85

Циник

преди 2 години

Какъв цинизъм! Целият свят вижда трупове по улиците, между страшните разрушения, в изгорели автомобили....,навсякъде в руините на един съвременен град и някои се съмняват !!!! Позор за човечеството! Такъв ужас в мирно време гледаме , а има хора,които се СЪМНЯВАТ какво е !!! Господ да прати същата участ на съмняващите се !!! Това е като клетва ,уважаеми съмняващи се ! Дано изпитате същия ужас на свой гръб !

84

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

83

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Единственото сигурно е - Който се е родил - ще умре. Всичко останало са: приказки под шипковия храст.

81

Путин даде заповедта

преди 2 години

Как да не се знае кой разпореди влизането с оръжие в Украйна!? Путин издаде заповедта, върховният главнокомандващ. Същият който заплаши света с ядрено оръжие. Няма ли в Русия, кой да свали от власт този психопат!?

80

Ssss

преди 2 години

**** са цензурирани страните "п а ра з и т и"

79

Анонимен

преди 2 години

'' запознат '' ....................... това ли ти спуснаха от пaсолството да напишеш ? Края на Путин наближава, a мислил ли си за своя край ?

78

Handel

преди 2 години

"Процес, който ще бъде дълъг и сложен, Човекът, кой знае защо, беше пропуснал втората половина. А иначе Нюрнберг показа как се прави - който победи във войната е герой, който загуби, е престъпник.

77

Петър

преди 2 години

Ноември 2021 Путин се обърна официално към световните лидери и НАТО да не настъпват Русия по мазола и да се спазват договорите никой не може да отрече че опита мирно- това вече е история.Тогава му се изсмяха а сега го плюят.Но коя голяма военна сила е постъпила по друг начин????Кой е безгрешен че да хвърли камък по грешника-НАТО ли..... Украйна ли вече 8 години???? Ние хората усъвършенстваме технологиите но себе си не все сме си алчни кръвожадни диваци.....

76

Анонимен

преди 2 години

До83.Ти не знаеш ли че за българи има визи,бе uguoтчe.Че и вСАЩ не пускат без визи българи.Нали уж САЩ са приятелска държава що не те пускат.За да не видиш що за *** живеят там

75

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

74

Анонимен

преди 2 години

Ами ако се направи анализ на събитието ще се види,кой има по голяма полза от пропагандата с убити цивилни.

73

Ех рушняците ?

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а, не за Русия. Жалка работа.

72

Петър

преди 2 години

В много градове в Украйна раздаваха оръжие на цивилни на поразия,аз задавам въпроса цивилен с автомат в ръце за какъв се смята и ако е убит в престрелка взето му е оръжието след което сниман пак ли е цивилен.Това безотговорно раздаване на оръжие вече изби много народ не свързан с военните действия

71

Анонимен

преди 2 години

Ако към разбрал правилно, разбере ли се, че са го направили не руснаците, а някой друг, то съдът отпада.

70

ха-ха-ха

преди 2 години

Зельо комика все пак е калпав актьор, и знае как се правят снимки с артисти , декори и фалшиви интервюта с уж пострадали укрита.На тези снимки никой не вярва ,нито на подлите бандеровци.

69

Ламята

преди 2 години

Аз и други се чудя.При положение че 70% от постовете,най малко,са проруски,наистина ли си мислите,че руснаците ще си правят труда да плащат на някой.Толкова ли сте спрели или така ви изнася.Единствено в Джен.дър БГ/Дневник /са събрали евролиберални душици да се бл.ижат под опашките.Естествено, всичко което не пасва ,на малкият им красив розов свят, се трие.

68

ZDF

преди 2 години

До IQ 3.14 Маорите са коренното население на Нова Зеландия , а на Австралия са аборигените ! Аман от промити задръстеняци !

67

Ламята

преди 2 години

Аз не мога да проумея,как така изведнъж англосаксонският свят реши да се прави на луд.При наличие на статии,снимки,филми и какво ли не,правени от техни медии,за събитията в донбас и укронацизма.Изведнъж щракнаха с пръсти и Не,няма фашисти,нямало бомбандировки,всичко е точно.А Русия напада,защото Путин е джудже,а руснаците кръволоци.Чакайте малко бе джентълмени.

66

Възраждане на Атака

преди 2 години

Путин се бори за мир. Той освобождава света от фашисти. Така казва първи канал на Руската телевизия, а те никога не лъжат!