33

Само за Българи

преди 2 години

Преследвани в Украйна трябва да се дават. Другите им дава Заленски

32

лошо

преди 2 години

Лошото в цялата история е че преди да започне войната в Украйна, Путин настани в България свои хора. пРезидент и ДС Правителство. Парите ще потънат като вода в пясък. И Бабет се курдиса в правителството. Все отбор бандити.

31

Rusofil i bulgarin

преди 2 години

България ТРЯБВА да помогне на Русия да освободи Украйна от режима в Киев. Всичко друго е национално предателство!

30

РЕАЛИСТ

преди 2 години

получаваме или получават кирчо и кокорчо за да почерпият помака рашков с една дамаджана.

29

Анонимен

преди 2 години

Разделено на 4,3 милиона бежанци, това прави 813 евро на калпак, които ще стигнат за месец.

28

кико

преди 2 години

с тях ше закърпим бюджета .

27

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос: Баце, запирай ракията оти заекваш веке. деееееева. Излагаш са.

26

Въпрос

преди 2 години

Грешка в предишния пост,13 седмици са три месеца и една седмица, но така или иначе, седмичните пари да много малко от Европа, защото не да предвидени за луксозни хотели,в които нашите го надтаниха

25

Анонимен

преди 2 години

До ВъпросЕвропа дава, но не отиват където трябва. ЕЙ! Хората не са дошли на власт да раздават пари, а да ги усвояват! Кичо, ако нямаше да има келепир, щеше ли сега да е тук, а не в Канада?

24

Анонимен

преди 2 години

До ЗАПОЗНАТ: Тоя пък шашавляк взел да обяснява. :))))))))))) Абе верно ли си верваш?! Тебе да не са те удариле с некое паве у глъвътъ на некой прутест? Мое ли си толку шашов бе? Сега храниш една камара меркантилни зоологически изчадия, но, с времето си взел да изпростяваш и да се деменциментираш :))))))))))))) Мноооого ти личи!

23

Въпрос

преди 2 години

Така, Европа дава по 40 евро- 80 лв на седмица, а ние плащаме 7*40=280 лв, т.е 200 лева от богатите българи, техните деца и пенсионери, за пълен пансион на украинците по морските курорти, а колко българи никога на да били в пет звезден хотел на морето, и за 13 седмици, т.е два месеца и една седмица, спомням си нашите харвардския хубавци казаха три месеца, т.е още три седмици по 280 лв, пак от нас, и какво лицемерие да излязат и да кажат, че има само по 70 лв, за Великден щото сме бедни,оставка

22

Анонимен

преди 2 години

Ало, отдела за Пропаганда - нещо за Алеята на Ангелите в Донецк и за децата с откъснати крайници от Азовските снаряди в Луганск, няма ли да напишете?

21

Анонимен

преди 2 години

Болен здрав носи.

20

Анонимен

преди 2 години

Приютявам само хубавки младички украинки бежанки!Предлагам им по 1 кафе дневно. И ще ги храня с парите от Европа!После ги пращам на Кичо у сладкарницата.

19

мак

преди 2 години

До Анонимен16. Правителствата са виновни, никой друг. Може и руснаците да започнат да бягат. Но за тях демократичната Европа ще строи огради. На ти, Путин, не ги искаме твои хора.

18

Щирлиц

преди 2 години

Е,другари антибългаристи,по-план ли върви изтребването на българите,останаха ли вече 5 000 000?

17

Анонимен

преди 2 години

Пък Италия и Франция прибраха яхтите и авоарите на руските олигарси, а за нас издръжката на украинските бежанци, които дори не са бежанци, понеже нямаме обща граница с Украйна. Когато някой дойде от Турция и гохванат на границата с Румъния ни го връщат ние да процедираме по същия начин с идващите от Румъния.

16

Анонимен

преди 2 години

А пари за геноцида към българските пенсионери, българските деца, да не говорим за българското здравеопазване, което погреба най-много хора в света поради някакво вирусно заболяване?

15

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези украински бежанци! Достатъчно, даже предостатъчно си имаме неработещи роми на наша издръжка, та да поемем и бежанците на Зеленски! Не виждате ли, че тези бежанци Урсула не ги приема в Западна Европа, нито Бай Дън в САЩ и Канада, а напълниха Източна Европа. Поне 10-15 години ще ни висят на шията -хем мързеливи, хем нагли! Да си ги вземат германците, франсетата и жабарите и да си ги държат у тях. А те хитреците -оръжието от тях, издръжката на укрите - от нас.

14

Анонимен

преди 2 години

От 50 години се питам... защо българите издържаме кого ли не... То не бяха сигароми, не бяха мигранти, бежанци, сега украинци, скоро и руснаци... А ние сме най-зле от всички...ЗАЩО БЕ!