185

само програмистите

преди 2 години

Само програмисти от русия за избягали над 100хил. Въпреки ,че *** най-много тях се опитваше да задържи. Общо около 300хил. са избягали. Около 50хил убити или тежко ранени във войната. Руската продънена икономика няма как да се справи с това.

184

Анонимен

преди 2 години

Изтичане на мозъци е малко пресилено казано.Но виж,по-интелигентните и тарикатите веднага се досетиха,че скоро ще се спуска ,,желязна завеса'',и побързаха да се изнижат.Така стана и с ,,швейцарските часовникари'' след 1917.До тогава Швейцария беше няколко селца/кантона с дървени хижички и ханове за преминаващите Алпите във всичките и посоки,и основен поминък беше дърводобив и животновъдство.Но след 1917 Швейцария стана Световният Финансов Център.И то благодарение на новият съветски строй.

183

Анонимен

преди 2 години

"Русия винаги има велико минало и още по-велико бъдеще. Но виж, с настоящето им е малко трудно." Виктор Пелевин

182

До 191

преди 2 години

До Анонимен Първият експериментален атомен реактор е построен от италианеца Енрико Ферми в САЩ.Първата АЕЦ е построена в СССР,както винаги с крадена технология.

181

Антикомунист

преди 2 години

Зиг Хайл за всички които оснават в русия!!!

180

А ако все пак

преди 2 години

остане някой мозък в Русия, *** ще го хвърли в затвора.

179

Българин

преди 2 години

Всички русофили, които познавам твърдят, че в русия всичко е прекрасно, но НЕ се чудя защо на всичките децата са на запад.

178

Анонимен

преди 2 години

Такива мозъци не им трябват, запада да му мисли как ще ги храни с фотоволтаици и перки

177

Анонимен

преди 2 години

До Искам да попитам много повече

176

Искам да попитам

преди 2 години

Колко са напуснали България?

175

Анонимен

преди 2 години

отиват в сан франциско да спят и да кензат на улицата и да се молят да не умрат от свръхдозичка фентанил като 100 000+ млади бели американеца всяка година. а може и да ги набият и наеват афроамериканците и латиносите. а може и да идат в дойчистаня да ги напъват арапингофците и да стоят на студено и тъмно до края на животя си и да плащат 400 еврака сметка за ток. бягат сороските *** ми се струва и скоро тоалетната хартия с която им плащат ще става само за .... тоалетна хартия. златна рубла

174

до 191

преди 2 години

Също така и топлата вода е измислена от руснаците , и колелото , и кетчупа и тнт !Щото са измислили всичко - затова качеството им на живот беше като в средните векове , а в момента е в първобитно-общинния строй.

173

Анонимен

преди 2 години

До ПЕШЕВАми даже Менделеевата таблица, бубините, първите електрични лампи, ракетните оръжия, атомната енергия и много други неща , са открити от руснаците ,които ползвате всеки ден! Много от нещата, които ги приписват на Тесла,Едисон и други учени, са били изобретени още през 17 и 18 век от руснаците!

172

Цонко

преди 2 години

И да не забравя най-големият мозък на петата колона в България - Винету от Банкя и него ви го даваме.

171

Цонко

преди 2 години

Спокойно братя руснаци! Ще ви изпратим от нашите мозъци от ВъZраждане и БZП!

170

Анонимен

преди 2 години

Да попитам злорадстващите купиха ли си рублички :-D нещо не им се сбъднаха прогнозите. Рубличката е стабилна, а газта, с която си карат колите - струва рублички.

169

bbb

преди 2 години

Голяма загриженост за Русия, а че у нас от 9 000 000, останахме 6 000 000, все тая!Което не значи, че всички емигрирали са "мозъци".

168

Анонимен

преди 2 години

Голям смях....Алла Пугачова определено ще е голяма загуба за мадър раша....

167

Чистене от боклука

преди 2 години

Изчистване от бoклyка. Отидете в секцията на това издание където читателите постват снимки - има тук един, който почти 10 години пуска снимки от Сидни, Австралия. Определено го пере съчмата, каква е ползата ако беше в България?

166

Анонимен

преди 2 години

Спокойно Русия, ние имаме Русофили без мозъци, които нямат търпение да отидат в Русия да живеят там и да се борят за чиста и свята Русия. Това тук не го правят, защото не са Българофили. Те мразят България и Българското, но за Русия дават душа и дупе! Изгонете мозъците и вземете русофилите. Всички ще сме доволни!