53

бабати

преди 2 години

Сандов ръси глупости на килограм. Като какъв ще затваря Мариците? Да, те са с малки мощности, но са важни за енергийния баланс. Като не знае да мълчи! Не може да ме убеди, че мисли за хората - миналата седмица разсъждаваше на тема как трябва да се свали мораториума за добиване на газ от фракинг. А това значи тотално унищожаване на природата. Еколог бил! Да се маха!

52

Анонимен

преди 2 години

сандов, преди Мариците теб да те затворят в ковчег 2/60!

51

до урсула фон

преди 2 години

Винаги може да се оправдаем с американските АЕЦ-ове, те също работят на руско "гориво" и едори извън санкциите обявени от Щатите! Без майтап!!!

50

???

преди 2 години

Тази година предстои изключването на един от двата Атомни реактора на АЕЦ "Козлодуй" за планов ремонт, а сега и "Марица-3"! Цената на електроенергията в Бг май ще пробие "тавана" тази зима!

49

Урсул фон Лайнен

преди 2 години

Вашата АЕЦ Козлодуй работи с руско гориво. Спирайте веднага вноса му от Русия. Нали сте гласували за санкциите!

48

Krom

преди 2 години

Леле, и колко "бивши миньори" работят в един фотоволтаичен парк? Като какви - държат фотоволтаиците ли? Или пък въртят перките на вентилатора? Да, ще влязат в "Зеления сектор" щото ще ручат каквото могат да оберат от зелената поляна.

47

Оставка!

преди 2 години

Сандов ти ли си този, който ще определяш какво да работят българите като се има предвид, че ти си завършил География в СУ и нямаш нито един ден трудов стаж преди да станеш министър?

46

Анонимен

преди 2 години

Според този зелен талибан на снимката България не трябва да има магистрали и пътища заради Щурците и скакалците.

45

Анонимен

преди 2 години

Според мен да си отваряме всички находища на въглища, защото сега, като спре петрола и с нащо едно реакторче ще цъфнем, като майски рози, а е ясно, че ни натискат към рестрикции за Русия и никой няма да го интересува за нас, когато станем просяци.

44

MONAD

преди 2 години

Зелените фанатици са най-опасните. Заради тях и истерията им, Европа плаща най скъпо за енергия, при положение, че замърсява най малко.Нито САЩ, нито Китай, нито Индия не затварят мощности, а те са топ замърсители.ЕС не работи за просперитета на Европейци, те работят за отвъд океански и като цяло чужди корпорации, а европейската индустрия малко по малко ще бъде съсипана заради неконкурентно способност.

43

Зоро от Димитровград

преди 2 години

Ако му затворят "кюмбетата" на Ковачки, това ще е повод за радост,защото по принцип той ползва предимно *** за горене !Но сигурен съм че този измекярин и пак ще намери начин се измъкне,с . . .влияние и пари !

42

Анонимен

преди 2 години

този сандоф от много неща разбира - енергетика, нацита, скоро и от болко ще разбира

41

Анонимен

преди 2 години

ТЕЦ "Марица 3" е димитровградският ТЕЦ на Ковачки, който обгазява населението и бълва сажди. Колкото по-малко работят тецовете на Ковачки, толкова по-добре!

40

.

преди 2 години

Ще се стигне! Защото въглищата ще се изнасят за Германия! Затова идва вещицата у нас!

39

До45

преди 2 години

Ако ти е възможно да проследиш, аз имам 3 коментара, и в тях не споменавам нищо за политика, позиция или държава :) Ти ми буташ позиция, партия и държава във всеки отговор! Единственото което съм посочил, е цената да ползваме пари, която е най-висока за БГ от целия ЕС, и това не е определено от Русия, а от ЕС :) Та от позицията на тази висока цена, заемането на позиция е винаги губещо!

38

Анонимен

преди 2 години

След още 2 години управление на зелените може да почнем да строим и нови въглищни централи в ЕС.

37

Анонимен

преди 2 години

Никакво затваряне няма да има. ЕК обяви въглищата за зелени!

36

Анонимен

преди 2 години

До 45Нещо ми се струва че си от партията на неоправданите, желаещ силно всичко западно ама неспособен да го получиш, чакай замирисва на мишок от *** и русолюбец от от соца, копейки?

35

До42

преди 2 години

Вътрешните ти убеждения са с обратна индукция => си ***! Когато ти дават парите с най-високата лихва, каквато и позиция да заемаш все си губещ /не си конкурентноспособен/, така че не позицията ти ще определи резултата, а високата цена да ползваш пари! Пожелавам ти да действаш постоянно, да не спираш :)

34

Анонимен

преди 2 години

До 39Подкрепям тази позиция по вътрешни убеждения, не съм за продан като теб; и честито и без завариино с жигулата