъде разорена и изолирана от нас,демократичния и свободен Свят.

111

парите на ЕС

преди 2 години

на кого са тези пари? Не са ли от вноските на всяка една държава-членка на съюза? Някой да ни попита дали искаме да въоръжаваме някого? Или са от личната сметка на Урсула и останалите

110

тя

преди 2 години

Тия подклаждат войната и не искат да спира !

109

мак

преди 2 години

Затова на Унгария и Полша им спират пари под измислени претексти, за да има за украинските гости. Пари нали не падат от небето, а се взимат от едни, за да се дадат на други. Демократично и в хармония с европейски ценности.

108

Николай Стоянов

преди 2 години

С още 500 млн. евро да бъде увеличено финансирането на оръжия за Украйна. От фонда на Европейския съюз за осигуряване на мир. А иначе във Франция се канят да въве3ждат купони за храна.

107

преди 2 години

Това всичко си е обявяване на война. Извратена представа за помощ. Нещата няма да идат към хубаво.

106

Луд

преди 2 години

Май има и по-луди от мен? Според матрьошките блатници още малко и ще излезе наяве, че Украйна е нападнала Украйна: самоизбомбват се, убиват се един друг, а рашистите се опитват да ги спрат.

105

Qanon

преди 2 години

По-голям абсурд не бях чел! ЕС направо да се самозакрива!

104

Анонимен

преди 2 години

В Крематорск първо призовавали хората да напуснат града а после стреляли по своите хора и ги избили на гарата. После медиите приписват всичко на противника и така от там до края на света и тсв.

103

Анонимен

преди 2 години

Нещата се развиват по класически афганистаски сценарий.Следва безславното напускане на рашистката армия от Украйна.

102

Анонимен

преди 2 години

То и в буча и едните и другите отричат явно има и трета страна в тази война и така до тсв.

101

Анонимен

преди 2 години

Утре, като свършат милионите, ще видим какво ще правят..

100

Анонимен

преди 2 години

В Крематорк е била ракета тип Точка-У каквато украинците имат.И каквато в Донецк ползваха и убиха 20.Русия отрича,Украйна отрича да е.Май трета страна се меша,за да няма край войната.Така и не се разбра кои бяха онези два хеликоптера,които взривиха в руския град Белгород петролната база.

99

Анонимен

преди 2 години

До Ало Хага да още преди обяд прочетох че УВС са ударили гарата в Крематорк но в обедните новини радиото преписа това на ВСРФ. От началото на войната ми прави впечатление че масово говорите четат новините с един гузен глас понеже знаят че са лъжи.

98

Европа

преди 2 години

Заглавието.... Значи ли, че ЕС вече е във война с Русия

97

Анонимен

преди 2 години

До Ало Хага да още преди обяд прочетох че УВС са ударили гарата в Крематорк но в обедните новини радиото преписа това на ВСРФ. От началото на войната ми прави впечатление че масово говорителите четат новините с един гузен глас понеже знаят че са лъжи.

96

Анонимен

преди 2 години

Ще кажат,че са били много заети да драскат по български сайтове в името на Украйна и затова ако може да не ги съдят хахахаха

95

Съд за трроловете

преди 2 години

Ето какво ги чака украинските трролове като се върнат иначе тук ни тровят :"Мъжете, напуснали Украйна след руската инвазия, ще бъдат задържани при завръщането си. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Алексей Данилов.Данилов отбеляза, че всички граждани, напуснали Украйна, са записани. След завръщането си те ще трябва да докладват в кой момент и въз основа на кои правни документи са напуснали."

94

Zа вас идваме

преди 2 години

Нашите русофоби са готови да гладуват, но да платят за оръжие. Те обичат да си плащат за да бъдат ро.би на запада. И ес нали не беше съюз с военна насоченост, защо плащат за оръжие? Никой ли не схвана, че ес ни лъже от години и ни про.ва.ля отвсякъде...