5

Чичо Митко

преди 2 години

Много разбирате!!Много ,,умни "пубери тука бе Царете на клавиатурата!!!Не помирисвали казарма ,не знаещи що е партенка,Гой-54,марш на скок или въоръжен наряд!!!!Неслужили и неинформирани но нападат и оп люват всичко което е извън тесният им кръгозор и което не разбипат! Мушмороци невръстни,смешни карикатури сте ! Жална България с такива същества!!Армията в момента е такава ,каквито сте и вие !!!

4

Сержант

преди 2 години

Сега военна прокуратура чака да и се обадят и да им кажат кой да е виновен. Пак най ниските чинове ще изгърмят. Това не е армия, това е едно социално министерство, където шуробаджанащината, личните интереси и безотговорността са издигнати на педиестал. 50% са за уволнение.

3

Анонимен

преди 2 години

Грешка или не, военните не са били там на кефа си а са изпълнявали задача. Задачата естествено са я изпълнявали според каноните на нашата армия - със стара техника, ама няма ресурси, и "дал си клетва - оправяй се".Трябвало е да натоварят бежанци колкото ще им е удобно, а другите да ги пуснат да си вървят ли?Аман от разбирачи и акължии.Да не са посмели да пипнат момчетата!

2

Анонимен

преди 2 години

А представяте ли си ако някой от камионите, които превозват оръжие (онова, дето не го пращаме на Украйна), вземе, че се обърне така някъде? А ако е в населено място?

1

Анонимен

преди 2 години

А защо камион вози мигранти из страната, а не са ги върнали обратно в Турция? Призовавам военните да мислят какви заповеди изпълняват. Утре тези джагали ще насилват старците по селата, накрая и партия ще им направят и ще искат като местан да говорят джагалски. Това нещо си е буквално постепенно заличаване на страната, промяна на етногенезис на религия на всичко. По заповед познайте откъде.