21

ha

преди 2 години

То си има отдавна такъв университет, казва се Sevekom

20

Т

преди 2 години

Като толкова мног милеем за този така прехвален запад защо нашите управници не изискат от там инженери и технически грамотни лица които да обучат нашите и да започнем изграждане на нови технологии, машиностроене т.н а само им купуваме техните болкуци нека ние сами си ги произведем. Питам защо?

19

Т

преди 2 години

Зад клавиатурни устройства има много ,но я няма инженерно техническата мисъл в България а именно тя ни трябва а не политици. За там институти трябват.

18

Анонимен

преди 2 години

МАЛКО ЛИ СА УНИВЕРСИТЕТИТЕ В БГ, ЧЕ ОЩЕ ЕДИН ЩЕ ПРАВЯТ? Нима не могат да разкрият паралелки във вече съществуващите ВУЗ-ве? Ученици няма в училищата, ниска раждаемост, ранна емиграция заедно с родителите, а нови ВУЗ-ве ще правят да точат бюджета.

17

Анонимен

преди 2 години

Хасан и *** кумпютурни инджинери :)))

16

иванов

преди 2 години

Безумието няма граници...Представете си официално при население 6 милиона има 53 бр. ВУЗА....Всичко опира до едни пари и нищо повече....Реално погледнато трябва да се премахнат 30 бр. Качеството на образованието е НУЛЕВО....Това значи първа стъпка на реформата в образованието...

15

Анонимен

преди 2 години

Вместо половината да ги закрият и с това а се дигне качеството на образованието ние нови ще откриваме на принципа всеки град със университет. Смешна работа. И всичкото куцо и сакато студент ще го правим с диплома 3.00 от средното образование а това са братята роми ще ги правим студенти нищо че не могат да четат и смятат. Но така като от 30 години министри на образованието са се *** обитаци.

14

муто от кривия дол

преди 2 години

...поредното напиньяне на Враца за университет. Да има къде да си доучват врачанье..

13

мони

преди 2 години

всчки коменари добре написани

12

70% от СЗапада

преди 2 години

са с индийски произход, а следователно математиката, софтуерът и особено хардуерът им е в кръвта.

11

Анонимен

преди 2 години

И кой ще учи в този университет?Требе и студенти да докарат от някъде.

10

Северозапад

преди 2 години

В Монтана има повече " юристи, банкери и маркетолози" в процент от населението като резултат от факултет, който вече всички забравиха. Население няма. Познайте какво работят.

9

Анонимен

преди 2 години

Проблема ни е че сме държава само от полицаи и It специалисти резултата няма кой да работи затова и такива като мен са в чужбина цял живот липса на избор и хиляди като мен си учат децата на чуждия език племенницата ми дори не говори български хиляди сме така

8

Да

преди 2 години

Ще се казва, "ИТ Пустиняк".

7

Тия с какво мислят

преди 2 години

Не могат Техническия да напълнят с качествен материал, друг ще откриват. Там са нужни магистрали, предприятия и развитие на земеделство и животновъдство. Да се задържат хората. Друг е въпроса, кой от сега управляващите носи основната вина за съсипването на северозапада и каква морална и политическа отговорност трябва да понесе. Стига алабализми, дигайте седянката.

6

Анонимен

преди 2 години

във всяко село - ИТ академия, във всеки град от селски тип - ИТ университет

5

.

преди 2 години

Най-накрая една хубава новина!

4

от североюжния

преди 2 години

абе друго си е IT специалист продавач у моло . алоооо , някой трябва и да работи бе , да произвежда . хляба кой ше го пече ?

3

Бай Иван 2

преди 2 години

Ха ха .Още един иниверситет за събиране на такси. Б Бг образованието е паднало до изклучително ниско ниво.Събират едни семистриални такси и хоноровани преподаватели без контрол на излиозащитете кадри.Работя с млади току що завършили и съм изумен .че изобщо е възможна такава негрампотност и некомпетентност.Нямат и желание да се учат ,но пък как добре се оправят с файса и исанграм!

2

Анонимен

преди 2 години

какво хардуерно и софтуерно инжинерство в Бг не можем да произведем една запалка.вмасяме ги от китай.