158

Анонимен

преди 2 години

ЕС е вече в рецесия! Безработицата се увеличава, производства се намаляват, от другия месец и спират...

157

бг

преди 2 години

Разликата между *** и казаците е че едните са потомци на роби наречени крепостни и са продвани на цената на една кокошка.Докато казаците са били винаги свободни защото са пазели границата и са израствани на кон и с оръжие в ръка .не може робът да победи свободния човек.А тези робски потомци които крадат изнасилват и убиват да знаят че Украинския мосад ги дебне.

156

да ама не

преди 2 години

Историята мнокгократно е показвала че Европа е късогледа и не вижда брадвата надвесена над главата й и когато стане късно вика помощ от Америка .Така беше и при Хитлер .Дано с намери някой котйто не ее толкова късопаметен.

155

Fallschirmspringer

преди 2 години

До ИСтината е друга/// Не е един от най-големите износители на пшеница , а най-големият.Няма да се изненадам ,ако новите ни годподари ни наредят да изнесем и нашата хлебна пшеница , а те да ни внесат фуражна

154

не може да бъде!

преди 2 години

Вече започвам да разбирам че конфискуването на яхтите и луксозните вили на олигарсите ще доведе до фатална криза в руската икономика!?А спирането на вноса на коли клас Лукс ще предизвика небивала психическа и емоционална травма в руския народ!

153

ИСтината е друга

преди 2 години

До Анонимен 162-Рус си е направила предварително договорите и всичко ще отива на Изток!Русия е и от най- големите износители на пшеница-така ;че Най -големия губещ ще бъде Западът!Трябва да скачаме от потъващата лодка!

152

В КОГО

преди 2 години

СА $ХЛЯБАНОЖА;РЕСУРСИТЕ-ТОЙ ЩЕ КОМАНДВА

151

Анонимен

преди 2 години

В които са ресурсите той е господар- другите имат пепел от рози...

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 : ясно е, че те нямат друх ход, но на вас ясно ли ви е , ако Европа спре газ и петрол от Русия това какво ще означава за крайния потребител ? А и нали са много хуманни, разбирам да спрат луксозни стоки, щото без чантичка шанел можеш да се фръцкаш, но без лекарства ? За пореден път виждаме лицемерния хуманизъм на Европа

149

...

преди 2 години

И когато след 20 години Руския ботуш стъпи в България, старите Путнофили ще викат - "Eй може да си загубим совбодата и пак да ни избият населеието което може да мисли, ама преди 20 години плащахме 10% по-малко за ток за 1-2 години. Струваше си!"

148

Ламята

преди 2 години

Идват тежки дни за консуматорите на кравешки екскременти.Кураж ДрОгари,достойният живот е хубав.

147

Анонимен

преди 2 години

Ако ЕС спре да ползва руски газ, с Раша е свършено, те немат друг доход рашките :)))

146

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Разликата между Макрон и Марин Льо-Пен е 3% само дни преди изборите . Спечели ли Льо-Пен ще иницира референдум за напускане на ЕС ,според социолози над 50% от Французите не искат ЕС! Ако страната основателна се откаже от това което е създала ще се получи ефекта на доминото и със ЕС и американо-угодната политика ще е свършено !

145

ФФФ

преди 2 години

Родните ватняци чакат със свити cърца дали дядя Путин ще успее да победи в Донбас до 9ти май. Това е критична дата. Засега нещата са се закучили и изглежда силите са изравнени, обаче една мощна военна доставка от НАТО за Украйна, може бързо да обърне нещата. Всичко виси на косъм , особенно за русията.

144

Не че нещо

преди 2 години

Нещо не схващам? Всяка европейска държава си има кран на входа. Затваря го и се приключва драмата. То е малко, като да си изключа бушона и санкционирам енергото. За ВиК е същото. Затварям крана и не им ползвам водата. Къде точно е проблемът?

143

АНГЕЛ

преди 2 години

Както го предсказах в много коментари правени тук в тоя сайт през последните 10-15 години .Точно когато дойде времето да приемем Евро ,ЕС ще се разпадне . Ако тогава вероятността да излезна прав беше 0.001% то в момена вероятността е горе долу 50 на 50 !

142

Анонимен

преди 2 години

До Ламята, нещо да се е променило? Гледаме руската диващина live!

141

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха! Все още Русия не е обявила новите си санкции! Лавров е на съвещание в ОПЕК. Очаквам шок и мат!

140

FFF

преди 2 години

Тези санкции досега са напъл но достатъчни. Въпроса сега е Украйна да се зарежда регулярно с достатъчно амуниции и оръжие, за да може руските войници да празнуват 9ти май у дома си с увесени носове.

139

Ламята

преди 2 години

Тоя филм със санкцийте и демонизирането на Русия,руснаците са го гледали с векове.Още по времето на Бонапарт,за руснаците се е говорило като за ди.ваци,склонни към канибализъм.В бонапартовата армия се е говорило на 12 езика.Интересен феномен е,че след като изяде шамарите ,в Европа настъпва рязък период на преосмисляне,на отношението към Русия.Това разбира се,трае ден до пладне и до следващата порция шамари.