15

Димчо

преди 2 години

До SuCkMyD1ck Големият грях на Украйна е че се остави да я подлъжат от разни чужди посолства. И разбира се, разни платени ( с долари ) националисти ( или по-точно анархисти) решиха да продадат богатата си родина на НАТО за 30 сребърника, излязоха на Майдана, трошиха народното имущество, палеха и биеха наред, защото бяха решили че сега е момента да грабнат власта за да си напълнят гушите и да се отблагодарят на задграничните си покровители... За съжаление никой не ги спря и сега патят всички..

14

Димчо

преди 2 години

Пишем си, чешем си езиците, правим се на умници, но истината е някъде където ние нямаме достъп до нейната информация. Не съм нито с едните, нито с другите, но война току къй не се започва. Това е много скъпо начинание дори и за богати държави и щом е започната значи има належаща нужда да е така. Да ви припомня че руснаците много са патили през вековното си съществуване и навярно вече са си направили някои изводи благодарение на своето разузнаване ( не че го хваля, но то е може би е най-доброто)

13

БАНко

преди 2 години

СЛЕД ВСИЧО НАПИСАНО ЗА МЕСЕЦ ,САМО ЛЪЖИ , НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА !!!

12

Анонимен

преди 2 години

колко tъп трябва да си да пишеш за Донецк и Луганск от украинско име първо там са само руснаци мразещи Украйна до мозака на костите си и второ Украйна не владее тези области от 8г. е всеки ден ги обстрелва нонстоп чупите tъпомера

11

От Възраждане

преди 2 години

Утре в 9:00 / 07.04.2022 / има решение на кметицата Фандъкова в знак на Солидарност с Украйна, над сградата на Столична община да се издигне украинския национален флаг. Също е решено и да започне преименуването на улиците около Руското посолство в София !Елате на протест за да спрем тези неини незаконни прояви . . .

10

Почакайте

преди 2 години

Почакайте и ще видите на морето какво ще става с нацистите, които успяха да избягат и престъпниците, които Зеленски освободи и въоръжи! За разликата орт арабските бежанци, които бяха напъхани в разни обшежития, наглите украинци бяха настанени в хотели, безплатно пътуване и паркиране, 40 лв на ден на човек...

9

Анонимен

преди 2 години

Американците бомбардираха в Белград китайското посолство, избиха сватбари в Сърбия и Афганистан...Защо тогава нямаше такъв плач?

8

Анонимен

преди 2 години

До кога ще се бълват тези непотвърдени новини. Има ли война има и жертви.

7

Анонимен

преди 2 години

Гледах репортаж как укрите се барикадират в цинвилни обекти и като ги насгънат руснаците, хвълят униформите и се преобличат във фусти, за да избягат. Даже го показаха един дебел главатар, който не успял да мине за девойка поради огромния си тумбак и мигаше на парцали.

6

Анонимен

преди 2 години

Дори ви е бедна представата какво зло са укрофашистите. Но скоро ще узнаете, защото много от тях вече са у нас. Добре, че не искат да са тук, а в европа. Гледайте репортажи от независими медии и ще видите как масово си захвърлят униформите и се преобличат като цивилни, за да пресекат границите. Тук са и трябва да ги обичаме.

5

Анонимен

преди 2 години

Азовците се барикадират зад цивилни обекти. Това е факт. Логиката на войната не е понятна на хората. Всички средства са позволени и няма кой да ги забрани. Зеленски опразни затворите и пусна всички уголовници. Кой знае колко се добраха до нас, щото да воюват-едва ли. Прибрахме кьораво и сакато тук.

4

Пак

преди 2 години

Фейк нюз

3

Ужас

преди 2 години

В болници,училища,жилища,болници се крият нацисти и от там обстрелват хората.

2

Плъхове наци

преди 2 години

В този центъра се крият фашиските отряди....

1

Анонимен

преди 2 години

Търсили са дипломата на *** там, ама нейсе..