59

Анонимен

преди 2 години

"Опозиционни медии", демек НПО-та на хранилка...

58

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Това трябва да е тревога за Кремъл защото показва че все още масата руско месо има разумни ХОРА и по страшното ХРИСТИЯНИ които отказват това сатанинско дело . Но едно е сигурно че не е от малодушие

57

До европееца

преди 2 години

Той Путин и затова нападна Украйна. Да унищожи нейното земеделие. Един от най-големите производители на слънчоглед и пшеница в света. Джуджето не обича конкуренция, нещо характерно за всеки дребен мъж. А и ти вместо да ревеш ако се хванеш да работиш, все пак Добруджа е нашата хлебница. Чудно защо ли Русия именно Добруджа е искала да завладее през 1915 г. Хубаво че генерал Колев е разбил руските пълчища и ги е прогонил от Добруджа. И Русия отмъщава, като бомбардира Варна същата година. Това е!!

56

До 58мия путинофил

преди 2 години

ако казваш, ме има отказали се украинци, тогава чудно кой избива руската армия. Кой избива руските генерали. Даже Песков призна за значителни загуби на руски военни. Обърни внимание - Песков, не някоя западна медия. Така става ясно кое е вярно и кое не. Руската армия е толкова велика, че иска помощ от чеченци и сирийци. Явно в Русия все още има мислещи и честни хора, с чувство за срам и дълг. Понятия крайно непознати тук в България. А украинците могат да са пример по патриотизъм и отговорност.

55

Анонимен

преди 2 години

Мчи, то ного ве от 10 до 99. Малко им е убууу, жулат путaцитe на жинурята

54

до 62

преди 2 години

Как ще знаеш, като четеш само Правда и гледаш рашън ТВ. Стой си и в Москва, никой не ти е искал мнението тука. Стой и се радвай на Путин, гласувай за него и му ръкопляскай. Ние тук ще се оправим и без теб.

53

вервайте бе!

преди 2 години

медия, призната за "чуждестранен агент".. и нямаме повече въпроси!

52

Do 56

преди 2 години

ами за 40 дена Рамзанката превзе един сфетофар на околовръстното около Мариупол .пръснаха го от подигравки и са пребра като Gendar(джентълмен)

51

Анонимен

преди 2 години

пак намерихте начин да пропагандирате комшията ми е военен синът ми се уволни от казармата такова нещо ние не знаем вие в бг знаете. живея в москва вече 25 год.и само чета ислушам вашите лъжи ставате за смях а то вече станахте с улицата героите на украина и борс немцов как може да зашитавате нацизма ааа вие сте в нато

50

Анонимен

преди 2 години

Тези 60 военнослужещи ги чака Сибир щото са предатели на Русия

49

Майна

преди 2 години

Само руснаци могат да се справят с Хитлер 2!!! Дано успеят навреме!!

48

До 56

преди 2 години

В имението си в Дубай с личния си самолет. Убийците се възнаграждават дебело. Путин му е платил милиони до сега.

47

Кажете бе сорростаци

преди 2 години

По-интересно е защо десетки хиляди украински войници са се отказали да воюват в Украйна.

46

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна боркинята за свобода Рамзана Кадирова?

45

До Анонимен путинист

преди 2 години

Другарю Анонимен ***,в Харков 90 % от населението са рускоговорящи,но огромното мнозинство от тях твърдо се съпротивляват на руските нашественици,защото не искат да са роби в Руската ***. Осъзнай че плиткият ти мозък е промит с лъжлива русофилска пропаганда и ще се почувстваш по-добре.Ако любимият ти *** каже че вероломното нападение срещу Украйна не е война,а благотворителна акция,ти и зомбираните като тебе ще го повтаряте като папагали.

44

Анонимен

преди 2 години

В Русия ги връщат по домовете, а в Украйна ги мобилизират насила и разстрелват.

43

toti

преди 2 години

Ако на тези наемници им плащат на глава,нищо чудно клането да са го направили за пари !!

42

Анонимен

преди 2 години

А ДОБРОВОЛНО ЛИ Е УЧАСТИЕТО В УКРАИНСКАТА АРМИЯ ИЛИ Е ПОД СТРАХ ОТ РАЗСТРЕЛ... ПО СТАЛИНСКИ.

41

Анонимен

преди 2 години

До 23. А русоробската *** ще я познаете по неграмотно написаните и несвързани коментари.

40

Анонимен

преди 2 години

Смешки, в Русия ги били питали дали искат да воюват, това да не ти е щатската армия да имаш право да отказваш до 3 пъти мисия!!!