8

Анонимен

преди 2 години

До 1. Истината е, че децата не искат да са грамотни - не е вървежно това. В такива семейства растат ужасяващо много от тях. И Господ да слезе да ги учи, резултатът ще е същият.

7

Анонимен

преди 2 години

Тези платформи и сайтове като уча.се са основните виновници за това учениците да са полуграмотни и да не четат. Вместо да си четат уроците от учебниците те ги слушат в съкратен и олектотен вариант. Това е най-минимално усилие, отбиване на номера. Децата не развиват навици да работят с учебника, не разбират ,че учебната книга като всяка книга е ценност. Отделно като не четат не виждат как се изписват правилно огромна част от думите и това ги прави полуграмотни. Поредното дъно на МОН, за едни пари

6

Исторически парк

преди 2 години

По-добре да платят на сайта уча.се да стане безплатен!

5

Анонимен

преди 2 години

Кога и къде ще се ползват тези уроци ? Само , когато са в ОРЕС или по всяко време . Това означава ли , че децата ще ходят на училище с лаптопи , вместо учебници и тетрадки ?Нещо не ми стана ясна приложимостта на тази платформа , освен парите , които са предвидени за нея.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма безплатен обяд. Уроците уж са безплатни, но тока е с пари и все повече хора няма да могат да си го плащат....скоро.

3

Анонимен

преди 2 години

И като спре тока - раницата отива на кино..

2

Анонимен

преди 2 години

И като спре тока - раницата отока на кино..

1

ИСТИНАТА

преди 2 години

нема да има разлика никаква, децата пак ще останат неграмотни