12

Анонимен

преди 2 години

Аз разполагам с доказателства за злоупотреба със законодателната власт от магистратиМога да ги предоставя в случай на желание за разследване от медий,разследващи журналисти,като заставам с името си зад тях.Моля в случай на добра воля, да се помогне за преодоляването на корупцията в Съдебната власт да се даде адрес за предоставянето им като сигнал в медия или дори в Държавен орган.Може да пише тук,като посочи адес за сигнали до електронна медия или редакция на вестник,разследващ журналист.

11

Анонимен

преди 2 години

Каквато и реформа да се направи вСъдебната система не се ли промени ЗСВ,в часта за отговорностга и да се запише,че всеки магистрат е отговорен лично и финансово,когато от негов Акт е произлязла щета за Държавата или за гражданин,като се докаже че са нарушени двата основни закона в Правото.В Материален или Процесуален аспект с последващ делата контрол.А чрез законодателството се премахне субективизмът и се води строг контрол за прилагането стриктно на закона.Въведе се и частна жалба до КС.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами ако си вършихте работата както трябва, такива дето заплашват трябваше да са в затвора отдавна!!!!!Сега ми се саполивите!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Когато получават пачки евро по 500 евро, не се оплакват и не съобщават.

8

Анонимен

преди 2 години

Заради Урсула фон дер Лайен правят сцени. Големи комедианти, за цирка са подходящи.

7

Анонимен

преди 2 години

Сами си пускат писмата в най-подходящия момент. Това са престъпници във властта. Да се разследва, има камери, има охрана. Това не е пазара Капалъ Чарши.

6

Анонимен

преди 2 години

няма как да са защитени след като прениер става говорител на човек с 19 обвинения и дължащ на държавата близо 600 000 000 лв ,няма как след като политик (Мая Манолова) ,открито защитава братя Галеви и ги нарича бизнесмени ,няма как след като едни и същи ДС фигури ни управляват под една или друга форма ,пълна ЛУСТРАЦИЯ в България и може би нещата ще потръгнат !!!

5

ДО Европа.

преди 2 години

Имат охрана обаче тя работи Кот им наредят. И после се оплакват, че им слагат е шкафчето заплахи за убийство патрони, бележицици. Цяла любовна авантюра. Така беше и със шкафчето на БИБИТКО. Взеха ни за калдаринки. Измислете нещо по смислено.

4

Смешник

преди 2 години

Абе ние очакваме от магистратите да бъдем защитени,от крадци ,убийци, ама... то правите обратното тях защитавате

3

''работа&#

преди 2 години

Какъв е този термин за СПЕЦ ПРОКУдАТУРАТА ?Кога пък са работили , не можаха да си изкарат заплатите ... кой вкараха в затвора , до сега !

2

истина е

преди 2 години

Магистратите са в силна връзка с бандитите , и когато някой е взел торбата с подкупа и не е свършил работа ,получава това което заслужава !!!

1

Европа

преди 2 години

Нали си имате,, охрана на съдебната власт, чий го крепят онези с брадите нали ви пазят