9

Анонимен

преди 2 години

Само да не стане като РАН-ът!Всички държавни предприятия,инвентаризация,производство окрадени след това изпочупени и продадени на безценица!Бях хлапе ама това време си го спомням,защото майка ми беше началник склад и постоянно беше втресена като изнасяха машини без бележки към софия под надзора на директора да не я тикнат в затвора след това се самоуволни и започна търговия!

8

Ник

преди 2 години

За пореден път продадоха народа....Така ще е като гласувате, за поредния появил се месия.....

7

Анонимен

преди 2 години

При сроковете на "усвояване", които са заложени, няма друг вариант, освен разбойническо разграбване на парите! Но дори и така, ще е добре, ако успеем да използваме (не ние точно разбира се) и 40% от парите. Останалото ще си го приберат нашите "началници", братята от ЕС.

6

Анонимен

преди 2 години

Всички пари трябва да отиват в САЩ !

5

Даа!

преди 2 години

Подводните камъни са НАРОДА , защо !Защото пари има отново само за депутатите , управниците , ромите , бежанците , другите бежанци и нато-то ...Е, за народа не останаха ПАК !ДО КОГА БРЕ , ПРОДАЖНИЦИ ?

4

Анонимен

преди 2 години

Това е от онези велики планове в които е заложено самоунищожение като крайна цел. Много напомня на великите соц петилетки, а с гръмките изпразнени от съдържание лозунги направо изпреварват другарите.

3

Да , ама не !

преди 2 години

Прочетете статиите на Кеворк Кеворкян ....

2

сра-мо-та

преди 2 години

Забравиха за ''обещанията'' , П-ростотиите П-родължават !

1

Т.е.

преди 2 години

Пари за народа пак нЕма да има , и при този *** !Как се изкарват 30 дни с пенсия от 300 лева?