29

Qanon

преди 2 години

Гюров, важното е да работиш за народа си! А не някакви си да те харесват! Егати политиците бе!!!

28

До Банкер

преди 2 години

Дотам я докарахме, да се радваме когато кандидатите не са били осъждани. Нивото пада над 30 години, матряла който ни сервират е все по-зле. В България на върха са връзкари; от чужбина никой, който наистина се е реализирал няма да дойде.

27

Анонимен

преди 2 години

Лицето Каримански е било в борда на Една банка дето един вестник още не я е убил, замесено в измама за 1.2 милиона и това е публично известен факт.

26

Анонимен

преди 2 години

До к.23. ЮЗУ щеше да поеме чрез Правно-историческия си факултет ПИФ гл.прокурор на обучение като свободен докторант (годините му хич не са малко за задочен докторант) и още 8-9 висши прокурори, деканът на ПИФ щеше да бъде ръководител на докторанта, а асистентите на декана щяха да напишат докторат за чудо и приказ.Затова И.Г. не записа ЮФ на СУ, а ЮЗУ. За Библиотекарския университет: преподавателите в него са бивши висши служители в МВР , с научни степени и звания , не като в Академията на МВР.

25

Банкер

преди 2 години

В нормална държава щеше вече да е сприсъда.Тук го гласят за гуверньор на БНБ.

24

Банкер

преди 2 години

Каримаски трябва да налива вода в ***, да не вземат съвсем да се спечат.

23

Анонимен

преди 2 години

Борба за кокала...

22

до к.25

преди 2 години

Не зная Каримански да е измамник, нежели такъв в големи размери. С това твое обвинение трябва да се занимае прокуратурата и ако то не се докаже - предаване на съд за умишлено оклеветяване на публична личност. К. е председател на Бюджетната комисия на НС, лице с голям опит във финансите, което бързо ще навлезе в банкерството и ще държи на пълна самостоятелност на БНБ. В сравнение с младия Гюров е професор. Друго основно предимство: не е човек на харвардците и на Подмяната продължава.

21

Банкер

преди 2 години

До Слаба работа Да а срещу него доказан измамник в големи размери Каримански.За тоз поне свидетелството за съдимост е чисто.Иначе са *** и двамата.Какво пречи да оставят човека заемаш поста и в момента който е грамотен и с експертиза истинска, не като тези мърлячи.

20

Икономист

преди 2 години

Такива са кандидатите на коалицията. За тях е важно доверието на партиите, а не на обикновените българи. С такива политици, финансисти и банкери докарахте нещата до там, че инфлацията е двуцифрена, а лихвите за депозитите са около 0 %. Честито на политиците и техните лидери н Парламента. Специални поздрави за Данчо Ментата и останалите финансисти от бюджетната комисия !

19

До 20

преди 2 години

Може ли да ни кажеш ти в кой голям и престижен универаитет си учил? Също и къде си работил...сигурно на много по престижни места от него.За вас селлян...урите нито харвард, нито който и да е западен университет са нещо престижно.Признавате явно само библиотекарския..за висша форма на престижно образование. Също и ЮЗУ.

18

До 21

преди 2 години

Покажи ни някоя приятна физионония за теб.Може би някой от банкя? Или росенец?Може би с голямо шкембе и обичащ много да е на маса?

17

от село

преди 2 години

Неприятна физиономия. Не бих му дал пари назаем.

16

Слаба работа

преди 2 години

Отива в Щатите на бригада, не се връща, става студент там. Взима диплома от мижав унивеситет, работи в мижава банка в Чикаго. После във Виена какво е ставало още е мътна Индия. После управлява голф игрище. После преподава в Американсия Университет - ако е така, АУБ са затънали. Слаба кандидатура, не е на нивото необходимо за такъв пост

15

Анонимен

преди 2 години

Важно е доверието на коалицията, а не на народа..

14

ДО 16

преди 2 години

нито съм *** , нито пък имам нещо общо с мутрите, така че моля без непроверени квалификации

13

Анонимен

преди 2 години

Когато управителс стана Димитър Радев, сегашния управител, казват, че бил изразил учудване колко ниски са заплатите в БНБ. Резултатът е, че си останаха пак толкова ниски. Примерно програмисти и счетоводители с 1305 лева заплата преди две години според написаното от БНБ до парламента. Въпросът е може ли да искаме ефективност от нископлатените служители на БНБ? Не случайно работещите в БНБ масово напускат и отиват в други банки, където заплатите са по-нормални.

12

Реалист

преди 2 години

Откакто се появиха тези двама кандидати за управител на БНБ, не спират писаниците на мутpенските *** колко те двамата не стават и подмятат, че сегашния управител е добре да остане. Даже и да беше вярно, на мутpенски *** не вярвам.

11

реалист

преди 2 години

и за тези които не са корифеи във финансовата сфера е ясно че и двамата не стават ,дано и тези в парламента да имат малко акъл

10

Анонимен

преди 2 години

Важното е, да имаш самочувствие. Нещо вече се обърках, защо възпитах детето си с друга ценностна система.