37

Бай Гроздан

преди 2 години

Сетих се,че още не съм изхвърлил от гаража си бойлера на дърва и нищо,че е отпреди мен,с тези санкции знае ли човек какво може да дотрябва.

36

.

преди 2 години

Я! Най-накрая да посика нещо стойностно! Ти да видиш! Но ще успее ли да се пребори със световната мафия.........

35

В.

преди 2 години

Китай произвежда всичко, на което пише made in USA, made in CE. Това за голяма част от промишлените устройства. Ощее на каталога виждам същите елементи и съм доволен че съм си купил 4 пъти по-евтино. А лош китайски телефон не съм имал.

34

Анонимен

преди 2 години

Що? Ако излезеш от ЕС ще имаш ли ресурси?

33

За Бога Братя

преди 2 години

НЕ Купувайте, всичко което имам е Сделано в СССР, работи, здраво е, и съм щастлив! А ако се чудите как пиша това - от Правец 16, произведен от БКП!

32

Анонимен

преди 2 години

И тук следва логичният въпрос , защото Ви лъсна измамното лице и лицемерието : Значи вие сте знаели отлично че може да се прави по-качествено и досега , а защо нищо не направихте ???? Казах преди и пак ще го кажа : Този ЕС ще се разпадне с гръм и трясък , защото НЕ струва и 5 лв. , нищо че Урсулка раздава милиарди със широка усмивка !! Българите може и да са страхливи продажници , но само да изгладнеят Европейците ще ви увесят по прозорците на скапания Европарламент - само чакайте !

31

Обратно към СССР

преди 2 години

Тогава всеки уред имаше принципна схема и техническа документация със списък на частите. можеше сам да си ги оправиш без проблем!

30

СИМПТОМ

преди 2 години

Европа се готви за мизерията която сама си навлече.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 - И тя както всички виждат още не е достроена , и затова седи със скелето ! Явно милиарда не е стигнал за покрив ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Поредната Брюкселска простотийка в стил "Ние искаме" - Искате ама едно време нещата се правеха масивни и връзките бяха почти с водопроводни тръби , а сега всичко е чипове и чипчета , и така се произвеждат че след определен период гърмят и хайде на бунището ! Колко трябва да е заплатата на един техник да седи с часове да търси едно диодче което е изгърмяло , за да изпълнява глупостите на едно канцеларско ИДИОТЧЕ дето нищо не разбира , но пък се е научило само да иска ?!

27

Анонимен

преди 2 години

В ЕС едно от малкото рентабилни технологични производства е това на машини за чипове. Но в ЕС няма хора, които да ги използват.

26

Анонимен

преди 2 години

Тая сграда на снимката е пример за корупцията в ес - как се дават 1 милиард евро без търг на приятелски фирми да я строят и обзавеждат.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - Или миже би ДА ! Абе ще го върнат Соломончо пак в трабантчето - Само гледай !

24

Анонимен

преди 2 години

До Имам Телевизор - Съгласен съм с теб - И аз още си гледам Операта и съм си супер доволен ! Вярно , че екрана му е по-малък от този на телефона ми но ми е предостатъчен , и без друго няма кой знае какво да се гледа ! Това за Украината мога и по радиото да го слушам ! Но пък да знаеш Мраза как работи - ЖЕЛЕЗЕН е - Като сложа едно пиле ( ако някога си купя де ) го замразява , та после една седмица го чакам да отпусне , и после дна седмица го готвя на Раховеца и той месеца свършил !

23

Анализатор

преди 2 години

Некачествената стока внос от Китай носи ползи единствено на ненаситните милиардери, които превърнаха планетата в сметище. Обществена тайна е, че в Китай има скала с десет нива на качество. Поне да забранят вноса на най- некачествените стоки. Те изобщо не си оправдават парите.

22

Само Русия

преди 2 години

е Гарант за Бъдеще в Европа! проста само Русия има Ресурсите, т.е. Истинските Пари!!

21

Имам Телевизор

преди 2 години

"София 81" - още работи като нов, образа е ненадминат, освен това е със 70см диагонал на екрана - супер голям дори за днешни стандарти! такава Електроника вече не се прави!!

20

Анонимен

преди 2 години

"ЕП иска по-издръжливи и по-лесно поправими уреди"_____Личи си, че кризата вече ги е ударила. Скоро ще поискат и да възобновим и производството на Москвичи. Образно казано. Или може би не.

19

до 17

преди 2 години

за това и бехме здрави, Стъклото е безвредно, за разлика от пластмасите и найлоните!

18

Ако Белите Славяни

преди 2 години

имаха поне малко акъл, а не служеха на чужди интереси, то Славянски сюъз, не само щеше да е най-голямата територия на света - недостижима по ресурси, но и най-голямото бяло население на планетата!