50

Анонимен

преди 2 години

първо сайтовете на администрацията си оправи

49

Анонимен

преди 2 години

То така се почва - за благото на народа, в името на народа. Захаросани приказки от 1001 нощ - ще ограничим свободата на словото, но не точно....

48

до 68

преди 2 години

Вдигат само минималната и на практика вече няма разлика с средната. Уравновиловка. Пълзящ комунизъм. И както при комунизма шефовете взимат 2-3 че и 30 -но!

47

Радев

преди 2 години

Пълзяща диктатура. Военен режим за вас! Концлагери! Белене! Прасета!Живков ще ви се види цвете.

46

Мечо Пух

преди 2 години

Колкото по-бързо ги махнем тези всичките толкова по-добре. Ще се олеят. Оливат се в момента непрекъснато.

45

100% истина

преди 2 години

Спрете да говорите,че инфлацията е изяла увеличението на заплатите. Увеличение на заплатите няма от две години в една от структурите на държавата и е 1000 лв бруто.

44

Анонимен

преди 2 години

До Ааа, не!-- Нито вярваме че такива "мониторинги" с добра за народа цел. Но пък знаем кой ги плаща!

43

Ааа, не!

преди 2 години

Не искаме вие да ни казвате кое е информация кое дезинформация. Искаме свобода на словото и ние сами да решаваме. Другото е тирания и сме я живяли. Не сте най-умните, най-некорумпираните или честните- и го знаем.

42

Анонимен

преди 2 години

"но никой не рекна аджеба това и това точно това е дезинформация а това и това и точно това е фалшива новина" - Е, то е ясно. Ако не идва от CNN или от някой от партията на задокеанската деменция, е ФАЛШИВА новина. Всяко друго нещо е путинска хибридка, тролене и т.н. Чудесното в цялата работа е, че западните "безценности" така се дискрадитираха, че са станали за посмешище.

41

ББ

преди 2 години

страхотно,поздравления,спряха да ме тормозят,не съм тр.л,Обичам България и ми е болно,че чужди агенти манипулират хората,лъжат ги,народ без самочувствие сме...все се предаваме,връщате Надеждата на хората ако продължите така,хората ще повярват,няма да е лесно имат огромен капацитет и хора...дерзайте,Бог да пази България!!!

40

Хайде, хайде

преди 2 години

Хайде не се напъвай толкова. Малко ви остана. Да ти драсна ли IP-то си? Дреме ми за службичките ти.

39

Анонимен

преди 2 години

и само Киро и Рашков могат да си съчиняват лакърдий за другите забранено

38

Анонимен

преди 2 години

Ще прекръстят ли това министерство на Министерства на цензурата?

37

Анонимен

преди 2 години

Пичага, вземи спортувай нещо, а не се занимавай с неща, които очевидно не разбираш. С това измислено министерство влизате в директно нарушение на чл. 32 и 39 от Конституцията. Не ми се мисли ако някои решат да се заядат с вас и заведат дела в европейския съд за правата на човека за нарушение на основни човешки права кой ще плаща обезщетенията?

36

Анонимен

преди 2 години

Мониторинг на съдържание,нещо като руската преса,която не е преса.

35

Ддд

преди 2 години

Много хора бъркат свобода със свободия. Свободата е ОТГОВОРНОСТ! След като има индивиди, като една озлобена депутатка, която призоваваше да се удари с ракета българското правителство (дано е било само временно умопомрачение), след като във форумите е пълно с призиви към насилие, то редно е да има цензура. И не само това. Трябва да има и наказание за призоваващите към омраза. Само така ще опазим децата си от отровата на неразумните.

34

за омразата...

преди 2 години

До Анонимен 50 - "Пътят към ада е постлан с добри намерения!" Слепецо!

33

До 50

преди 2 години

Те си правят българска цензура за неудобните.В Европа не е така,напр.бабикяните с техните гнусотии не биха могли да съществуват.Но лореровата групировка ей така да предупредят ,само че малко им остава.Все пак е ясно на всички че тролските фирми си работят.

32

Министерство на исти

преди 2 години

Как тоази тоталитарна цензура се вписва в европейските ценности? Много лесно - Европа от край време фашистка.

31

Ужас

преди 2 години

И министерство на "истината" ще си имаме! И къде е разликата между вас, новите цензури и диктаторските режими, които филтрират всяка неудобна информация??? Или т'ва демокрация, свобода на словото и човешки права да си ги сложим на задното стъкло...Оруел пасти да яде!