10

И?

преди 2 години

Какво ново се случва? Кърпичикте винаги са били развъдник на зарази, просто до сега се ползваха рядко и засегнатите бяха малко. Спрете с хипохондрията и нещата ще си дойдат намясто. Така и не мога да разбера защо хората очакват да променят навиците си и даняма последствия :) Има! Дори да смениш водата, която пиеш има последствия. Понякога положителни, понякога негативни. Get used to it and move on!

9

Анонимен

преди 2 години

Мокрите кърпи и геловете за дезинфекция са за да си натъркаш мръксотията допълнително по ръцете. Като не отмивашмръсотията, тя къде отива-аааааа никъде, че даже с химията още по-зле става.

8

човеко

преди 2 години

Кърпички за доубиване?

7

Ficken und Frieden

преди 2 години

Все повече индийци, пакистанци и какви ли не други пурпурни заливат Европа. Та, като работят из фабриките, така ще е - няма как да не предадат по някоя зараза.

6

Ъц

преди 2 години

Спомням си детството в началото на 70-те години на миналия век. Малко пакостниче, което постояно нещо рови, играе на лимки с по 2 стотинки в начертан триъглник, с вечно мръсни изплескани ръце с пълни джобове с какво ли не, с дъвка идеал увита в хартия..., което миеше ръчички само преди вечеря и не помня да сме се разболявали! -))))

5

Ха!!!!!

преди 2 години

Норвежеца от снимката, кърти мифки! Страхотно попадение с тая снимка.

4

Като гледам

преди 2 години

ръката на снимката, нейният "притежател" е заразил мократа кърпичка. Другият вариант е да ни пробутват зарази чрез хигиенни средства, за да има после от какво да ни лекуват.

3

Анонимен

преди 2 години

"Заради пандемията от COVID-19, през последните две години развихме нови навици - да носим маски, да си мием ръцете, колкото се може по-често и винаги да имаме под ръка гел за дезинфекция или мокри кърпички."_____Нищо от изброеното не съм правил през цялата пандемия, като изключим миенето на ръцете, което е по-скоро въпрос на лична хигиена.

2

да

преди 2 години

Фармакомафията трябва да бъде разтурена задължително! Фармаците не трябва да действа като бизнес модели а трябва да бъдат реформирани!!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички пропагандатори, съучастници в престъплението на века ще си понесат последствията. Тълпата не прощава! Бяла мафия, медии, управляващи! До един!