237

фен(бивш)

преди 2 години

ЧЕ ИМА ЛИ,НЕЩО СВЕТЛО,В ТАЯ ДЕРЖЖАВА/

236

Lina

преди 2 години

Нещо мирише в тая коалиция. За изхвърляне е. Колкото по - скоро, толкова по - добре. Днес кирко с пластмасова фалшива усмивчица се похвали , че е взел милиардите от плана за възстановяване. Достатъчно са му. Не са направили и партия. Та е време да си тръгват.

235

Анонимен

преди 2 години

Пускането на Македония с присвоеното българско наследство, дали е добросъседски акт от тн държава - кандидат, опасявам се освен това, че линията на поведение от Белград им е такава, че да направят всичко възможно да принудят България да и запази ветото. Това е ситуацията, а ние трябва да ги пуснем на инат, че да не им мине сръбско-руската диверсия. Каквото и да направим Белград и Москва печелят.

234

teo

преди 2 години

Киро-ментата да се маха при баща си в Канада по-скоро, защото ще съсипе България , продажба на македонските престъпници, ще търпи руската посланичка да продължава да плюе по българското правителство и страната ! Киро-ментата ако остане в България да се отправи към софийския затвор за държавна измяна.

233

Анонимен

преди 2 години

Ще се сетиш ти , ама като стане факт и ви го сервира наготово !!

232

Зозо

преди 2 години

Славун, разтуряй седянката. Нали така ти подсказа Рундю, че му лисва служебното правителство :)))))))))))))))))))))

231

Некъф

преди 2 години

Кирчо да внимава с РСМ и нашия интерес, че да не го гоним с камъни и цялата му рода да бъде прокълната от всички българи за вечни времена!!!

230

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро затова е поставен на този пост, за да слуша. Интересите на България са най-малката му грижа. Задава се още едно национално предателство, заради интересите на чужди сили.

229

Анонимен

преди 2 години

От това което виждам стигам до извода , че ние сме Путиния.

228

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирате ли защо сме най-бедните в ЕС? Така е защото България се управлява от Путин.Путин е наредил и неговите изпълняват .Ще има разпад на коалицията преди необходимите реформи в правосъдието.Ще има избори и по-голяма криза.Дано днес не подпише плана за развитие шефа на ЕС.Защото веднага след него ще има избори и тези ще ги прибере Слави,Каракачанов и Бойко.Следваща коалиция:ГЕРБ,ИТН,ДПС,ВМРО.

227

Ангелина

преди 2 години

И ти Слави ,трябва да "ревизираш" ,освен професионалните и моралните качества на хората ,които предлагаш за заемането на такива важни и отговорни постове.Всички говорехте за морал ,а вие от ИТН и в частност ти най- много ,но нещо на мен поне ми се струва ,дано да не съм права ,че именно най-много при назначените кадри в министерствата под ръководството на твоята партия има хора с най- съмнителен морал.

226

Анонимен

преди 2 години

Щом почнат да говорят за Македония ,веднага следват избори.Прави ли Ви впечатление,как агентите на Путин се задействат.Славун ,Бойкун и Каракачун са на заплатим при Путинчо.

225

Анонимен

преди 2 години

От това което виждам,ще има нови избори.Когато се заговори за Македония винаги идват избори.Путин е казал избори и нови кризи.Само,че сега никой не иска да управлява.Но като каже Путин да им избори ,ще има.Мина плана за крадени от 12 милярда и сега ще трябва да се краде.Ще има избори

224

Анонимен

преди 2 години

ТРИФОНОВ РАЗКРИВА П-Р-О-С-Т-А-Т-А ИСТИНА, ЧЕ ХИПОТЕЗАТА ЗА ПРОЗРАЧНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА КОАЛИЦИЯТА ВОДЕНА ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА Е ПРОСТО ПОРЕДНАТА ФЕЙК ЗАБЛУДА ЗА НАИВНИЦИ!!! И ТОВА Е ТАКА ЩОМ КИРО ХАРВАРДСКИ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО СЮЗЕРЕН НА БЪЛГАРИЯ - "НЕ МОЖЕ МОЙ МИНИСТЪР..."!!!

223

Чоко

преди 2 години

А бе, ти чак сега ли разбра, че този се е договорил и ще пусне Македония за преговори без никакви условия. Били постигнати огромни успехи в историческата комисия. И какво от това ? Днес са казали едно утре ще се отметнат. Не ти ли е ясно.Да не говорим, че посредством машините ти окрадоха електората и на следващите избори я влезнеш в парламента, я не.

222

ех

преди 2 години

ще разбереш какви са некадърни марионетки, ама късно, трябваше още в началото да си с бойко и намаше да сме в това блато!....късно е моме за китка, ще си сърбате попарата всички превратаджии!

221

12

преди 2 години

Тоз плешив уи иска да сложи за шеф на банката счетоводителя на Ахмед Доганя, за да може да продължат да перат руски денги през БНБ, работи с две думи

220

Петърчо

преди 2 години

Само на мен ли Славчо ми прилича на чичо Фестър от семейство Адамс?

219

Анонимен

преди 2 години

Така уговорил е на тъмно,може и на светло Киро пришелеца.Мустафа за кой ли път ни натриса корумпирани марионетки които уж работят за американските интереси,а то пък с руски капитали и свободно за местни олигарси.И най нахално сега ни крои шапка да вкара държава създадена от Коминтерна,с цел да затрие бългатската нация и средновековна държава.А Киро ларш,миналото му е спорно, държи се като лобист чужденец,а има и българи в чужбина които милеят,а този за кого работи?

218

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли се изказва?Като спечели изборите какво направи а?Народът му даде властта в ръцете а той се чудеше какво да я прави.Сега седнал да критикува.Нали щеше да пращаш и един македонец в космоса бре,какво стана а?!!ИТН на следващите избори изобщо няма да е в парламента.