57

Анонимен

преди 2 години

Ей Росенчо къф етоя прафпис бе мърроИли учиш индийски вечеНяма ли кой да поправя тез писаня

56

?!?

преди 2 години

Опа! скоро, граждани дайте те си доларите за благото на Русия! Искаме да ги изхарчим и да пратим децата ви на война .

55

Калчев

преди 2 години

Абе МИшуткин,след като няма да ви подействат санкциите защо се жалваш ?! След като имате алтернатива да заместите изоставилите ви с друг - действайте,а не да продължава те да говорите от позицията на по-силен и да заплашвате ! Но вие,путинова Русия ,за дълго ще забравите много държави и едва ли някога ще имате нормални отношения с нас-не обичаме да ни казват как да живеем под руски диктат !!!

54

еии

преди 2 години

До Пенчо КаратолевЛОШО СЕДЛАРОВ ,ЛОШО Е КОГАТО СИ НА НИВОТО НА ПИНГВИН

53

Анонимен

преди 2 години

Е какво да каже промитият кремълски мозък. Там ни един не мисли със собствената си гла-ва. Казва каквото му кажат да каже.

52

Э

преди 2 години

Дори нямат представа обикновените доверяващи се на вожда хора.

51

Анонимен

преди 2 години

И по-зле ще става! Как върви "специалната военна операция"? А с Шойгу какво става, да не го тресна втори инфаркт? Заши ли си скъсаните пагони?

50

Анонимен

преди 2 години

Не само се компрометираха рашките, ами много трудно ще се съвземат, особено трудно ще се работи с банки и застрахователи които поради голям бъдещ риск ще направят всяка инвестиция доста проблемна. Като цяло ще минат дълги години на връщане на доверието.

49

Анонимен

преди 2 години

Тепърва, тепърва ще страдат миризливите ушшанки. Скоро ЕС ще забрани изцяло и вноса на петрол, газ и ядрено гориво. Да го продават на Венецуела, Шри Ланка или Еритрея.

48

Рубашка

преди 2 години

Хе-хе, хем били в най-трудната ситуация от 30 години, хем санкциите нямало да им попречат. Е, тва е, съветският бацил като ти влезе в главата няма спасение.

47

:)))

преди 2 години

До Боби И как точно ще купиш, след като ЦБР забрани обмена на рубли в чужда валута ??? В момента на черно в Русия доларът върви 200-250 рубли :)))

46

Пенчо Каратолев

преди 2 години

Дааа Мишустин трудностите тепърва предстоят . Не мога да разбера няма ли в тая страна читави икономисти , които да предвидят какво предстои като ти затворят , самолетите , пристанищата , корабите , че и сухоземните граници . Ще произвеждаш нещо да , но ако никой не го купува , .......знаете какво предстои ! Тотален дефолт и мизерия - това е бъдещето на русия.

45

Европеец

преди 2 години

До Боби. Пак ли се появи бе, смешен путинист? Казах ти да минеш през психиатър. И като си купиш рубли какво? Ха-ха-ха, отиваш с тях на екскурзия до Индия или на почивка в Каракас?

44

Анонимен

преди 2 години

В Русия бензинът е 50 цента литъра,олиото е малко над 1 евро,гладни и на студено няма да стоят.Ние и Европа да му мислиме.Не ги мислете Руснаците,в чужда паница да не гледаме.

43

Аха да :)

преди 2 години

До Боби Пробвай да си купиш долари по 80 рубли курса )))

42

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Анонимен За какво ни е? След нова година няма да има такава валута

41

Кики

преди 2 години

Жални ми жални Мишустин трудните времена тепърва предсоят.Скоро ще платите и лицемерната подкрепа на другаря Си.Алчността на руснаците е пословична но този път избиха зъбите на мечето.На 9 май ще правите парад с мотофрези и прикачен инвентар.Няма утеха за кремълският Мики Маус.Слава на Украйна.

40

СИ ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ ЕЙ!

преди 2 години

ПУ ОТХАПВА ОТ УКРАЙНА, СИ ИЗЦОЦВА И ПРЕДЪВКВА СИБИР. СИ ДНЕС СИ Е ИЗВОЮВАЛ ПОВЕЧЕ НЕФТ И РЕДКИ МЕТАЛИ ДА КУПУВА ОТ ПУ, НО НА ДОСТА ПО- НИСКА ЦЕНА.

39

Анонимен

преди 2 години

Имат атомни бомби, защо им е да харчат пари за друго въоръжаване, тоест защитени са. И ако спрат да се държат агресивно може да има полезно за всички сътрудничество с ЕС. Това е най-лесния начин да намалят влиянието на краварите в Европа

38

РУБЛАТА

преди 2 години

НЕ Е ВАЖНА РУБЛАТА..................ВАЖЕН Е ОБМЕННИЯ И КУРС С $ И ЕВРОТО. ПУ ИСКА КУРС 4 ПЪТИ ПО- ВИСОК ЗА РУБЛАТА.