10

Паню Баирски

преди 2 години

Китай и Индия са най - големите *** и двуличници - ако се наложи, американците ще ги размажат като мухи!

9

Готин

преди 2 години

Не се страхувайте от Русия, страхувайте се от Китай! Пра внуците ви ще са жълтеникави *** и няма да са чували за ЕС, САЩ и Русия. Другата част от населението ни пък, ще са *** индийци. (Това ми каза Нострадамус)

8

Анонимен

преди 2 години

За целта Китай приготвя 3 милиона армия. Ще ударят без предупреждение.

7

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво ще правят китайските скакалци ако Тайван решат че не са един народ и погнат окупаторите както в Украйна. Това трябва да си изяснят скакалците дали изобщо ги искат там и тогава да решават дали да правят опити да превземат Тайван или да си стоят мирно на комунистическите ***.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Кои са "аут" , че не разбрах нещо , а също така не разбрах и кои са тези "всички" дето щели да им скочат ?! Ааааа сетих се - Имаш предвид голямото Европейско семейство , включително и ТИ ( понеже си важен Европеец" ) , само дето не се досещаш че ако се заядеш и с китайците , не само че няма да имаш газ и бeнзин , а и виличка и чинийка в които да ядеш ако изобщо ще имаш какво да ядеш в бъдеще , защото и чашката и лъжичката са ти Китайски *** !

5

Плажния гларус

преди 2 години

Ей не се навоюваха тея.Правете любов а не война Въпреки че ако дойдат и тайванските бежанки няма да е лошо.Чух че са красавици.

4

Анонимен

преди 2 години

Набеждаваш някоя малка съседна държава, че сте един народ и я нападаш за да я освобождаваш. Това е то новия световен ред.

3

Анонимен

преди 2 години

А също и на Турция в Кърджалийско!

2

Анонимен

преди 2 години

Сащ заявиха, че ще се намесят при китайска инвазия в Тайван тъй, че не виждам как ще им се получат нещата на китайците. Отделно от това половината БВП на Китай е от търговия със запада и едни санкции ще ги разклатят стабилно. Тая война няма да се случи. По-скоро нещо мирно ще търсят.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама много тъпаСтратегия имате - фронтална атака на силно укрепени позиции, напълно предвидима, липса на всякакъв военен гении. Не сте чели за Александър Велики и неговите стратегии? Александър Македонски досега щеше да е завладял половин Европа с руските или китайските военни ресурси.