18

Кольо Фичето

преди 2 години

Ау, каква изненада. Ми те в енергетиката са си от Теменужкино време. Отдавна си го подготвят, ама сега реват, щот Слафчо Пеевски ще си отчупи и той парченце, па то нали им е бащиния. Даже приватизаторът е ясен - от щата Разбойна, Търговишко, избирателния район на спец Петкова. Даже и активите си обезцениха, че то пари бадева дават ли се.

17

Енергетик

преди 2 години

Първо.Ръководствата на двете дружества трябва да бъдат изведени с белезници.Второ.Авторите на '"Пътната карта", сегашното ръководството на Булгартрансгаз и енергетиците от ГЕРБ, изпратим по Путин.Трето:Записаното в тази карта, която е договор изпълнено ли е?

16

Апостол Апостолов

преди 2 години

продажните и корумпирани некадърници от ГРОБ защо не го пратиха по-рано? Чегъртането продължава,вън мутрите на кратуната.

15

Анонимен

преди 2 години

Значи в плана пише само да се извадят от БЕХ, а нуша твърди, че това значело приватизация и новината веднага е приватизация :) А може ли да се придържаме към фактите :) И да си отчете "печалбите" от пАтока нуша

14

Анонимен

преди 2 години

Държавата била лош стопани, ама всички е един глас реват "държавта да помага". Ами оправяйте се, нали сте по-добър стопанин от държавата.

13

Оле мале

преди 2 години

Ония с кравешкия поглед е виновен, иска да продаде държавта на запада. Всичко де що е печелившо да се подари пардон продаде за 1 лев на западни фирми. Друго си е от САЩ да ти казват кога ще ползваш електроенергия и на какви цени.

12

Гражданин

преди 2 години

Киро, затова ли те избрахме, да раздадеш цялата държава на частниците ли ?

11

внимание!!!

преди 2 години

Такиа кражби се подготвт, че бандитската приватизция на Костов ще изглежда като сладък сън!

10

каскетя

преди 2 години

Приватизираха ЧЕЗ, Енергопро и ЕВН и какво стана ? Чехия, Германия и Австрия диктуват правилата в България. Ей това ни чака. Или някой откачен като собственика на WALLTOPIA да казва кой колко и гога ще си пуска печката.

9

Гражданин

преди 2 години

Теменужка и Делян Добрев уредиха цялата рода в ЕСО. Това го знаят всички. Отделно ДПС кадрува в енергетиката от 22 години насам.

8

dmx

преди 2 години

Икономическата политика на правителството е следната. За малкия и средния бизнес - кредити, за местната олигархия - угояване с нагласени сделки, за чуждесттранните корпорации - привилегии и реални бизнес опции, за каквито тук не сме и сънували.

7

Анонимен

преди 2 години

нуша първо да върне пътната карта на путински пАток, после да ръси мозък

6

Майора

преди 2 години

Просто Киро и Кокорчо това искат-да приватизират тези две дружества , да заробят страната с нови заеми , да обслужват олигархията и като положението стане напечено , яко дим да си отидат там откъдето са дошли!

5

Анонимен

преди 2 години

Аууу и мъжът на пи ар Севи ще му бият шута

4

Счетоводителката

преди 2 години

Теменужка спомня ли си,че искаше да хариже ЧЕЗ на приятелката си Теменужка от Пазарджик?И от кога "подозренията" са факти?

3

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще унищожат, което Костов не можа.

2

Ами, правилно...

преди 2 години

ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА ЦЕЛИЯ ЕНЕРГИЕН СЕКТОР!.. ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО В ТАЯ КРИЗА.... ХАХАХААА....

1

Анонимен

преди 2 години

Злите езици говорят, че в есо работи цялата рода на теменужка,не че ги е уредила , невероятно способни са. От древен енергиен род са.