45

Анонимен

преди 2 години

Ще има санкции :)

44

Анонимен

преди 2 години

Шапка му свалям на Орбан и на унгарците, хем черпят облаги от ЕС , хем си имат собствена политика и никой не им заповядва какво да налагат и какво не. Сега ще си получават евтин газ и нефт от руснаците, а останалата част от Европа ще припалва кюмбетата. В Германия горивото минава 2 евро, а в Беларус е 60 цента , капиш?

43

Анонимен

преди 2 години

"Свестните у нас считат за луди. Глупецът вредом всеки почита. Богат е, казват, а го не питат колко е души уморил живи, сироти колко той е оставил и пред олтара Бога измамил с молитви, клетви и думи лъжливи..." - Ботев "Борба". А в историческата си книга Стефан Цанев пише, че Василий *** е наречен така, защото заповядал гърчеенето; който не се гърчеел, бивал ослепяван или осакатяван;" така по българската земя се напълнило с предатели и слепци."

42

1

преди 2 години

Ще плаща в копейки даже... Хамерика, като е толкова велика как така не се е юрнала да налага демокрация в Масква. Ми то на руските нищо не им остана вече, само *** и мексиканците ще ги вземат на абордаж.

41

до 53

преди 2 години

По повод кефира и кока-колата, за които пишете. Има информация, че започват изпитания на ваксини за ковид на базата на кефир, който съсдържа полезни пробиотъчни бактерии, укрепващи имунната система. а кока-колата, както си личи от името, съдържа кока, т.е. кокаин, наркотици.

40

Паню Баирски

преди 2 години

Сърбия и Унгария са абсолютни пачаври - трябва да бъдат отритнати от всички държави!

39

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

продължение: Ние гладните, бедните и болните с мното ТЕЛК, ще се бием за социализЪма, защото сме с по три виШи, а сме клошари. Ако беше социализЪма - работиш - не работиш, на всички дават по равно. Ние работехме тежък синекурен труд като партийни и камсамолски секретари с пот на чело. Кастадин ще ни отърве от капиталистическия труд и ще ни дава на всички по равно. Простите натовци и европейци ще бачкат вместо нас, а ние, които сега бъхтаме по митингите, тогава ще пием кефир. Долу Кока Кола!

38

Анонимен

преди 2 години

Вайната в Украйна е инсинуация на Бай Дън. Земята е плоска. Путин е господар на света, а Капейкин - первый его заместитель. Митрофанова е национален герой на Былгария, за разлика от былгарите, които са нацианални предатели, защото влязоха в умиращия ЕС, а не в просперираща Русь. Цял свят купува рубли. Ще бием Киро, докато ни даде властта, защото ние сме с по три виШи, а той само с едно. Ако былгарите не ни изберат, ще им набием жените и всеки ден ще се борим за вир с викове "Долу!"

37

Анонимен

преди 2 години

До Не фен на Путин. А писано ли е, че можеш да нападнеш свободна държава, да избиваш децата и, да рушиш домовете на гражданите и, и да ти се размине? М?Отворко! Ше ядете дървелата накрая!

36

Не фен на Путин.

преди 2 години

"Страната е една от малкото в ЕС, които отхвърлиха енергийните санкции срещу Москва"---Престанете да лъжете нагло! Унгария не слагала вето на никакви санкции за Русия. Само затова че новия световен ред загуби пак изборите в Унгария ще се скъсате от лъжи. Русия нямала право да иска да се плаща в рубли, защото не било така написано в договорите??? А писано ли е в договорите на западните банки че могат да блокират парите на Русия?? Може да не харесвам хич Путин, но лицемерито и лъжите ги мразя!

35

Виктор Обран

преди 2 години

Ами Унгария като иска да е в такива топли чувства с Русия да си плаща в рубли и да излиза от ЕС и НАТО

34

Анонимен

преди 2 години

Един кубика рубли за един кубика газ.

33

Rusofil

преди 2 години

България ТРЯБВА да помогне на Русия да освободи Украйна от режима в Киев. Всичко друго е национално предателство!

32

Анонимен

преди 2 години

рублата реално децентрализира световната финансова система, нали това искаха копачите уж

31

До 41

преди 2 години

И аз се присъединявам към 42 , дай линия към тази информация или тя е само плод на твоето въображение ?!

30

Аха

преди 2 години

Плащането в рубли си го измислиха ЕС. До сега ЕС си плащаше в евро, така и си остава! НО Газпромбанк беше длъжна да задържа 20% в ЕС. Това са тези 300 милиарда, които ЕС ги откраднаха от Русия. Сега цялата сума ще се прехвърля в рубли, и заминава в Русия. ЕС няма какво да краде. За това Путин каза, че няма да прави повече подаръци. Всички държави около Украйна се гласят да си вземат парче. Украинците на границата с Унгария си имат унгарски паспорти и са готови. Само добрите печелят ..

29

До 41

преди 2 години

Линия към твърдението ти ,моля. Доверявай, но проверявай.

28

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

преди 2 години

Унгарските власти разкриха грандиозна схема за купуване на гласове от страна на опозицията. Говори се за милиони $ наляти Американски пари в главната опозиционна партия на Петер Марки-Зай .Въпреки всичко Орбан спечели убедително с над 60% преднина .Очаква се стартиране на мащабно разследване в което ще бъде заложена главата на опозиционния лидер ! !

27

ВСТАВАЙ ДОНБАСС

преди 2 години

Костадин Костадинов е Българсия Орбан НО само ако спечели изборите с над 50%. Трябва ли да се коалира ,няма да му позволят !

26

Анонимен

преди 2 години

Единственият човек който ще оправи България е Костадин Костадинов от Възраждане!