9

кой

преди 2 години

Това е мацаницата на Венци незнам къвси, който след третата игла влезе в кюстендилската болница, а после го докараха в София

8

Анонимен

преди 2 години

Първо, желая здраве на всички читатели! Второ, не мисля, че това е празник на здравната система, доколкото тя е силно ориентирана към поддържането на болни хора. Когато здравната система започне да печели от това, че сме здрави, тя ще бъде наистина здравна система и наистина Денят на здравето ще е неин празник. Но за тази цел медицината ще трябва да се освободи от зависимостта от фармацевтиката или фармафията, по-точно.

7

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на истинските лекари, които не се продадоха за пари и не източваха касата за сметка на пациентите- жертви. Честит празник хирурзи и ортопеди! Другите са за затвора.

6

Лекар

преди 2 години

На истинските пациенти благодаря за пожеланията, а останалите ДГД

5

Лилка

преди 2 години

Честит празник на всички работещи и пенсионирани здравни работници ! Здраве, сили , кураж и късмет ! Приятен Празник и ден за всички !

4

Кармен Златарева

преди 2 години

Кои отбелязват Световния ден на Здравето? министерството на Здравеопазванрто,болници и частни клиники и кабинети или Бакърената,Орландовци и Боянските гробища

3

Анонимен

преди 2 години

Тази картина, изобразяваща трагедия и драма на Майстора ли е? Довечера в 9 аплодирайте по балконите.

2

Анонимен

преди 2 години

То в Бг едно здраве та от здраве много ти здраве и тук последни в ЕС е след назе нема никой

1

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия празнува успешен рекет.