112

Паню Баирски

преди 2 години

Този мухлясал дъртак също ще носи отговорност заедно с убиеца Путин - ще бъдат съдени за престъпленията си!

111

Факт

преди 2 години

Америка ви била виновна Европа ви виновна..Украйна виновна..ама Америка да не би да ви карат на сила да воювате в Украйна бе. или пък да не би да ви забраняват да излезете от там..вие сте влезли в Украйна вие искате да и вземате територии...обаче са виновни други..това че вашия *** реши.да си влиза в чужда държава без абсолютно никаква основателна причина...си е лично ваш проблем...никой не е карал Путин насила да напада Украйна..единственият виновник е Путин и само Путин..

110

...

преди 2 години

Украйна да се съгласи на мир само ако денацифицират и децарифицират Кремъл. Не мисля - Руснаците само трябва да се съгласят на това и войната ще свърши. Какво чакат не мога да разбера?

109

Факт

преди 2 години

А бе тук русофилите защо пишете само глупости бе..Сащ искала война а Русия не искала..ама вие *** ли сте бе в Украйна има руски военни а не американски..ако Русия иска да приключи войната буквално може да го направи за един ден..и то по много лесен начин..просто да напуснат Украйна ..как може да си си натресал войските в друга държава и да казваш че Украйна или Америка били виновни .ама нито САЩ нито Украйна са ви влезли в вашите територии бе руски *** ...вие сте в чужда държава .

108

Анонимен

преди 2 години

Ми те мирни ли са от ваша страна ,че нещо не разбрах?

107

Mmm

преди 2 години

Много ясно, като ви претрепаха от бой. Винаги победителя определя правилата. Поне имайте смелостта да се отдръпнеш за Украйна и да си спасите и малкото останала техника за парада. Пробвахте не стана не може всяка война да се печели.

106

Явно

преди 2 години

От историята на всички е ясно ,че на война е като на война но русия мисли че може с толерантност да постигне прекратяването и от което само ще продължи да дава жетртви от което се възползва запада прилагайки принципа на моркова и заека това е или война или мир средно положение няма . А зеленски е просто артиста изпълняващ ролята си

105

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

104

Анонимен

преди 2 години

На САЩ им трябва война и тъй като сценария е техен можем да се досетим какво следва. Я вижте как им тръгнаха продажбите на оръжия и самолети. Те непрекъснато знаеха Путин какво мисли и как щял да превзема всички и всички взеха да пазаруват старите им железа.

103

Азов Боклуци

преди 2 години

Убийците от Азов във Хага!Слава на Русия!

102

юбералес

преди 2 години

До АняПрез ВСВ е Райха прегази и размаза СССР, който впоследстие беше спасен от САЩ

101

Аня

преди 2 години

Тикат света към трета световна война. Те си забравиха уроците от ВСВ. Русия не е хапка за тяхната уста, не го научиха с мир.

100

Степан Бандера

преди 2 години

Не искат мир, защото са станали зависими от калибри и кинжали.

99

До полюлео

преди 2 години

Бият се промитите мозъци нацистите от Азов и др десен сектор.Богатите избягах,защото си платиха.Виждаме ги със скъпите им джипове,дъжащи се нагло и у нас.Бедните ги хванаха и мобилизираха,да умират за интересите на САЩ.

98

полюлео

преди 2 години

До Кървавият Президент___ Ама те там за кефа на зеленски ли се бият?!? Ти би ли излязал в полето, за да се биеш , щото радев и киро така са наредили?!?

97

радев

преди 2 години

Какви мирни преговори, да не и някой да е нападал Украйна?!?

96

Кървавият Президент

преди 2 години

Кървавият президент,наркомана жалък комик Зеленски е виновник за хиляди човешки живота.Хага за него и цялата нацистка шака.Слава на Русия!!!

95

Сатира

преди 2 години

Заради коварната политика на САЩ, страда цяла Европа.

94

Трезор

преди 2 години

Със терористи никой не преговаря.Много ясно.

93

Анонимен

преди 2 години

Щом агресорът започне да мрънка за мирния договор, значи се е омазал яката.