20

Харвардец

преди 2 години

Най важно е да постигнат консенсус по въпросите, кой от двамата е по-***, по-наведен и по-корумпиран.

19

П.К.

преди 2 години

Защо такова неуважение към председателя на Европейската комисия? Дали тези от промените вече са в немилост и от Европейските лидери?

18

кой

преди 2 години

А чухте ли другия олигоф.рен от ЕК Борел, каза, че за да свърши по-бързо войната и да спре миграцията на укрите трябва спешно да се изпрати много оръжие на украйна?Да гасиме огъня с бензин, а?

17

Анонимен

преди 2 години

ВЧЕРА ИМАМЕ НОВ ТЕРМИН ИЗМИСЛЕН ОТ ПРОСТО КИРЕ- "ТЕРМАРИ" ЗАМЕСТВА ТЕРМАЛИ/УТОЧНЕНИЕТО МОЕ/- ВЪРНЕТЕ НОВИНИТЕ ПО БНТ И ЧУЙТЕ- ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ НА НОВИТЕ "ДУМИ "ИЗМИСЛЕНИ ОТ КИРЕТО

16

Анонимен

преди 2 години

Еми, какво друго да обсъждат, освен кое още от държавата ни да опоскат, на кой да се надупим и т.н.

15

Урсула

преди 2 години

Сега ще кажа на ваш Кирчо какво да прави а той ще слушка. Нали така Кирчо? Добро момче.Така те искам. Добре че не си като Обран.Той е много непослушен и големи ядове си имам с него.

14

BGexit

преди 2 години

Само една тема трябва да се обсъди - изходът от прогнилия от корупция и морално дегрaдиралия от жендаричъм ЕС.

13

Анонимен

преди 2 години

Темата ще една едничка-как да помагаме в атаката срещу Русия. Явно сме достатъчно активни и всеотдайни и тя иде да ни сръчка. Каква чест за нас, само! Ама санкциите ви нещо не стреснаха Путин и това налага да измисляте нови и нови санкции, па дано някоя и друга да хване дикиш.

12

Както обикновенно

преди 2 години

Това, което интересува Урсула е да получи подкрепа на България за всички други ЕС щуротии, вкл Украйна и РСМ срещу одобрение на парите за запушване на уста. Радев навремето беше казал, че Бг политиката трябва да се прави в София и отстоява в Брюксел. Но както обикновенно, прави се в Брюксел и отстоява в София.

11

Анонимен

преди 2 години

Оставка за нацпредателя петкофф -- единствената актуална агенда за българите.

10

Сатир

преди 2 години

План за възстановяване и устойчивост е предвиден механизъм за контрол над главния прокурор и реформа на антикорупционната комисия. В енергийната сфера се предвижда и ускоряване на изграждането на нови евтини възобновяеми източници. - колко много интереси в колко малко думи!!!!! Хора, на тези не им пука за нас, кешират и изчезват.

9

L.

преди 2 години

Идва да му натегне обръчите, ядво са й казали че е послушко и прави всичко каквото му кажат отвъд океана.

8

PG

преди 2 години

Тази проскубана кокошка няма работа тук да си ходи защото само проблеми ни натриса.

7

Анонимен

преди 2 години

Таз не си ли отидЕ вече? Много време отделя на БГ, браво! Амаааа.... да даде парите и да ходи да си гледа работата

6

Анонимен

преди 2 години

Дръжте я права до стената по време на гостуването като наказана ученичка. Ердоган ви показа как трябва. И тя ли пристига да ни врънка да въоръжаваме укро-фашистите, за да могат да избиват още и още цивилни и да ги гонят от домовете им?

5

КУПУВАЙТЕ САМО РУБЛИ

преди 2 години

До Погнусен МОЛЯ ТЕ ХВАЩАЙ СИ ЧАМАДАНИКА И ВОКЗАЛ В РУСИЯ- ТАМ НЯМА ДА ИМАШ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОГНУСЯВАШ А ЩЕ СЕ СПАСЯВАШ- ИНФЛАЦИЯ ОКОЛО 17% ХРАНИТЕ ХВЪРЧАТ А ЗАПЛАТИТЕ СА МИЗЕРНИ, АКО ВСЕ ПАК ИСКАШ ДА ЗАРАБОТИШ СЕ ЗАПИСВАШ В АРМИЯТА НА ЧАСТНИЯТ ГОТВАЧ НА ВОЖДА И ПОЛУЧАВАШ 5000 ДЛ ЗАПЛАТА, ОБАЧЕ САМО АКО ТРЕПЕШ НАРЕД....ТА ДОКАТО СЕ ГНУСИШ ОТ ТУК И ЕВРОПА ЕТО ЕВРАЗИЯ ТЕ ЧАКА...АХ ДА ЗАБРАВИХ И ЩЕ НЕЩО ИЗКУПУВАШ РУБЛИ ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ БИЛЕ НАЙ ТВЪРДАТА СВЕТОВНА ВАЛУТА

4

Погнусен

преди 2 години

Ваксинаторката дошла със заповеди до колонията. Да иде с нареждания в Турция да постои диван чапраз, слугиня гнусна на Мамона и децата му

3

Няколко са,

преди 2 години

Но са обединени в една Голяма: "ПЛАНдемия"

2

Анонимен

преди 2 години

С една акушерка какво може да се обсъжда, да дава парите и да се маха, ако не да я гоним с камъни.

1

Анонимен

преди 2 години

Фамилията и казва всичко. Без коментар.