72

Равнопосавеност

преди 2 години

Цинизъм беше, когато Русия поиска НАТО да не разполага ПРО в Румъния и в Полша и да не разполага ядрени оръжия в Украйна, Германия, Турция, Италия, Холандия и Белгия от САЩ да кажат, че това е за да се пазят от Ирански ядрени ракети при положение, че такива няма. Запада винаги си въобразява, че може да се държи нагло, но не му харесва, когато има равнопоставеност и му отвърнат със същото. Жалко е че ние сме винаги с губещите и за толкова исторически политически провали не сме научили нищо!

71

Москвича

преди 2 години

Монииии, баба ти те вика!

70

Анонимен

преди 2 години

Макрон не можа да изкара френските наемници и сега г_аз пика_е. Междувременно показаха френските баретки от Азовсталь. От вътрешната страна има нашивка какъв точно е легионерът, точно са обозначени видовете войски и лична информация. Без значение от темата, Макрон не пропуска да се обади на въпросите на педеру-гите. Дали ще загуби изборите?

69

Анонимен

преди 2 години

Горкия Макрон... Вижда истината, как запада се опитва да напъха Руската мечка в леговището й, но битието му е на политик, който няма къде да мърда от опроките на НАТО и САЩ. Няма как да бъде Де Гол. Няма как да заяви на НАТО, че след като организацията на защитава интереса на Франция, Франция няма място в НАТО. А Мари Льо Пен, може да има топки, въпреки, че е жена!

68

Аноним

преди 2 години

Ной-големият *** обвинява в цинизъм... Каква ирония! Болно момченце!

67

Мариупол

преди 2 години

Цинично е да премълчаваш наличието на войници от френския легион в Мариупол Цинично е да изпращат украинските пилоти на самоубийствени евакуационни мисии с хеликоптери, които в болшинството биват сваляни.

66

Магданозки

преди 2 години

Колко ли дълго ще продължат късометражните ужаси набързо без сложен сюжет нащракани от прислугата в Уркаина. Приемат се вече залози .. И си и вярват назапад се въртят като топъл леб.

65

Морковски Магданозки

преди 2 години

Макрон губи проценти и ще бъде един обикновен партиен деец след 4 месеца както и Кокорчо и Кирчо същото се отнася и за БъБъ и Сатанишев. И се чудят всички как да яхнат на Вовата метлата, да ама след 2години след големият глад светът би трябвало да запее друга песен.. И дано е всичко за добро

64

PG

преди 2 години

Този френски Дженифър май нещо зацикли и сега се опитва да се измъкне,нали беше сигурен в това че ще убедиш двете страни да се разберат,много има да учиш за техните отношения,***

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Русия ТРЯБВА да избие до един натовците в Мариупол!"Кви натовци бе, сички укри под ножа!

62

Анонимен

преди 2 години

Русия ТРЯБВА да избие до един натовците в Мариупол!

61

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм е след като не изпълнихте минските споразумения да ходиш да сядаш с путин.

60

Анонимен

преди 2 години

Макрон,ти който предложи и прие пакет Мобилност,ми говориш за цuнuzъм?!?Толкова сте нагли,че вече ми се повръща от такива като теб!

59

Анонимен

преди 2 години

Защо е тази обсесия на Макрон точно от Мариупол, където цивилните почти напълно са вън от града? Защо не Харков или друго място?

58

Стамат

преди 2 години

А ТИ като гарант за Минските споразумения,мръдна ли си пръста 8 години?!?*** френски!

57

Анонимен

преди 2 години

Макарони е типичен евро лицемер и архигад. Той е най-големият ***. Путин просто му е казал истината в очите. И аз да бях на мястото на Путин и аз щях да го псувам тоя.

56

Анонимен

преди 2 години

по непотвърдена информация има френски шпиони и агенти в завода, който е под обсада.. Та те така, загрижил се макарона за укрите

55

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще изтрепят бандеровците и азовците до крак. Там е и фашисткия френски легион. Това му е болката на тоя. Че ще ги изтрепят до крак.

54

Анонимен

преди 2 години

Този ли говори за цинизъм, дето отряза българския транспорт от Западна Европа с изискване всяка седмица камионите да се прибират в България, за да си почиват, което прави бизнеса на всяка българска транспортна фирма нерентабилен. Беше цинично да говори, че го правел от грижа за нас, ама така говореше. Гаден двуличник.

53

Анонимен

преди 2 години

Напоследък има кански вой за коридори в Мариупол. Когато цялото население беше взето като заложник от азовци, никой не споменаваше на запад за хуманитарни коридори. Сега, когато нацисткия полк Азов е притиснат и почти унищожен и 95 % от мирното население е изведено на безопасно място, изведнъж се сетиха за хуманитарни коридори. Има подозрения, че между азовци има западни офицери и достигането до тях, живи или мъртви, ще е скандал - тях искат да изведат. Затова бяха хеликоптерите.