22

Обикновен Пациент

преди 2 години

Дължим признателност и по-добра среда за работа на българските медици и здравни специалисти...А за пациента,който е забравен в къщи на легло по вина на лекарите?Какво правим с него?!?Оставен на произвола на съдбата си...Какво му остава???

21

Първо

преди 2 години

...да почнат да сменят памперсите на лежащо болните НЕ на 3 дни, а на 2! После - през ден. И накрая, след мноооого добре платени рИформи - както трябва ЗА ХОРА! БО.КЛУ.ЦИ!!!

20

Бррр

преди 2 години

С АНАЛОГОВИ ДОКТОРИ РЕВОЛЮЦИЯ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЕ СТАВА!!! ВИЖТЕ ИМ " МИСЛИТЕЛИТЕ" И БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!

19

Рундю педерала

преди 2 години

Спасението на здравеопазването ще дойде като уморим всички от глад и студ!

18

you

преди 2 години

Всички новоназначени от Румбурак са сладкодумци празнодумци.Типично за хората от БКП/БСП единствено и само обещават нещо и впоследствие всичко утихва без да се прави нищо.Управляващите ни в момента са пълен провал във всяка една сфера.Инфлация,здравеопазване,дългове все по големи,спиране на всяко строителство,никакви нови инвеститори.Само приказки в бъдеще време.Та те дори с тая смешна клоака която направиха само се карат,борба за постове и никаква дейност.Тотална излагация затова - ОСТАВКАААА!!

17

ПроСоТо

преди 2 години

наистина:-По никакъв начин правомощията и предназначението на Президента не се "връзват" с тия му действия..Но ИНЕРЦИЯТА е лошо нещо...Точно тя докарва катастрофите...Типичен пример:-Самозабравилия се Тиквун..А Радев да внимава!

16

Българин

преди 2 години

С болшевишки лозунги здравеопазване не се прави! И всъщност, този продължава да се занимава с неща които не му влизат в правомощията, но всички знаем че той отдавна се е самозабравил! Лесно му беше, докато вървяха парите на Черепа и имаше опонент като Борисов, пред който да се набира за "мъж"! Но когато трябва да се управлява държавата и да се поема отговорност, превратаджията Радев нон-стоп доказва, че е кръгла нула!

15

пациент 2022

преди 2 години

Този и до утре да ми приказва е нищо и никакъъв комунист. Не му вярвам и една думичка.

14

1

преди 2 години

Ще го оправи като всичко друго оправи.

13

Анонимен

преди 2 години

Къде е Сибила? Колко народ спаси от ковида и колко пари получи за саможертвата? Ходи ли на кръчма с мъжа си? Що си мислите, че сме тревопасни?

12

Анонимен

преди 2 години

Не може да имаш палат, а да караш пациента да пикае в кашон!!!! Това проумява ли го някой и нека да обясни защо е правилно!

11

Анонимен

преди 2 години

А нещо да кажете за пациентите - жертви на алчната ни здравна система???

10

Анонимен

преди 2 години

Гледам видео от Видин и от Враца и ги признавам за най- големите мурдари..И чакам народен съд, линч, Хага, Нюенберг. Крадци, манипулатори, некадърници.

9

Уаууу

преди 2 години

Толкова да мисли Президента ни г-н Радев,за хората!!!!!Не човек,а светец.Крака Ви целувам,поклон Ви правя!!!!Мъдрец,благословен,чудотворец....Летоброенето трябва да започва с рождената Ви година!!!Хайде,вдигнете юмрук,поведете ни към по светлото бъдеще!!!Не баща на народа,не бащица,а истински спасител,исполин на правдата.!!!

8

Хипократ

преди 2 години

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА ЕДИН ПРАЗЕН ЧОВЕК..

7

Анонимен

преди 2 години

Новата Хипократова клетва -Плати или *** (((

6

Анонимен

преди 2 години

Всички си мислят че здравеопазването ни е зле, чакайте радев да го спаси .... ще видите че можело и по-зле! Абе тоя вместо да се скрие от срам че ни натресе тия бездарници ... не мое си купим олио вече, здравеопазването щял да оправя????

5

Анонимен

преди 2 години

Само думи , до утре ..

4

Аман

преди 2 години

Тоя лольо пак високопарничи. Типично по комунистически

3

абе

преди 2 години

на тоя до кога ше му давате думата ?